Incidente cu letale

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

gunsmith

Re: Incidente cu letale

Post by gunsmith »

O tii una si buna cu tinutul armei la sold,cine vorbeste de asa ceva.Incerc sa-mi spun parerea mea despre un lucru si tu vi cu basescu.Cand ai inceput sa scrii despre subiect pot sa spun ca mai impresionat prin logica cu care iti sustineai convigerile, acum parca scrie un alt om cu acelasi pseudonim.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
vikkktor

Post by vikkktor »

gunsmith wrote:
vikkktor wrote:,,Daca este un cetaten onest, cu discernamant si integru de ce nu, indiferent de statutul sau,fi sigur ca un astfel de cetatean ar deveni mai responsabil,,

Sunt convins si legiuitorul a fost convins cand a ,,inmuiat,, legea dand posibilitatea de colectie, nelimitat nr de arme vanatoare, si ce este important, introducerea legii LEGITIMEI APARARI...poti sa ai in casa o arma de foc si sa te aperi pe tine si familia ta fara probleme...nu inteleg de ce vrei sa iesi cu ea pe strada, mai ales ca te incurca dupa cum spui si cea cu bile pe care o ai??...arma scurta pt lovitura de gratie data vanatului nu se da pentru a nu tenta vanatorul sa plece la brau cu ea, asa cum nu se da nici sub o anumita dimensiune, sau cu pat rabatabil sau scurt...vezi ca in anumite tari pe care le lauzi tu , nu ai voie cu semiautomata la vanatoare...ce zici daca ar fi asa si in Ro ?? Austria pe care daca nu ma insel o dadeai exemplu, are legi destul de restrictive vis-a-vis de arme scurte...
Nu ca la asta chiar nu pot sa ma abtin, cum adica sa nu fie tentat?Adica vanatori astia sunt niste infractori si trebuie sa le interzicem acest lucru in schimb consilierul comunal este foarte integru si poate purta arma la cingatoare.Austrieci au interzis semiautomatele la vanatoare pentru ca le dispretuiesc le considera nedemne pentru un vanator.La arme scurte sa sti ca nu sunt atat de restrictivi cu m spui intra intr-un magazin de arme de la ei.
Nu intra intr-un magazin...CUMPARA SI VEZI CAM CINE POATE in Austria sa care la sold pistoale...Unii austrieci au interzis semiautomatele ca ,,le dispretuiesc,,??? ma faci sa rad, ...nu crezi ca ar fi trebuit sa-i lase pe cei care le dispretuiau sa nu le foloseasca si pe cei care le iubeau sa le foloseasca??? liber arbitru, nu lege restrictiva...de ce le-au interzis??? nu e restrictiv?? poate eu nu le dispretuiesc??? au facut asta sa limiteze pagubele ce le poate produce un vanator...eu ti-am spus logica pt care se interzice pistol pt ,,lovitura de gratie,,...nu eu am facut legea...de asemenea nu eu am interzis 22lr la vanatoare...apropos sti de ce ??? pt ca erau vanatori care braconau la greu cu calibrul asta...daca nu iti place sa privesti adevarul situatiei date, este treaba ta...
Last edited by vikkktor on Tue Mar 13, 2012 12:02 am, edited 1 time in total.
vikkktor

Post by vikkktor »

gunsmith wrote:O tii una si buna cu tinutul armei la sold,cine vorbeste de asa ceva.Incerc sa-mi spun parerea mea despre un lucru si tu vi cu basescu.Cand ai inceput sa scrii despre subiect pot sa spun ca mai impresionat prin logica cu care iti sustineai convigerile, acum parca scrie un alt om cu acelasi pseudonim.
Da...colegul meu a iesit din tura...te-ai prins :lol: ...nu prea inteleg ce vrei...discutia se refera la caratul pistolului cu glont la sold...daca vrei pistoale si pusti te faci colectionar, vanator si poti sa te aperi sa te duci la poligon sau/si vanatoare...nu prea inteleg ce mai vrei legea iti da posibilitatea...discutiile cu ,,discriminari,, se refera la caratul pistolului la sold pe forumurile astea..poate nu stiai...asta e problema tuturor ,,discriminatiilor,,....
Last edited by vikkktor on Tue Mar 13, 2012 12:07 am, edited 1 time in total.
gunsmith

Post by gunsmith »

Poti sa-mi numesti o tara in afara de Romania unde sunt restrictionate la vanatore 22 lr,
braconieri trebuiesc prinsi si pedepsiti,o alta aberatie sa interzici un lucru sa iti fie mai comod.
De ce sa muncim sa-i prindem pa infractori hai sa interzicem.
Image
H&K p 30
vikkktor

Post by vikkktor »

gunsmith wrote:Poti sa-mi numesti o tara in afara de Romania unde sunt restrictionate la vanatore 22 lr,
braconieri trebuiesc prinsi si pedepsiti,o alta aberatie sa interzici un lucru sa iti fie mai comod.
Am senzatia, scuza-ma dar, nu prea cunosti mai nimic din legislatia europeana in domeniu...Nu cunosc nici o tara in Europa unde sa se permita 22lr...sau crezi ca este inventia noastra a romanilor??...ma retrag, multumesc pentru participare...
gunsmith

Post by gunsmith »

vikkktor wrote:
gunsmith wrote:O tii una si buna cu tinutul armei la sold,cine vorbeste de asa ceva.Incerc sa-mi spun parerea mea despre un lucru si tu vi cu basescu.Cand ai inceput sa scrii despre subiect pot sa spun ca mai impresionat prin logica cu care iti sustineai convigerile, acum parca scrie un alt om cu acelasi pseudonim.
Da...colegul meu a iesit din tura...te-ai prins :lol: ...nu prea inteleg ce vrei...discutia se refera la caratul pistolului cu glont la sold...daca vrei pistoale si pusti te faci colectionar, vanator si poti sa te aperi sa te duci la poligon sau/si vanatoare...nu prea inteleg ce mai vrei legea iti da posibilitatea...discutiile cu ,,discriminari,, se refera la caratul pistolului la sold pe forumurile astea..poate nu stiai...asta e problema tuturor ,,discriminatiilor,,....
Da, buna aia cu colegul, nu ma prinsesem.
Image
H&K p 30
gunsmith

Post by gunsmith »

vikkktor wrote:
gunsmith wrote:Poti sa-mi numesti o tara in afara de Romania unde sunt restrictionate la vanatore 22 lr,
Am senzatia, scuza-ma dar, nu prea cunosti mai nimic din legislatia europeana in domeniu...Nu cunosc nici o tara in Europa unde sa se permita 22lr...sau crezi ca este inventia noastra a romanilor??...ma retrag, multumesc pentru participare...
Sincer, am vrut sa verfic o chestie,e asa cu mi-am inchipuit.
Image
H&K p 30
vikkktor

Post by vikkktor »

gunsmith wrote:
vikkktor wrote:
Sincer, am vrut sa verfic o chestie,e asa cu mi-am inchipuit.
e foarte greu sa gasesti o pisica neagra intr-o camera intunecoasa, mai ales atunci cand ea nu exista...
barthy

Post by barthy »

bozo wrote:Logica mea e ca daca cei de la Ciocarlia spre exemplu au voie sa detina arme letale, atunci toata lumea sa aiba voie. Nu vad cu ce se deosebeste un "politist" de la Ciocarlia de un alt cetatean "nepolitist". Si nu vad de ce un cetatean normal trebuie sa faca cursuri de pregatire, iar pseudopolitistii astia nu, de-aia am facut gluma cu AK47-le, sa evidentiez pregatirea lor.

Crede-ma ca daca cineva te face politist pentru ca asa vrea si are libertatea asta nu inseamna ca ai competenta sa desfasori anumite activitati. Am mai spus, e nevoie de ceva atestate, examene, calificari, aprobari pentru fiecare activitate in parte. Stiu ca pare simplu din afara, dar nu e chiar asa.
Un exemplu de trensferuri in masa de pe la clubul sportiv la Sectia de Politie e la Sectia 3, si dupa cum stiti majoritatea sunt arestati acum...

Se pare ca soferul din speta nu avea nici macar permis de conducere categoria D, corespunzatoare autovehiculelor pe care le conducea, si nici nu exista fisa postului pentru el, act fundamental care reglementeaza activitatile pe care are voie sa le desfasoare.
Ambulata care se conduce cu "D " ??? :shock: Da ce ambulanta e aia ? Cara raniti de la Verdun sau de la Cotul Donului ? :lol:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
vikkktor

Post by vikkktor »

[
Last edited by vikkktor on Tue Mar 13, 2012 1:47 am, edited 1 time in total.
barthy

Post by barthy »

vikkktor wrote:
barthy wrote:
bozo wrote:Logica mea e ca daca cei de la Ciocarlia spre exemplu au voie sa detina arme letale, atunci toata lumea sa aiba voie. Nu vad cu ce se deosebeste un "politist" de la Ciocarlia de un alt cetatean "nepolitist". Si nu vad de ce un cetatean normal trebuie sa faca cursuri de pregatire, iar pseudopolitistii astia nu, de-aia am facut gluma cu AK47-le, sa evidentiez pregatirea lor.

