Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
era "mort, in coma, atins la plaman". tare asta. oricum, sper sa ma insel, dar eu cred ca daca era un cetatean obisnuit in locul politistului stateau altfel lucrurile.
Revolver Gamo R77
"Useless laws weaken necessary laws."
"Useless laws weaken necessary laws."
-
nedumeritu
Iata ceva ce pentru comunitatea celor preocupati de autoaparare
ar putea deveni o piatra de hotar.
Un prim precedent in care nu mai suntem catalogati drept pistolari.
Si culmea, presa nu a avut ce face si s-a pliat brusc pe opinia
celui mai competent, adica pe opinia Comisarului Sef in discutie.
Iata aici secventa definitorie:
http://grandpower.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=13#p20
Sper sa intelegem cat mai multi ideea ca insistand in utilizarea
in conditiile legii a armelor de autoaparare nu facem decat sa ne
facem noua insine un bine.
Antrenament si gandire logica in situatii de stress. Cam asta ar fi.
ar putea deveni o piatra de hotar.
Un prim precedent in care nu mai suntem catalogati drept pistolari.
Si culmea, presa nu a avut ce face si s-a pliat brusc pe opinia
celui mai competent, adica pe opinia Comisarului Sef in discutie.
Iata aici secventa definitorie:
http://grandpower.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=13#p20
Sper sa intelegem cat mai multi ideea ca insistand in utilizarea
in conditiile legii a armelor de autoaparare nu facem decat sa ne
facem noua insine un bine.
Antrenament si gandire logica in situatii de stress. Cam asta ar fi.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
adevarul nu il putem stii noi, dar putem sa deducem cat de cat...
sper ca acum se uita toti cetatenii de etnie rroma si realizeaza ce pot patii pentru faptele lor...
intr-adevar si din partea comisarului, o parere pertinenta, care conteaza mult pentru opinia publica, sper sa ajunga mai sus si sa schimbe ceva
sper ca acum se uita toti cetatenii de etnie rroma si realizeaza ce pot patii pentru faptele lor...
intr-adevar si din partea comisarului, o parere pertinenta, care conteaza mult pentru opinia publica, sper sa ajunga mai sus si sa schimbe ceva
-
nedumeritu
Chiar si cel mai lung drum
incepe cu primul pas!
incepe cu primul pas!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Pana la urma se dovedeste ca nu detinem simple pocnitori , vad ca isi fac treaba .
Cei 4 scandalagii-victime închipuite. Superbă exprimare, sintetizează perfect situaţia. Astfel de victime apar imediat după
conflictele cu arme şi profită de clişeele negative legate de posesorii de arme. Sper să mai apară astfel de cazuri în care infractorii
să rămână şi cu dosarul penal, şi cu vânătăile de rigoare, să se sature de scandal!
Poate că vom avea de-a face cu o revoluţie la nivel de mentalitate, de abordare a acestor situaţii şi abordarea sovietică de tip "cel
care a tras e automat vinovat" să dispară. Un semnal din zona Braşovului s-a mai dat şi pentru alte revoluţii.
conflictele cu arme şi profită de clişeele negative legate de posesorii de arme. Sper să mai apară astfel de cazuri în care infractorii
să rămână şi cu dosarul penal, şi cu vânătăile de rigoare, să se sature de scandal!
Poate că vom avea de-a face cu o revoluţie la nivel de mentalitate, de abordare a acestor situaţii şi abordarea sovietică de tip "cel
care a tras e automat vinovat" să dispară. Un semnal din zona Braşovului s-a mai dat şi pentru alte revoluţii.
sunt zone mult mai rele, unde oamenii nu au nici o aparare... uitati unde lucrez eu si inchipuiti-va ca saracia nu v-ar permite sa locuiti in alta parte : http://www.kanald.ro/dstiri/social/2010 ... ortii.html
filmarea e facuta anul trecut de sabah cu mine, intre timp situatia s-a agravat.
avem nevoie de dreptul de a ne apara! sunt locuri unde tiganii si romanii tiganizati fac legea si terorizeaza oamenii !
filmarea e facuta anul trecut de sabah cu mine, intre timp situatia s-a agravat.
avem nevoie de dreptul de a ne apara! sunt locuri unde tiganii si romanii tiganizati fac legea si terorizeaza oamenii !
apropo de cum o da presa... ce ziceti are dreptate?
http://observator.a1.ro/social/Un-suspe ... _3450.html
tot eu...ala la 2 m... bineinteles ca exagereaza
noroc ca nu prea il duce capul
bozo wrote:apropo de cum o da presa... ce ziceti are dreptate?
