.. ya ya ...stiu ...vechea poveste - pierderile de presiune dintre butoias si teava..desi am incercat sa bag o mina de creion de 0.5 acolo si nu a intra. de ce ma intereseaza subiectu? am ajuns la concluzia ca este mai traumatic un pistol cu bila de cauciuc decat cu gaz, mai ales in cazurile de aparare indoor. nu stiu ma gandesc daca praful de pusca de la cartusele de revolver ar fi mai puternic atunci ar compesa cumva pierderile astea.
sunt curios de niste rezultate la cronograf cu revolverul asta cu bila.
haideti cand era propusa data aia pentru poligon ?
prezenta obligatorie asa:
nedumeritu (ekol viper 9mm rubber)
haiosul ( cronograful lui nedumeritu)
macarici (calculator sef)
babanu (stie el de ce)
Nu ai la ce sa te astepti altceva de la munitia 9mm R disponibila in Romania decat ~ 7 Joule. Nu intra in discutie tuning-ul
Ma rog, hai sa facem un poligon mai repede si sa vedem clar, imi bag si eu Viper-ul la teste daca poate aduce cineva munita necesara
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Babanu wrote:Nu ai la ce sa te astepti altceva de la munitia 9mm R disponibila in Romania decat ~ 7 Joule. Nu intra in discutie tuning-ul
Ma rog, hai sa facem un poligon mai repede si sa vedem clar, imi bag si eu Viper-ul la teste daca poate aduce cineva munita necesara
Esti tu asa sigur?
La 7 jouli,am curajul sa-l prind in dinti.
Daca intrefierul e la 2-3 zecimi si butoiasul de otel,numa' cronograf
sa fie,ca vezi tu rezultate!
Hai,gata! Unde e cronograful si cand ne intalnim?Nici nu mai
conteaza unde.Astept provincia!
Mie mi s-a cam luat de discutii aiurea-n tramvai.
Pana la urma,e vorba de un forum care macar
tangential are de-a face cu armele.
Pai,hai sa vorbim de arme.Ce face una,ce poate alta,
nu cate coa...ste are unu' sau altu'.
Hai,vechea garda,ceva miscare?
misubagsisu wrote:cam subtire fisa tehnica. ma asteptam inclusiv la o diagrama cu partile componente.
in orice caz sunt curios daca eu, il am pe certificat de detinator, as putea sa-l trec pe permisul de arma ca arma cu bila de cauciuc.
Mie personal imi place mult arma, si chiar ar fi super cu bila de cauciuc tinand cont ca e revolver - adio blocari.
imi pot trimite si pagina cu schema desfasutata dar m-au asigurat ca daca
am prospectul initial atunci pot fi sigur ca nu sunt diferente de nici un fel
decat in cazul in care este vorba de 2.5"/4",6". [6" nu produc pt. rubber]
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
I want to buy a Zoraki mod 914 and Ekol Viper 2.5".Please tell me if it work on rubber bullets and if you write on my paper that this pistols are rubber bullets for my autorisation.Thank you"
Raspunsul:
Hello,
The pistols we sell can only shoot with gas-signal ammunition not rubber.