se elimina neletalele
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: se elimina neletalele
Salutare domnilor,
nu vreau sa deschid un topic nou, vreau doar sa ma lamureasca cienva daca exista vreo diferenta intre GP T 12 si GP T 12m.
E una si aceeasi arma?
nu vreau sa deschid un topic nou, vreau doar sa ma lamureasca cienva daca exista vreo diferenta intre GP T 12 si GP T 12m.
E una si aceeasi arma?
T12 avea o ,,galma" in teava, imediat dupa camera cartusului, T12M nu mai are ,,galma" In rest sunt identice.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Salut cu respect pe toti cei care sunt preocupati de incalcarile repetate ale dreptului fundamental omului de a se apara.
Nu am inca o arma dar tocmai ce am reusit sa strang banutii si studiam legislatia referitoare la portul de arma neletala. Conform <<http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx? cod=17268&pos=0&NR=b287&AN=2013>> Senatul a adoptat (probabil tacit ) noile modificari (la 17 decembrie) dupa ce Guvernul si toate comisiile au avizat favorabil.
Asta inseamna ca pt cei 4000 de RON pe care urma sa ii cheltui pentru a-mi cumpara un pic de liniste sufleteasca o sa primesc doar dreptul de a lasa arma acasa, inchisa in seif, descarcata, va trebui sa umblu cu hartii sa cer voie de la Politie sa merg in poligon si la fiecare 3 ani sa pierd timp si bani umbland sa fac psihologicul, sa fiu intepat de medic (poate sunt penibil aici dar asta e ...nu-mi plac acele) si sa fac radioscopii pulmonare (nici iradierea nu ma incanta prea mult).Si daca cumva uiti sa mergi in termen sa repeti analizele risti sa intri in alte belele.
Sincer cred ca o sa ma orientez spre alte solutii, deja mi se pare aiurea sa dau atatia bani munciti din greu pentru atat de putine drepturi si atat de multe obligatii. Si cred ca aceasta e si intentia guvernantilor. De a dezarma la maxim populatia astfel incat sa nu poata riposta in cazul in care vor impune noi legi abuzive. Sau poate ca sunt atat de spalati pe creier si prosti incat sa refuze sa inteleaga ca un infractor isi va procura oricum arme (letale chiar) iar cetateanul de rand si cinstit nu poate descuraja in nici un fel atacul asupra sa neavand acces la arme.
Sper totusi ca aceste modificari sa nu fie votate si sa pice cumva.Cert este ca eu si multi altii care vor sa isi cumpere a amarata de arma cu bile de cauciuc nu o sa o mai faca pana cand nu se va lua o hotarare clara. Probabil multi care au arme o sa le vanda in pierdere ca sa scape de o bataie de cap in plus.
Asta e Romania, tara unde guvernantii sunt campioni la masuri luate impotriva cetateanului. Va salut pe toti si sa auzim de bine.
Nu am inca o arma dar tocmai ce am reusit sa strang banutii si studiam legislatia referitoare la portul de arma neletala. Conform <<http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx? cod=17268&pos=0&NR=b287&AN=2013>> Senatul a adoptat (probabil tacit ) noile modificari (la 17 decembrie) dupa ce Guvernul si toate comisiile au avizat favorabil.
Asta inseamna ca pt cei 4000 de RON pe care urma sa ii cheltui pentru a-mi cumpara un pic de liniste sufleteasca o sa primesc doar dreptul de a lasa arma acasa, inchisa in seif, descarcata, va trebui sa umblu cu hartii sa cer voie de la Politie sa merg in poligon si la fiecare 3 ani sa pierd timp si bani umbland sa fac psihologicul, sa fiu intepat de medic (poate sunt penibil aici dar asta e ...nu-mi plac acele) si sa fac radioscopii pulmonare (nici iradierea nu ma incanta prea mult).Si daca cumva uiti sa mergi in termen sa repeti analizele risti sa intri in alte belele.
Sincer cred ca o sa ma orientez spre alte solutii, deja mi se pare aiurea sa dau atatia bani munciti din greu pentru atat de putine drepturi si atat de multe obligatii. Si cred ca aceasta e si intentia guvernantilor. De a dezarma la maxim populatia astfel incat sa nu poata riposta in cazul in care vor impune noi legi abuzive. Sau poate ca sunt atat de spalati pe creier si prosti incat sa refuze sa inteleaga ca un infractor isi va procura oricum arme (letale chiar) iar cetateanul de rand si cinstit nu poate descuraja in nici un fel atacul asupra sa neavand acces la arme.