Presa o da destul de obiectiv. Prezinta variantele partilor implicate : politia, suspectul ( sau victima, cine stie ? ) si paznicul. Nu sunt indicii ca presa ar fi partinitoare.
Din reportaj reiese ca l-ai gaurit pe amaratul ala pentru ca nu a oprit la indicatia politistului, situatie in care starea de necesitate nu se prea vede prezenta in speta.
Daca e sa stam stramb si sa judecam drept si aici nu ma refer doar la cazul tau, folosirea armamentului impotriva tuturor celor care nu opresc la indicatia politistului mi se pare un pic abuziva. Si aici este de vina si legea voastra saracacioasa care lasa doar la latitudinea politistului sa stabileasca daca este sau nu stare de necesitate ( compara art. 35 alin. (1) din L 218/2002 cu uzul de arma din L17/96 care eram mai explicit si te ferea de necazuri ). Tu cum esti zelos de fel si oleaca xenofob s-ar putea sa ai necazuri mari intr-o zi, Doamne fereste.
Nu-ti subestima adversarul ! Tiganul nu pare deloc ca nu-l duce capul, a stiut sa-o intoarca elegant ca la Ploiesti. N-am retinut cand s-a intamplat cazul, dar daca e mai vechi si ai scapat, considera-te norocos.
p.s. un civil daca ar fi fugit dupa un hot care i-a furat ceva, cu pistolul in mana si mai si tragea un foc in aer, cu siguranta ajungea sa manance turtoi la jilava. si n-ar fi facut altceva decat sa actioneze conf. cap. V, t. II, art. 45, C. pen, temei pe care il invoca si politistii in astfel de cazuri.
Este bine ca macar unii dintre politisti si posesori legali de arme au curajul sa traga atunci cand este cazul cu toate ca legea noastra e cum e..., asa ii mai pun pe ganduri pe unii, ca aia din Brasov, care se bazeaza pe teroare si tupeu in orice.
Toata stima @bozo
Toata stima @bozo
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Dacă nu opreşti la semnalul poliţistului trebuie să te aştepţi să tragă, aşa e normal şi mai e şi legal. Minciuna are picioare scurte
şi de fel procurorilor li se pot atribui multe calificative dar proşti nu-s. Era cusută cu aţă albă povestea românului autointitulat
ţigan. De când li s-a dat trompeţica asta cu discriminarea (sau discriminalu' cum zic ei) suflă în ea neîncetat. De aici şi mulţi
români penibili care se "autoţiganizează", nu că ar fi ceva în neregulă în a fi ţigan. Îi ajută la infracţiuni statutul de "ţigan".
E bine că mai sunt şi astfel de poliţişti, păcat de o parte importantă a colegilor lor care strică ce construiesc aceştia stând
la pândă după şpăgi pe şoselele patriei, dând ponturi la infractori, fiind prieteni cu aceştia, etc.
Cum la noi în România discriminarea este doar pozitivă pentru minoritari şi singurii care sunt discriminaţi suntem tot noi
care muncim şi nu furăm cred că nici nu se pune problema de "xenofobie" faţă de cele relatate mai sus. Doar felicitări pt.
un om care-şi face datoria.
Sunt curios ce faci dacă oamenii sunt la furat cu o căruţă din asta: http://clasate.cimec.ro/Poza.asp?k=F408 ... BB0372E771
că la cauciucuri nu prea ai de ce să tragi.
Etnia este ceva asumat aşa că de astăzi să ştiţi că sunt ţigan unguresc şi cine mă va contrazice pe forum va fi acuzat de
discriminare, merg până la CEDO. Ne-am înţeles mo?
