Dar cum ramane cu dreptul la proprietate?Cumperi un lucru si dupa ceva timp esti obligat sa-l vinzi in pierdere,sa-l donezi sau sa-l distrugi?Nu se bat cap in cap legile astea?Nu e niciunul cu solide cunostiinte care sa ne lumineze?
ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
E bine cand se mai enerveaza cate unul!Inseamna ca n-au murit toti.Legile sunt facute sa fie respectate de oamenii cinstiti.Pe ailalti ii doare la basca,atunci cand se impute treaba,nu suporta detentia
(vezi cazul lui fane spoitoru"
Dar cum ramane cu dreptul la proprietate?Cumperi un lucru si dupa ceva timp esti obligat sa-l vinzi in pierdere,sa-l donezi sau sa-l distrugi?Nu se bat cap in cap legile astea?Nu e niciunul cu solide cunostiinte care sa ne lumineze?

poate, macarici, poate... din pacate suntem putini... si totusi unde sunt bani mei?!? pe idei dragule... stii cum se cheama oamenii cu idei?!?... idealisti...macarici wrote:E bine cand se mai enerveaza cate unul!Inseamna ca n-au murit toti.Legile sunt facute sa fie respectate de oamenii cinstiti.Pe ailalti ii doare la basca,atunci cand se impute treaba,nu suporta detentia(vezi cazul lui fane spoitoru"
-
misubagsisu
auzi.. pai in ritmu asta. stai sa vezi daca nu si astea airsoft urmeaza fisa medicala, cazier, aviz psiho... uita-te la mine. sa vezi ce o sa se subtieze semnatura.
o sa vezi acolo: visez sa am: berreta, colt, S&W si noi o sa vorbim aici de fotbal si de filme bai era unu a scos ceva ca o lanterna - gjiiing gjiiing : laser frate
o sa vezi acolo: visez sa am: berreta, colt, S&W si noi o sa vorbim aici de fotbal si de filme bai era unu a scos ceva ca o lanterna - gjiiing gjiiing : laser frate
misubagsisu wrote:auzi.. pai in ritmu asta. stai sa vezi daca nu si astea airsoft urmeaza fisa medicala, cazier, aviz psiho... uita-te la mine. sa vezi ce o sa se subtieze semnatura.
o sa vezi acolo: visez sa am: berreta, colt, S&W si noi o sa vorbim aici de fotbal si de femei.
vom semna cu nik-ul caci si numele ar fi periculos sa il dam.... si ai fi uimit sa stii ce stiu eu... poate ne intalnim la o cafea inainte sa dea vre-o masina peste mine sau cine mai stie ce...
-
misubagsisu
Eu am vandut RG-ul datorita legislatiei tampite.macarici wrote:Dar cum ramane cu dreptul la proprietate?Cumperi un lucru si dupa ceva timp esti obligat sa-l vinzi in pierdere,sa-l donezi sau sa-l distrugi?Nu se bat cap in cap legile astea?Nu e niciunul cu solide cunostiinte care sa ne lumineze?
Dar pe factura apare ca doar cu 50 lei, cand eu l-am cumparat cu 1.365 lei.
Desi, in conformitate cu legile in vigoare la data achizitionarii, care nu impuneau restrictiile respective, am obtinut LEGAL dreptul de proprietate asupra unui bun.
Deci - legiuitorul m-a fortat sa-l vand in pierdere.
Basca o autorizatie de cumparare pentru bila, care a devenit inutila in termenul ei de valabilitate de 90 de zile,
pentru care am platit taxa la Trezorerie, iar acum ma sterg cu ea, caci, intre timp, a aparut limitarea mortilor BEEEP !!!
In baza lipsei de constitutionalitate, ca sanchi, proprietatea e GARANTATA de stat, n-ar merge de un proces lejer cu muisti...i astia? Parerea mea !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Hopa!
Pai asa,fratilor nu credeti ca e timpul sa-i tragem noi pe ei de outze?Daca la data cumpararii ai parcurs toate etapele legale pentru a dobandi un bun,l-ai luat si e al tau,e corect sa vina cu o lege care sa te pagubeasca?Chiar asa e legea sau asa e intrpretarea?
Sau proprietatea e garantata de stat numai smecherilor din fruntea statului?
Pai asa,fratilor nu credeti ca e timpul sa-i tragem noi pe ei de outze?Daca la data cumpararii ai parcurs toate etapele legale pentru a dobandi un bun,l-ai luat si e al tau,e corect sa vina cu o lege care sa te pagubeasca?Chiar asa e legea sau asa e intrpretarea?

crezi ca paguba e mare? dar un dosar penal?!? si eu sunt de buna credinta... nu ca aia care au ak pe nashpa si ii vedem la tv... si ma aleg cu penal ca nu instrainez arma in termen de 6 luni....macarici wrote:Hopa!
oare se incalca ceva constitutional?!? oare avocatul poporului ne poate ajuta?!? oare cineva de la haga?!? sau mai bine in congo sau in tribul unga bunga mataranga lunga care cu baluba baluba la tufis face fis,fis?!?
asta e din categoria "din putzul gandirii" al unui cunoscut... ziar, revista caci nici eu nu stiu ce mai e...haiosu wrote:pe aceasta cale tribul de canibali unga bunga mataranga lunga prin seful lor pana de soim saluta sefii nostrii: pana de curent si pana de idei!!!!
din gandire in gandire, din putz in mai multe putze, pana la victoria finala...
putz= din el se bea apa, popular i se mai spune si fantana sau baluba lui pana de soim...
-
misubagsisu
S-a marcat !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Intamplare nefericita si foarte-foarte reala, undeva tot pe intinderea patriei noastre: un tanar pasionat intra in tara posedand o frumoasa arma de air-soft achizitionata proaspat de dincolo de granita. Politia de frontiera sare pe el cu vajnica vigilenta, confisca tot si intocmeste dosar penal - arma, granita, acte lipsa, etc. Procurorul cere expertiza si rezultatul expertizei constata, pe buna dreptate, ca arma foloseste pentru functionare "aer sau alt gaz comprimat". Ca urmare procurorul o incadreaza la AC si ajunge cu baiatul in instanta cu acuzatii de incalcare a regimului armelor si trafic calificat de arme. Fiind evidenta chiar si pentru judecator apartenenta armei la categoria "jucarii", o sentinta favorabila impricinatului este imposibila pentru ca nu s-a gasit suportul legal. Nicaieri in legile noastre nu apare aceasta categorie de arme, nu este explicata, nu exista limite de energie sau de alta natura care sa le deosebeasca de AC-uri. Functioneaza cu aer comprimat si arunca proiectile, fie ele de plastic, cauciuc sau metal = AC dupa legea noastra. Asadar, o mica vizita in camarutele cu gratii pentru posesorii fara permis. Aviz amatorilor si posesorilor: s-a intamplat si se poate repeta oricand in tarisoara noastra numa pentru ca asa-i legea.