Sper totusi ca aceste modificari sa nu fie votate si sa pice cumva.Cert este ca eu si multi altii care vor sa isi cumpere a amarata de arma cu bile de cauciuc nu o sa o mai faca pana cand nu se va lua o hotarare clara. Probabil multi care au arme o sa le vanda in pierdere ca sa scape de o bataie de cap in plus.
Asta e Romania, tara unde guvernantii sunt campioni la masuri luate impotriva cetateanului. Va salut pe toti si sa auzim de bine.
nu sunt deloc spalati pe creier guvernantii...singurii spalati suntem noi, care acceptam asemenea mizerii...printre multe altele...
Ai dreptate vikkktor. Subscriu la ceea ce ai spus pe <<ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNU E DE ACORD>>. Tocmai am terminat de citi thread-ul.
Te salut.
Te salut.
acum 35 de ani, ma mutasem impreuna cu familia intr-un alt oras...jucariile erau in magazine limitate si de proasta calitate peste tot in tara...in blocul in care stateam, aveam un vecin, Dragos P. care avea doua revolvere de metal, care trageau ca capse rosii, aduse de tatal sau dintr-o tara araba unde lucra...unul din revolvere era de dimensiuni mari, foarte aratos, altul mai mic cu plaselele lipsa, dar avea cadrul lor si daca il tineai in mana nu se observa ca nu are maner...am incercat luni de zile sa il ,,combin,, pe Dragos sa facem schimburi sa intru in posesia unuia dintre ele...eu avem reviste Pif si Rahan, la mare cautare la vremea aia..pana la urma am reusit sa il conving, sa-i dau un teanc de reviste Pif, chiar daca m-am ,,fraierit,, , in schimbul revolverului mic fara maner...fiind foarte incantat, l-am luat la scoala, unde in ore, ma mai uitam din cand in cand la el, fara sa ma joc cu el, pt ca ne era interzis asa ceva...la un moment dat, am fost surprins de invatatoare Oprescu D. care l-a confiscat si pus in dulapul clasei...avand o mama care avea oarecare influenta la vremea aia, cu toate ca stiam ca voi fi apostrofat, am povestit acasa intamplarea in care am ramas fara revolver...a doua zi, invatatoarea urma sa imi inapoieze revolverul confiscat...din pacate, intre timp, cei din clasele mai mari, care invatau dupa amiaza, au spart dulapul clasei si revolverul a disparut...dupa indelungi ,,investigatii,, am descoperit ca un oarecare Romeo D. furase jucaria...nu am mai reusit sa o recuperez..de atunci nu am mai facut rost de alta jucarie de genul ala...povestea asta le-am spus-o si celor de la DAESP-IGPR, care m-au vizitat sa facem un fel de pace...acuma asist la altii care vor sa imi ia jucariile si sa legifereze luatul acestora de la toata lumea...
PS nu l-am uitat nici pe Romeo D. pe care l-am zarit acum 7 ani, odata in ultimii 26 de ani...cum as putea uita vreodata pe cei care initiaza legi prin care vor sa interzica si sa confiste???...de ce as face pace si as uita pe unii care abuzeaza de functia lor si fac exces de putere ilegal asupra mea, interzicandu-mi accesul la propriile arme, mai mult decat atata, pun la cale legi prin care vor sa interzica sub diverse forme acest lucru?...de ce ar trebui sa fiu diplomat, cu unii care dupa ce ca sunt platiti de mine, intra cu bocancii in viata mea si incearca sa calce in picioare drepturi ceatenesti care iritau doar pe comunistii dinainte de 89, doar pentru faptul ca la un moment dat, ocupa niste functii si sunt sprijiniti de altii care au aceleasi metehne ???
PS nu l-am uitat nici pe Romeo D. pe care l-am zarit acum 7 ani, odata in ultimii 26 de ani...cum as putea uita vreodata pe cei care initiaza legi prin care vor sa interzica si sa confiste???...de ce as face pace si as uita pe unii care abuzeaza de functia lor si fac exces de putere ilegal asupra mea, interzicandu-mi accesul la propriile arme, mai mult decat atata, pun la cale legi prin care vor sa interzica sub diverse forme acest lucru?...de ce ar trebui sa fiu diplomat, cu unii care dupa ce ca sunt platiti de mine, intra cu bocancii in viata mea si incearca sa calce in picioare drepturi ceatenesti care iritau doar pe comunistii dinainte de 89, doar pentru faptul ca la un moment dat, ocupa niste functii si sunt sprijiniti de altii care au aceleasi metehne ???
Imi permit o intrebare,bine,daca este posibil sa imi raspunzi,dar cum de au intrat astia cu bocancii in viata ta sau cum ti.ai pierdut jucariile,ptr ca eu personal,nici tatal,nici bunicul meu nu au avut vreodata probleme si am avut arme in familie de peste 50 de ani.In afara de controalele obisnuite,care durau mai putin de 5 minute...nimic. Doar pentru ca ai depus nu stiu cate autorizatii intro zi ? Nu cred ca prevede legea sanctiuni in sensul asta. Daca ai bani si dreptul,de ce nu ?!
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
am mai postat asta pe un forum si am aratat incercarile furibunde ale astora de a imi inchide gura...acuma chiar daca am dreptate, eu am dreptul sa ma judec ca si ei au dreptul sa amendeze pentru ori ce vor si cand vor...sBogdan wrote:Imi permit o intrebare,bine,daca este posibil sa imi raspunzi,dar cum de au intrat astia cu bocancii in viata ta sau cum ti.ai pierdut jucariile,ptr ca eu personal,nici tatal,nici bunicul meu nu au avut vreodata probleme si am avut arme in familie de peste 50 de ani.In afara de controalele obisnuite,care durau mai putin de 5 minute...nimic. Doar pentru ca ai depus nu stiu cate autorizatii intro zi ? Nu cred ca prevede legea sanctiuni in sensul asta. Daca ai bani si dreptul,de ce nu ?!
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=3491
nici eu nu am avut probleme 17 ani, pana m-am intalnit cu incapatanarea soferului-comisar Cosgarea care in toamna lui 2013 s-a gandit sa ma acuze de ,,operatiuni cu arme si evaziune fisacal,, nu intru in amanunte pentru ca nu mai am chef sa reliefez incapacitatea astuia de a intelege si cunoaste legea..cert este ca prchetul a dat cum era si de asteptat, ,,nup,, ...dupa asta, trebuia sa reactionez dupa fapta si rasplata...si s-a ajuns la asta, inventam fapte, amendam tardiv, interzicem ilegal...simplu...DAESP-ul poate orice...nu il dau pe ala din mana, pt ca este parte a unei gasti de acolo si stie si a facut multe...deci cam asta este...
Operatiuni cu arme ? Frauda ? Phoa ! This is serious shit ! Ai fost armurier ? Nasol in cazul asta...
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Vikkktor, sunt nou pe acest site dar am citit cu placere post-urile tale, mai ales cele despre Radu Chesariu si evenimentele de la Cugir. Tata a avut probleme cu securitatea si eu la revolutie aveam doar 9 ani insa intelegeam destul de multe pentru varsta mea. Pe 21 am fost la televiziune cu ai mei si pe 22 seara la Piata Universitatii.
Lumea de atunci nu mai e ca lumea de acum. Oamenii au devenit mai oi decat erau atunci si multora li se pare ca ceea ce fac politicienii cu tara asta e totusi spre binele lor ( vezi taierile de salarii cu 25 % si ce s-a facut cu banii, vezi jaful resurselor nationale de asa zisi investitori straini etc etc). Am intalnit multi care sustin ca asa trebuie si asa e bine, altfel nu se poate. Tot asa intalnesc si acum oameni care cred ca libertatea si democratia inseamna sa nu stii si sa nu ai cum sa te aperi de interlopi sau instaurarea unei noi dictaturi. Noua clasa politica nu se va da plecata mai usor decat comunistii.
Naivii inca mai cred ca votul lor va schimba ceva. „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” Mark Twain
NU... nu e spre binele meu sa imi spuna un politruc manjit ca daca eu nu mai am dreptul la portul unei arme nici interlopul nu o sa isi poata lua una pentru ca stiu ca nu e asa. Infractorii gandesc ca animalele de prada - ataca in primul rand pe cei care nu pot riposta. Daca stie ca orice batranel sau babuta poate scoate o arma si sa traga de frica, se va gandi de doua ori daca merita sa moara cu cutitul in mana sau chiar intr-un schimb de focuri.
Mai degraba ma gandesc ca suprimarea dreptului la arma o sa dea apa la moara unor noi masuri antipopulare. Sigur, lumea va iesi sa demonstreze pasnic si va fi cocosata cu bastoanele de jandarmii fara teama ca poate unul sau altul ar putea sa le traga o bila in freza.
Putin ma afecteaza ca nu o sa mai imi iau si eu jucarie. Ma ingrijoreaza sa nu se repete istoria...ma refer la ce urmeaza de obicei dupa ce guvernele dezarmeaza populatia.
Ne meritam soarta pentru ca prea putini realizeaza ca latul incepe sa se stranga tot mai mult. Nu stiu daca mamaliga va exploda vreodata la noi. Sunt convins doar ca reglementarile aberante vor atinge tot mai multe aspecte din viata noastra.
Te salut cu mult respect
Lumea de atunci nu mai e ca lumea de acum. Oamenii au devenit mai oi decat erau atunci si multora li se pare ca ceea ce fac politicienii cu tara asta e totusi spre binele lor ( vezi taierile de salarii cu 25 % si ce s-a facut cu banii, vezi jaful resurselor nationale de asa zisi investitori straini etc etc). Am intalnit multi care sustin ca asa trebuie si asa e bine, altfel nu se poate. Tot asa intalnesc si acum oameni care cred ca libertatea si democratia inseamna sa nu stii si sa nu ai cum sa te aperi de interlopi sau instaurarea unei noi dictaturi. Noua clasa politica nu se va da plecata mai usor decat comunistii.
Naivii inca mai cred ca votul lor va schimba ceva. „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” Mark Twain
NU... nu e spre binele meu sa imi spuna un politruc manjit ca daca eu nu mai am dreptul la portul unei arme nici interlopul nu o sa isi poata lua una pentru ca stiu ca nu e asa. Infractorii gandesc ca animalele de prada - ataca in primul rand pe cei care nu pot riposta. Daca stie ca orice batranel sau babuta poate scoate o arma si sa traga de frica, se va gandi de doua ori daca merita sa moara cu cutitul in mana sau chiar intr-un schimb de focuri.
Mai degraba ma gandesc ca suprimarea dreptului la arma o sa dea apa la moara unor noi masuri antipopulare. Sigur, lumea va iesi sa demonstreze pasnic si va fi cocosata cu bastoanele de jandarmii fara teama ca poate unul sau altul ar putea sa le traga o bila in freza.
Putin ma afecteaza ca nu o sa mai imi iau si eu jucarie. Ma ingrijoreaza sa nu se repete istoria...ma refer la ce urmeaza de obicei dupa ce guvernele dezarmeaza populatia.
Ne meritam soarta pentru ca prea putini realizeaza ca latul incepe sa se stranga tot mai mult. Nu stiu daca mamaliga va exploda vreodata la noi. Sunt convins doar ca reglementarile aberante vor atinge tot mai multe aspecte din viata noastra.
Te salut cu mult respect
Last edited by Daniel21 on Sun Dec 22, 2013 8:02 pm, edited 3 times in total.
stimate coleg...nu am fost la armurier..eu acolo imi tineam armele cf Lg 295/2004...avand peste 60 cred ca era normal sa le tin acolo, mai in siguranta decat in alta parte...acest lucru a fost constatat si de catre lucratorul de la DAESP pe 17.09. cand persoanal au verificat la una din locuintele mele, acest aspect, consemnat si intr-un proces verbal...dupa doua luni, brusc s-au razgandit si au uitat cele consemnate...eu nu am scos din incinta unde detineam arme de colectie fara aprobare, art 26 Lg 295/2004, pt ca eu detineam armele la armurier, acolo era ,,incinta unde le detineam,,...deci unde este fapta stimate sBogadan si unde e nasolul???...te asigur ca la mine nu este in nici un caz...aveam eu nevoie sa scot arme de colectie fara autorizari cand eu aveam arme de aparare si paza, de tir, de vanatoare???...eu care cunosteam legea inainte de a aparea si am avut pistol si pe vremea defunctei legi 17/96 si am fost primul care am avut aparare si paza in tara pe actuala lege???...pe mine ma vanau imbecilii astia ca nu respect legea???...foarte interesant, dar s-au dus cu 5,6 la bivol african si asta se intampla acuma...i-au luat niste declaratii lui Vladut Roland la care armele mele au ajuns in mod misterios, asa cum am mai aratat si in alte postari ce face prostanacul asta, si fara sa ma intrebe pe mine nimic, hop contraventie si amenda 5000 lei...sBogdan wrote:Operatiuni cu arme ? Frauda ? Phoa ! This is serious shit ! Ai fost armurier ? Nasol in cazul asta...
