Record Mod COP 10x22t
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Record Mod COP 10x22t
Pentru ca Record COP 10x22 pare sa fie unul singular cu teava lisa pe piata acum vin eu si intreb daca nu cumva este si el cam mic la dimensiuni.Cine are asa ceva ce poate sa spuna?Cum un Fort are intre 175 si 200 mm lungime totala, un Record COP cam cat are, ca nu gasesc si nici nu stiu cine il fabrica in mod exact.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Este posibil ca acea renumita gaurica din camera cartusului de la CZ83 sa
reduca energia initiala (la gura tevii) la 50J.
Munitia de la Libra a obtinut acele energii folosite cu pistolul Grand Power T9
si cu Fort (care este o copie a celui mai sus) si nu are gauri nicaieri si are si teava lisa.
Apropo, nu vad cum gaura din camera cartusului de la CZ83 ar mai putea sa influenteze
viteza glontului dupa ce acesta a parasit teava.
Sau ar putea influenta viteza si deci energia (tinand cont ca masa ramane constanta)
doar cu ajutorul flacarii violete.
reduca energia initiala (la gura tevii) la 50J.
Munitia de la Libra a obtinut acele energii folosite cu pistolul Grand Power T9
si cu Fort (care este o copie a celui mai sus) si nu are gauri nicaieri si are si teava lisa.
Apropo, nu vad cum gaura din camera cartusului de la CZ83 ar mai putea sa influenteze
viteza glontului dupa ce acesta a parasit teava.
Sau ar putea influenta viteza si deci energia (tinand cont ca masa ramane constanta)
doar cu ajutorul flacarii violete.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
160 mm , fabricat de Record Firearms Germania , desi poate nu iti spune nimic firma fabrica arme mai ales de tir de peste 30 ani .(si eu n-am vazut inca unul crapatukmmar wrote:Pentru ca Record COP 10x22 pare sa fie unul singular cu teava lisa pe piata acum vin eu si intreb daca nu cumva este si el cam mic la dimensiuni.Cine are asa ceva ce poate sa spuna?Cum un Fort are intre 175 si 200 mm lungime totala, un Record COP cam cat are, ca nu gasesc si nici nu stiu cine il fabrica in mod exact.
-
gabrielobabacu
cam mic? cam mic pentru ce? eu am si e chiar perfect ca e mai mic pt. ca nu se prea observa in toc la spate.ukmmar wrote:Pentru ca Record COP 10x22 pare sa fie unul singular cu teava lisa pe piata acum vin eu si intreb daca nu cumva este si el cam mic la dimensiuni.Cine are asa ceva ce poate sa spuna?Cum un Fort are intre 175 si 200 mm lungime totala, un Record COP cam cat are, ca nu gasesc si nici nu stiu cine il fabrica in mod exact.
Si apropo de Record cop , varianta pe gaz , care costa 72 de euro in tara natala, Germania http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... CAkQ9QEwAA La noi e 150 de euro pe putin
http://www.magazin-arme.ro/product.php?id_product=52 adik...se fac bani la noi sau Nu?? Suntem un popor de comercianti sau Nu ??? Eu cred ca oportunismul asta Romanesc ne-a bagat in U.E. 
Mic.La cei 158 milimetri lungime totala poate fi ascuns si purtat usor.Pentru dimenesiunea palmei mele insa este cum spuneam MIC.Doua degete imi atarna afara de pe crosa si el abia se vede din palma stransa in jurul lui.Deci cum spuneam este o arma mica.Poate fi o arma buna cum bun este si un WASP adus de Arrow dar una este mai mica decat cealalta.Cum naiba arata un tip de peste 2 metri inaltime plimbind un caine de 15 cm?La fel de bine si amenintator as arata si eu cu o bricheta din alea in mana dupa ce o scot cu iuteala din tocul de la spate.Cade naibii agresorul pe spate si face infarct de ris.Pentru ca faza este absolut letala.Ori aici vorbim de neletale.Totul se raporteaza la dimensiunile fiecarui posesor.gabrielobabacu wrote:cam mic? cam mic pentru ce? eu am si e chiar perfect ca e mai mic pt. ca nu se prea observa in toc la spate.ukmmar wrote:Pentru ca Record COP 10x22 pare sa fie unul singular cu teava lisa pe piata acum vin eu si intreb daca nu cumva este si el cam mic la dimensiuni.Cine are asa ceva ce poate sa spuna?Cum un Fort are intre 175 si 200 mm lungime totala, un Record COP cam cat are, ca nu gasesc si nici nu stiu cine il fabrica in mod exact.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Varianta la 72 euro e cea nefinisata , negru si nichelat trec de 90 euro si sunt variante pe gaz care nu au teava lisa de otel . La asta mai adauga transportul , scade impozitul si vezi cu ce ramane comerciantul , la 150 euro nu mi se pare scump .folhasek wrote:Si apropo de Record cop , varianta pe gaz , care costa 72 de euro in tara natala, Germania http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... CAkQ9QEwAA La noi e 150 de euro pe putinhttp://www.magazin-arme.ro/product.php?id_product=52 adik...se fac bani la noi sau Nu?? Suntem un popor de comercianti sau Nu ??? Eu cred ca oportunismul asta Romanesc ne-a bagat in U.E.
