Tanfoglio 10*22

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

hedone

Re: Tanfoglio 10*22

Post by hedone »

teoretic, la poligon nu tragi cu bila in aer, deci iti cam dai seama daca bila a iesit sau nu de pe teava
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Nikki

Post by Nikki »

ar mai fi si reculul ceva mai violent precum si sunetul diferit
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Barbarosa wrote:E bine ca ati descoperit voi arme mai bune. Pareri mai bune si feedback nu prea gasim despre arme mai bune in rest de fite si de vise e forumul plin.
Daca ai tras vreodata cu arma si nu te-ai uitat doar la filme cu Stalone care trage 15 boabe din pistol de 10 cartuse o sa vezi ca nu-ti dai seama daca iti ramane bila pe teava, asta doar daca nu verifici teava dupa fiecare foc. Iar daca verifici teava vezi sa nu fie pistolul armat :D .
Da, nu ma prea pricep la arme, insa voi fi foarte onorat sa invat cate ceva de la dumneavoastra cand ne intalnim la poligon.

Stima !
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
hedone

Post by hedone »

Nu te mai plange ca te invatam noi :mrgreen:
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
cristib

Post by cristib »

BARTHY 2 wrote:
Barbarosa wrote:E bine ca ati descoperit voi arme mai bune. Pareri mai bune si feedback nu prea gasim despre arme mai bune in rest de fite si de vise e forumul plin.
Daca ai tras vreodata cu arma si nu te-ai uitat doar la filme cu Stalone care trage 15 boabe din pistol de 10 cartuse o sa vezi ca nu-ti dai seama daca iti ramane bila pe teava, asta doar daca nu verifici teava dupa fiecare foc. Iar daca verifici teava vezi sa nu fie pistolul armat :D .
Da, nu ma prea pricep la arme, insa voi fi foarte onorat sa invat cate ceva de la dumneavoastra cand ne intalnim la poligon.

Stima !
Ok, nu neaga nimeni ca te pricepi la arme, sau cel putin la pistoale, pt ca si tancurile sunt arme sau mai nou satelitii. Rugamintea mea sincera catre tine este urmatoarea. Tie chiar nu ti-a crapat nimic in RG-ul tau? Nu ai inlocuit nici o piesa? In urma numarului de cartuse bagate in pistol si al bilelor iesite din el cred ca poti sa dai un raspuns pertinent. De mentionat ca numarul cartuselor bagate nu este obligatoriu sa fie egal cu numarul de bile iesite. Recunosc ca-mi place foarte mult acest pistol (RG) l-am avut dar l-am vandut la aparitia ,,actelor". Convinge-ma ca nu ai patit nimic la el in urma a xxx cartuse trase si m-ai facut cu un RG nou. Multumesc!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

daca este vorba de rg-ul meu, in mod special, ii las pe altii sa vorbeasca. multa lume stie cat am tras si cum s-a comportat.
poate ca am fost norocos eu cand l-am ales, dar sa stii ca a facut fata cu brio. nu s-a rupt, nu a crapat, nu s-a topit. au fost rare cazurile cand s-a blocat cate un tub la rearmare insa aia s-a datorat cantitatii mici de pulbere in tubul cartus. bila ramasa pe teava nicodata.

nu urmaresc sa te conving ca pana la urma iti cumperi ce vrei tu, insa raman la parerea mea ca tanfoglio este un pistol foarte sensibil in comparatie cu zamacurile cu care ne-am obisnuit ( rg, pp, p99, p22 ). este frumos dar se consuma repede; ca artificiile.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
haiosu

Post by haiosu »

si se pare ca s-a conturat o concluzie in urma actiunii "poligonul" : NU va cumparati arma asta! eventual cine o are sa o vanda! :wink:
prietenii stiu de ce! :mrgreen:
tdalin

Post by tdalin »

haiosu wrote:si se pare ca s-a conturat o concluzie in urma actiunii "poligonul" : NU va cumparati arma asta! eventual cine o are sa o vanda! :wink:
Ati tras cu una sau cu mai multe arme Tanfoglio 10*22?
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
macarici

Post by macarici »

haiosu wrote:si se pare ca s-a conturat o concluzie in urma actiunii "poligonul" : NU va cumparati arma asta! eventual cine o are sa o vanda! :wink:
Eu n-as fi asa drastic in concluzii!
Fiecare si-a "furat-o" la vremea lui.Zic sa postam pareri si impresii,dar sa incercam sa nu punem sare pe rana.
Pana la urma ,nu arata rau,are doar o constructie ceva mai ciudata a tevii.Un armurier(daca exista si are chef :lol: )
ar putea sa faca chiar ceva de aceasi clasa cu Fort-ul,daca isi da silinta.
Image
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Ca sa imi dau si eu cu parerea, as zice sa nu uitam ca Tanfoglio s-a comportat mai slab ca Fort-ul, cu care puteai sa desenezi la 7 m, dar mult mai bine ca restul. Sa nu uitam de Wasp sau restul RG-urilor (exceptie Barthy). Eu, personal, am fost destul de multumit de rezultat si daca ar fi sa aleg din nou din oferta pietii as face la fel, daca nu as avea acces la Fort si nu as alege in locul lui Tanfoglio nici Mauser, nici Walther, ci poate doar RG dar sa-l iau de la cineva care l-a testat si la "harsit" pana la a nu mai avea vreun viciu de fabricatie.
La fel, mai am o remarca de facut: nu utilizati cu Tanfoglio decat Pobejda pentru ca UAG-urile raman blocate in teavaiar alte PG-uri nu aveti nevoie. Pobejda are putere suficienta (pe Chrono) si precizie foarte buna (n-am rata tinta de la 7m, dar cu abateri 20-30 cm de la un foc la altul) si chiar nu am simtit nevoia de a testa alte cartuse.
Au fost multe lucruri bune pe care le-am invatat dupa ultimul poligon si mai ales acela sa nu invidiezi pe altii pentru armele lor pana nu vezi rezultate.
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
Emanuel

Post by Emanuel »

Barbarosa wrote: ...
Au fost multe lucruri bune pe care le-am invatat dupa ultimul poligon si mai ales acela sa nu invidiezi pe altii pentru armele lor pana nu vezi rezultate.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Barbarosa wrote:....... nici Mauser, nici Walther, ci poate doar RG ...............
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:twisted: BABANULE, DICLESTI MA CE ZICE OMU' ASTA AICEA ? :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

Emanuel

Post by Emanuel »

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

Barbarosa wrote: sa nu invidiezi pe altii pentru armele lor pana nu vezi rezultate.
La ce figura a facut micutul meu WASP in ceea ce priveste precizia cred ca ma simt lezat de remarca
lui Barbarosa :mrgreen: :mrgreen: :oops:
vladpc

Post by vladpc »

Adica Wasp-ul tau trage dupa colt? sau ce? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply