INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Safe&Sound

Re: INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE

Post by Safe&Sound »

mariand68 wrote:Din ce se vede la TV pistolul era cu gaz,cartusele verzi crestate sunt niste cartuse de manevra.De ce toate televiziunile zic ca sa tras cu un pistol cu bila?Eu cred ca ar trebui amendati de DNA pentru defaimarea adevarului.Iar incepe sa se faca din tantar armasar?
Citat de la un post TV: gloantele suierau in toate directiile.Ce gloante,care gloante.....alea asa zise oarbe...... :mrgreen:

Asa ne trebuie daca ne uitam la televizor la asa zisele canale de stiri. Intr-un loc civilizat, unde sincer sa fiu, deseori m-am intrebat fara raspuns cati dintre cei pe care ii cunosc sau dintre cei dragi mie s-ar putea acomoda sa traiasca fericiti, ei, intr-un astfel de loc civilizat, canalele cu "profesionisti" in stiri de genul celor ce ne populeaza noua televizoarele ar fi ignorate si incet incet ar disparea prin lipsa eficientei noi insa traim in tara elodiei, in tara oteveului, in tara in care cel mai important canal privat din Romania inca face rating grozav cu celebrele stiri de la ora cinci, in tara in care principalele canale de stiri au ca unic scop linsaje mediatice comandate de interesele patronilor, ori tara in care diaconescu dan si partidul sau ar intra maine in parlament daca ar fi alegeri, ei, noi traim intr-o tara cu totul si cu totul speciala asadar avem parte de astfel de tratamente din partea "profesionistilor in stiri"

Ce mi se pare cel mai grav insa este felul idot si copilaresc in care astia de la Interne au pus botul ca niste babe speriate la presiunile mediatice ocazionate de cazul Vladan si au iscat un veritabil uragan de isterie pe la SAESP, atat la Capitala cat si prin tara. Sincer sa fiu, in naivitatea mea speram ca Internele la varf au barbati cu "cojones"... si cand colo de cand cu Vladan toti umbla cu "cutit de lemn" in buzunar.
aurorauno

Post by aurorauno »

barthy wrote:Daaaaaaaaa !!! Si baba daca avea roate se numea tramvai ! :mrgreen:
Altfel spus si Bebe daca vroia isi luat arma letala (nu,nu Carabina,Bebe al nostru,de pe forum)
P.S: La multi ani cu intarziere,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si multa minte
mariand68 wrote:Din ce se vede la TV pistolul era cu gaz,cartusele verzi crestate sunt niste cartuse de manevra.De ce toate televiziunile zic ca sa tras cu un pistol cu bila?Eu cred ca ar trebui amendati de DNA pentru defaimarea adevarului.Iar incepe sa se faca din tantar armasar?
Din declaratia oficiala de la politie rezulta arma cu bila de cauciuc,cred(sper) ca ei nu incurca merele cu perele....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
barthy

Post by barthy »

aurorauno wrote: Altfel spus si Bebe daca vroia isi luat arma letala (nu,nu Carabina,Bebe al nostru,de pe forum)
P.S: La multi ani cu intarziere,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si multa minte ...
Multumesc pentru urari, chiar nu era cazul sa te fortezi........Oricum, faptul ca ti-ai procurat o arma letala inaintea altora nu te ridica mai sus decat nivelul pe care poti tu sa fi. Nici macar la nivelul lui Vladan..........
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
bozo

Post by bozo »

:lol: Barthy statea la panda :lol:
La multi ani si tot ce iti doresti!
mariand68

Post by mariand68 »

aurorauno wrote:Din declaratia oficiala de la politie rezulta arma cu bila de cauciuc,cred(sper) ca ei nu incurca merele cu perele....
Nu cred o boaba din ce spun televiziunile si am suspiciuni si in declaratiille politiei dar in cateva imagini prezentate la televizor de la fata locului se vad doua tuburi de cartuse incercuite cu creta si care au plasticul acela verde crestat in patru,deci cartuse de manevra.Si dupa cum aratau erau din acelea cumparate de la bulgari si fabricate de turci,cele cromate sau nichelate.
jon

Post by jon »

In acele imagini prezentate se vede clar ca sunt incercuite niste cartuse blank de 9 mm P.A.K. si un sector de Walther PP cu blank-uri in el (cel putin primul la rand in sector e blank....mai departe pot fi si cartuse cu gaz/piper).
Deci un pistol cu gaz. PUNCT. Asta nu inseamna ca nu-ti poate coace ochiul sau produce niste arsuri superficiale.
Nu stiu cum draq se face, dar aceste cazuri parca sunt "plantate" sa se justifice niste "masuri" ce vor urma a fi luate ......desigur.....impotriva detinatorilor legali.
Bafta tuturor !
Image
mariand68

Post by mariand68 »

jon wrote:In acele imagini prezentate se vede clar ca sunt incercuite niste cartuse blank de 9 mm P.A.K. si un sector de Walther PP cu blank-uri in el (cel putin primul la rand in sector e blank....mai departe pot fi si cartuse cu gaz/piper).
Deci un pistol cu gaz. PUNCT. Asta nu inseamna ca nu-ti poate coace ochiul sau produce niste arsuri superficiale.
Nu stiu cum draq se face, dar aceste cazuri parca sunt "plantate" sa se justifice niste "masuri" ce vor urma a fi luate ......desigur.....impotriva detinatorilor legali.
Bafta tuturor !
Foarte corect ceea ce ai scris,in incarcatorul de Walther PP se vedea primul cartus care era tot blank (verde).Deci pistol cu GAZ de unde bazaconia cu pistol cu bile?
jon

Post by jon »

mariand68 wrote:
jon wrote:In acele imagini prezentate se vede clar ca sunt incercuite niste cartuse blank de 9 mm P.A.K. si un sector de Walther PP cu blank-uri in el (cel putin primul la rand in sector e blank....mai departe pot fi si cartuse cu gaz/piper).
Bafta tuturor !
Foarte corect ceea ce ai scris,in incarcatorul de Walther PP se vedea primul cartus care era tot blank (verde).Deci pistol cu GAZ de unde bazaconia cu pistol cu bile?
De unde bazaconia? Pai sa-i intrebam pe cei care au emis-o (n.r. militie ??). Pentru "pulime" e bine ca se merge pe ideea ca "nu stie ei ce-i alea" , dar mai suntem care ne pricepem si nu pot sa ne abureasca cu "pixelu' albastru". Dar noi suntem putini, majoritatea pune botu' ! Si cine conteaza? Majoritatea !!
Image
mariand68

Post by mariand68 »

Prosteala pe fata,mai avea un pic sa zica ca era incarcat cu gloante speciale ca si in cazul Vladan.Din cate stiu cand am inscris inca un pistol in permis,prima marti dupa impuscaturile din coafor,cel de la SAEST sectorul de unde apartin se uita pe acest forum la topicul despre Fort,deci suntem studiati indeaproape :lol: cel putin vor vedea ca nu toti suntem buni de prostit.
barthy

Post by barthy »

bozo wrote::lol: Barthy statea la panda :lol:
La multi ani si tot ce iti doresti!
Merci Bozo. La fel si tie.
Da' chiar asa !? 6:27 ? Tu ai dormit cu gandu' la mine ? :lol:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
bozo

Post by bozo »

Eu nu dorm noaptea, am grija sa dormi tu linistit :D
barthy

Post by barthy »

bozo wrote:Eu nu dorm noaptea, am grija sa dormi tu linistit :D
E, atunci daca tot esti responsabil cu linistea zii lu' vecinu aurorauno sa deie muzica mai incet. CA CAnta fals ! :wink:
bozo

Post by bozo »

:lol: esti de coma!
aurorauno

Post by aurorauno »

Nu cant fals,fac playback
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
barthy

Post by barthy »

aurorauno wrote:Nu cant fals,fac playback
Inseamna ca esti tonomatul cui nu trebuie........... :P
Post Reply