Nici mie. Înainte de acciză era vreo 11 milioane chiar la acel magazin, deci oamenii chiar au făcut "up-date"
la preţuri.
la preţuri.
-
gabrielobabacu
Ai dreptate intr-o anumita masura. Am inteles ca ai 2,09 m si 130 deci e clar ca Recordul nu se prea observa in mana, mie mi-e bun ca am 1, 72 dar am si eu 106 kg cu doar 90 in talieukmmar wrote:Mic.La cei 158 milimetri lungime totala poate fi ascuns si purtat usor.Pentru dimenesiunea palmei mele insa este cum spuneam MIC.Doua degete imi atarna afara de pe crosa si el abia se vede din palma stransa in jurul lui.Deci cum spuneam este o arma mica.Poate fi o arma buna cum bun este si un WASP adus de Arrow dar una este mai mica decat cealalta.Cum naiba arata un tip de peste 2 metri inaltime plimbind un caine de 15 cm?La fel de bine si amenintator as arata si eu cu o bricheta din alea in mana dupa ce o scot cu iuteala din tocul de la spate.Cade naibii agresorul pe spate si face infarct de ris.Pentru ca faza este absolut letala.Ori aici vorbim de neletale.Totul se raporteaza la dimensiunile fiecarui posesor.gabrielobabacu wrote:cam mic? cam mic pentru ce? eu am si e chiar perfect ca e mai mic pt. ca nu se prea observa in toc la spate.ukmmar wrote:Pentru ca Record COP 10x22 pare sa fie unul singular cu teava lisa pe piata acum vin eu si intreb daca nu cumva este si el cam mic la dimensiuni.Cine are asa ceva ce poate sa spuna?Cum un Fort are intre 175 si 200 mm lungime totala, un Record COP cam cat are, ca nu gasesc si nici nu stiu cine il fabrica in mod exact.
Problema mea este ca nu am nici un fel de inclinatie spre violenta.Probabil unde in timp mai nimeni nu a sarit la gatul meu nu mi s-a dezvoltat acest reflex sau instinct n8u stiu cum sa-l numesc.As fi bucuros sa fiu si eu la inaltimea unui om obisnuit si sa nu mai fiu o problema pentru cei ce ma percep ca pe un pericol doar prin inaltimea mea.In Ungaria am luat bataie de la un grup de lituanieni sustintori ai unei echipe de baschet.Aveam un tricou de la un amic din Budapesta si alora li s-a parut ciudat.Chestia este ca acolo politiile ca sunt vreo trei feluri au luat imediat masuri si mi-au dat pana si ceasul inapoi ca mi se rupsese bratara si zburase pe undeva pe strada.Nu ma astept sa ma trateze cineva decit cu retinere si atunci pentru a ma feri de cei mai agresivi sunt foarte bucuros sa utilizez acest drept la autoaparare recent descoperit de mine.Toata stima pentru cei ce trec prin viata cu ochiii deschisi si au descoperit asta de mai multa vreme unii chiar de la inceput.
pe vremuri spuneai ca nu poti trage decat in tinte de carton si in oameni ce iti vor raul. gresesc cumva dane?!?ukmmar wrote:Problema mea este ca nu am nici un fel de inclinatie spre violenta.Probabil unde in timp mai nimeni nu a sarit la gatul meu nu mi s-a dezvoltat acest reflex sau instinct n8u stiu cum sa-l numesc.As fi bucuros sa fiu si eu la inaltimea unui om obisnuit si sa nu mai fiu o problema pentru cei ce ma percep ca pe un pericol doar prin inaltimea mea.In Ungaria am luat bataie de la un grup de lituanieni sustintori ai unei echipe de baschet.Aveam un tricou de la un amic din Budapesta si alora li s-a parut ciudat.Chestia este ca acolo politiile ca sunt vreo trei feluri au luat imediat masuri si mi-au dat pana si ceasul inapoi ca mi se rupsese bratara si zburase pe undeva pe strada.Nu ma astept sa ma trateze cineva decit cu retinere si atunci pentru a ma feri de cei mai agresivi sunt foarte bucuros sa utilizez acest drept la autoaparare recent descoperit de mine.Toata stima pentru cei ce trec prin viata cu ochiii deschisi si au descoperit asta de mai multa vreme unii chiar de la inceput.
sau ne pregateai cumva...?!?
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
La respectivul magazin au marit pretul la Record , acum costa 999 ron cat Mauserul si mai scump ca Rg-ul , asta ca sa-mi inghit vorbele de mai inainte .sassu wrote:Varianta la 72 euro e cea nefinisata , negru si nichelat trec de 90 euro si sunt variante pe gaz care nu au teava lisa de otel . La asta mai adauga transportul , scade impozitul si vezi cu ce ramane comerciantul , la 150 euro nu mi se pare scump .folhasek wrote:Si apropo de Record cop , varianta pe gaz , care costa 72 de euro in tara natala, Germania http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... CAkQ9QEwAA La noi e 150 de euro pe putinhttp://www.magazin-arme.ro/product.php?id_product=52 adik...se fac bani la noi sau Nu?? Suntem un popor de comercianti sau Nu ??? Eu cred ca oportunismul asta Romanesc ne-a bagat in U.E.
pofta buna!
(glumim!)
(glumim!)