şi de fel procurorilor li se pot atribui multe calificative dar proşti nu-s. Era cusută cu aţă albă povestea românului autointitulat
ţigan. De când li s-a dat trompeţica asta cu discriminarea (sau discriminalu' cum zic ei) suflă în ea neîncetat. De aici şi mulţi
români penibili care se "autoţiganizează", nu că ar fi ceva în neregulă în a fi ţigan. Îi ajută la infracţiuni statutul de "ţigan".
E bine că mai sunt şi astfel de poliţişti, păcat de o parte importantă a colegilor lor care strică ce construiesc aceştia stând
la pândă după şpăgi pe şoselele patriei, dând ponturi la infractori, fiind prieteni cu aceştia, etc.
Cum la noi în România discriminarea este doar pozitivă pentru minoritari şi singurii care sunt discriminaţi suntem tot noi
care muncim şi nu furăm cred că nici nu se pune problema de "xenofobie" faţă de cele relatate mai sus. Doar felicitări pt.
un om care-şi face datoria.
Sunt curios ce faci dacă oamenii sunt la furat cu o căruţă din asta: http://clasate.cimec.ro/Poza.asp?k=F408 ... BB0372E771
că la cauciucuri nu prea ai de ce să tragi.
Etnia este ceva asumat aşa că de astăzi să ştiţi că sunt ţigan unguresc şi cine mă va contrazice pe forum va fi acuzat de
discriminare, merg până la CEDO. Ne-am înţeles mo?
Tetrailes baxtagor phrala!
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Ita mo, janes pa romanes ?
Mai multe arme = infracţiuni mai puţine! (sursa IGPR)
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
decat ca realitatea este cu totul alta...
au batut si jefuit paznicul ala de 4 ori, profitand ca interventia ajungea greu, si au furat tot ce au gasit de valoare, acum furand scandura in lipsa de altceva.
a dat cu caruta peste noi, apoi cand am ajuns caruta din urma, (pe jos, ca alea erau conditiile meteo) ne-au atacat cu furci si lopeti.
erau 3 persoane, nu una.
la capatul strazii in cauza asteptau rude de-ale lor cu BMW-uri si alte masini care sunt pe placul lor.
am asteptat 1 ora ca sa putem sa ii luam de la fata locului, pentru ca se stransesera rudele, si chiar daca eram toate echipajele din Sector 5 nu puteam trece de ei...
am folosit armamentul conform lg 17/1996, nu starii de necesitat prima data asupra anvelopelor carutei, spargand cu batranul carpati, din miscare, iar caruta tot in miscare 3 dintre ele, de la aproximativ 10m, apoi i-a prins din urma si cand am fost atacati l-am impuscat in picior...
nu am zis ca presa e partinitoare, am zis ca aceasta cauta senzationalul, si trateaza cu superficialitate cazurile, iar din reportaje de multe ori victima devine agresor si invers...noi judecam aici ce vedem la tv insa nu cunoastem tot...
in schimb justitia se face pe probe, nu pe vorbe
au batut si jefuit paznicul ala de 4 ori, profitand ca interventia ajungea greu, si au furat tot ce au gasit de valoare, acum furand scandura in lipsa de altceva.
a dat cu caruta peste noi, apoi cand am ajuns caruta din urma, (pe jos, ca alea erau conditiile meteo) ne-au atacat cu furci si lopeti.
erau 3 persoane, nu una.
la capatul strazii in cauza asteptau rude de-ale lor cu BMW-uri si alte masini care sunt pe placul lor.
am asteptat 1 ora ca sa putem sa ii luam de la fata locului, pentru ca se stransesera rudele, si chiar daca eram toate echipajele din Sector 5 nu puteam trece de ei...
am folosit armamentul conform lg 17/1996, nu starii de necesitat prima data asupra anvelopelor carutei, spargand cu batranul carpati, din miscare, iar caruta tot in miscare 3 dintre ele, de la aproximativ 10m, apoi i-a prins din urma si cand am fost atacati l-am impuscat in picior...
nu am zis ca presa e partinitoare, am zis ca aceasta cauta senzationalul, si trateaza cu superficialitate cazurile, iar din reportaje de multe ori victima devine agresor si invers...noi judecam aici ce vedem la tv insa nu cunoastem tot...
in schimb justitia se face pe probe, nu pe vorbe