PS stiai de ce aveau legionarii romani sandale si nu alt fel de incaltaminte la razboi, pt ca purtau lupte si pe zapada??...ca sa nu intre pietricele in incaltaminte....e, eu sunt pietricica aia care le intra in bocanci si pune jos vajnicul soldat al DAESP-ului facand buba la degetut...
Last edited by vikkktor on Sun Dec 22, 2013 7:50 pm, edited 4 times in total.
sunt incantat ca un tanar ca domnia ta, poate sa fie preocupat de asemenea aspecte...sunt de acord cu cele expuse...eu sunt mai vechi pe acest forum, dar, probabil voi fi la un moment dat eliminat cum s-a intmplat si pe alte forumuri...asa se intampla cu vechiturile, sunt aruncate..., in schimb asa sunt eu, de aproape jumatate de secol, nu mai pot sa ma schimb acuma si ce rost ar avea acest lucru??...intamplator imi plac mult prea mult armele , ca sa accept taceri si complicitati...iar daca vroiam sa aplic tactica zambetului prietenos cu DAESP-ul o aplicam de mult, pentru ca am suficienta experienta in sensul asta...in schimb m-a revoltat mitocania astora cu proiectul lor de cacat , asta e motivul pentru care o sa incerc sa-i vanez pana vor pleca de acolo, cel putin doua persoane dintre ei...au fost foarte revoltati ca i-am pus pe o bicicleta cu cosciugul legii 295 pe forumul asta...atat sunt de limitati incat ca si pe Gaucan, pamfletele in loc sa le dea de gandit, ii revolta si inraiesc...astia sunt marii destepti de la DAESP, marele chestor Marinescu si sfatuitorul lui cms Cosgarea, doi tarani carora le put picioarele si imbatati de miros au impresia ca sunt intangibili...eu ii sfatuiesc sa puna mana pe carte daca vor razboaie cu unul ca mine si dupa aia vor vedea ca lumea se va vedea altfel...deja au trimis 6 lucratori de acolo, cu care dialogul era monolog...eu vorbeam ei ascultau si radeau cateodata...ce sa fac, sa le dau mintea mea???...de un an de zile se screm sa imi gaseasca ceva, ca de sunt orgoliosi si au facut cacatul praf cu amenda asta data anapoda si cu actele accesorii...adica isi fac singuri probe...eu in schimb le-am gasit atatea, incat chiar si pe vremea lui Iliescu era suficient sa-i trimita in alta parte...nu se vrea??..nici o problema, ca nici eu nu dorm de la varsta asta...sa vedem unde ajungem, desi eu i-am avertizat de la prima intalnire, sa nu inceapa cu mine razboaie ca eu am cel mai putin de pierdut...Daniel21 wrote:Vikkktor, sunt nou pe acest site dar am citit cu placere post-urile tale, mai ales cele despre Radu Chesariu si evenimentele de la Cugir. Tata a avut probleme cu securitatea si eu la revolutie aveam doar 9 ani insa intelegeam destul de multe pentru varsta mea. Pe 21 am fost la televiziune cu ai mei si pe 22 seara la Piata Universitatii.
Te salut cu mult respect
PS permite-mi sa te sfatuiesc sa reflectezi la vorbele ,,cine nu are un batran sa il cumpere,, la expresia ,,sfatul batranilor,, sau la ce spuneau evreii care traiau la noi pe vremuri, ,,da-mi doamne mintea romanului cea de pe urma,,...
Last edited by vikkktor on Sun Dec 22, 2013 8:02 pm, edited 3 times in total.
Si eu iubesc mult armele. Am plecat in armata de placere pentru ca asta mi-am dorit. Am facut primul stagiu la tancuri si al doilea la infanterie. Imi pare bine ca nu am fugit de armata desi puteam. Au fost si momente neplacute cand ma loveam de prostia imensa a unor ofiteri, de aceea nu am ramas. Acum ma multumesc cu o colectie de arme de airsoft.
Mare parte din tinerii din Romania habar nu au sa foloseasca sau sa intretina o arma si nici nu ii intereseaza. Daca am fi invadati militar de orice tara vecina nu am avea nicio sansa. Si la criza mondiala care se agraveaza tot mai mult, un nou razboi mondial ar putea sa bata la usa. Ce ma sperie este ca majoritatea oamenilor ma iau de nebun daca incep sa vorbesc despre lucruri din astea. Asa ca nu mai vorbesc decat cu cei care incep sa deschida ochii macar un pic.
Imi aduc aminte ca pe vremea comunistilor ai mei erau foarte atenti la ceea ce vorbesc la telefon pentru ca le era teama sa nu fie interceptate convorbirile. Acum si eu si multa lume am inceput sa avem iar temerea asta.
Vikkktor iti urez succes si putere in demersurile tale.
Mare parte din tinerii din Romania habar nu au sa foloseasca sau sa intretina o arma si nici nu ii intereseaza. Daca am fi invadati militar de orice tara vecina nu am avea nicio sansa. Si la criza mondiala care se agraveaza tot mai mult, un nou razboi mondial ar putea sa bata la usa. Ce ma sperie este ca majoritatea oamenilor ma iau de nebun daca incep sa vorbesc despre lucruri din astea. Asa ca nu mai vorbesc decat cu cei care incep sa deschida ochii macar un pic.
Imi aduc aminte ca pe vremea comunistilor ai mei erau foarte atenti la ceea ce vorbesc la telefon pentru ca le era teama sa nu fie interceptate convorbirile. Acum si eu si multa lume am inceput sa avem iar temerea asta.
Vikkktor iti urez succes si putere in demersurile tale.
merci..succes o sa am, cel putin individual, dar, ce folos ca nu poate sa fie succesul tuturor???...este ca si cum o ai de 28cm dar, esti pe o insula pustie si nici o doamna nu poate sa ti-o admire...
...cat despre razboi, stai linistit ca avem destui generali, facuti din soferi, care ne vor pune sa sapam santuri, ca asa au vazut ei in filmele cu nemti sau o sa ne comande colonelul Turcescu care nu a facut armata...am lucrat in zone socotite speciale pe vremuri si unitati de elita ale noastre, trebuiau sa reziste intr-un eventual conflict 4h...deci despre ce vorbim, mai ales acuma cand armata e decimata, fiind un punct nevralgic si greu de controlat si pe vremurile comuniste...vezi istoria grupului CADA si o sa iti explici ura asta a militienilor si securistilor impotriva armatei...tot timpul am avut problemele astea si daca studiezi vremurile trecute, vei vedea ca armata romana a fost aproape tot timpul inzestrata cu cele mai ieftine si proaste furnituri si arme, si cel mai prost instruita...temeri nu trebuie sa ai cu vorbitul pentru ca nu pot sa aresteze pe toata lumea, oricat si-ar dori asta..pe de alta parte, dintre cei care asculta la telefoane mai sunt si unii care urecheaza din cand in cand parte din haimanalele astea...daca nu ar mai fi nici astia, s-ar alege chiar praful de tot si toate....cum putem sa avem temeri, cand romani din trecut au preferat sa se duca la moarte sigura in puscariile comuniste, decat sa se deszica de un crez, cand altii au stat ani de zile in munti si au luptat cu arma in mana??...chiar asa de lasi si nepasatori putem fi noi astazi, cand inca nu exista cenzura si inca nu sunt ridicati noaptea oameni din casa???...chiar nu suntem capabili sa stam drepti???..pana si jigodia de Ceausescu a stat drept cand si-a luat gloantele in cap...
eu stiu ca mai vindeai ceva piese deosebite si mereu eram curios sa vad ceva nou in postarile tale pe tema comercializarii...dar boul ala nu stia ca plateai si impozit pt fiecare arma vanduta?
16% ii revenea statului
care era problema ca tu negociai cu omul 100lei per bucata si armurierul intocmea factura pe suma convenita
ete unde era marele evazionist....
16% ii revenea statului
care era problema ca tu negociai cu omul 100lei per bucata si armurierul intocmea factura pe suma convenita
ete unde era marele evazionist....