Crede-ma ca daca cineva te face politist pentru ca asa vrea si are libertatea asta nu inseamna ca ai competenta sa desfasori anumite activitati. Am mai spus, e nevoie de ceva atestate, examene, calificari, aprobari pentru fiecare activitate in parte. Stiu ca pare simplu din afara, dar nu e chiar asa.
Un exemplu de trensferuri in masa de pe la clubul sportiv la Sectia de Politie e la Sectia 3, si dupa cum stiti majoritatea sunt arestati acum...

Se pare ca soferul din speta nu avea nici macar permis de conducere categoria D, corespunzatoare autovehiculelor pe care le conducea, si nici nu exista fisa postului pentru el, act fundamental care reglementeaza activitatile pe care are voie sa le desfasoare.
Ambulata care se conduce cu "D " ??? :shock: Da ce ambulanta e aia ? Cara raniti de la Verdun sau de la Cotul Donului ? :lol:
nu conteaza..poate asa prevedea fisa postului, obligativitate la angajare...raspunde si cel ce a facut angajarea fara respectarea cerintelor, dar, nu poti sa il acuzi totusi de favorizarea infractorului...dupa principiul asta, putem sa o acuzam si pe biata mama sa daca mai traieste...daca nu-l facea, nu se povestea...ne indepartam de la esenta...treaba lui de ce a facut, sanatos sau nebun, raspunde pt asta, sigur vor mai face si altii in Ro sau alte colturi ale lumii,... esenta este sa nu se demonizeze persoanele care poseda si poarta arme, si la fiecare nefericita intamplare de genul asta, reprezentanti ai politicului si ai politiei sa cedeze la presiunile de balci ale mass mediei si sa se simta datori sa schimbe legi, ce vitregesc beneficiarii legii...

Ce-ai bre ? Ai mancat stricat ? L-ai lasat pe gunsmith si-ai casunat pe mine ? Eu vorbeam cu Bozo. Sari cand la unul cand la altul sa ne bagi pumnul in gura de parca am fi noi vinovati ca daca se schimba legea iti strica lu' matale ghiseftu cu arme de colectie. Parca asa ziceai, nu ? ("...sa cedeze la presiunile de balci ale mass mediei si sa se simta datori sa schimbe legi, ce vitregesc beneficiarii legii. ....) De asta ti-e frica...............
Las-o schimbe da-o-n rahat de lege ca si asa nu e buna. Ori toti , ori niciunul. Uite asa ca m-ai enervat. Vrei sa vinzi arme, fa-ti magazin, ia-ti autorizatii, plateste taxe, nu mai sta bijnitzar pe net ca in bazar la Taica Lazar..........

p.s. si nu te obosi sa-mi raspunzi sau sa-mi reprosezi ca nu e treaba mea ce faci ca nici a ta nu e cu ce fac eu..........
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
vikkktor

Post by vikkktor »

.
Last edited by vikkktor on Tue Mar 13, 2012 1:44 am, edited 1 time in total.
barthy

Post by barthy »

vikkktor wrote:Ai dreptate se vand foarte multe arme pe aici...ma afecteaza profund...sa nu spui niciodata nimanui nimic, daca o vei face, lumea va incepe a te dusmani...tot inainte stimati forumisti de genul, dar, sa nu va mirati cand o sa luati cu executare intr-un viitor daca aveti mai multe capse decat trebuie...pe taica Lazar, nu am avut placerea sa-l cunosc...

PS Poti sa imi faci plangere pentru evaziune fiscala... :D
Sezi bland cocos ! Legea nu se schimba cand protesteaza unul sau latul pe forumuri ci cand unul ca tine ( caruia i se elibereaza autorizatii odata la 3 zile ) sau ca Vladan ( care devine agent de politie la apelul bocancilor ), da-ti cu muci-n fasole pe domeniu public si apoi afla presa. Acum dardaiti ca vi se duc privilegiile.......Foarte bine daca nu stiti ce sa faceti cu ele......

Si plangere nu-ti fac eu ca nu-mi sta in caracter...........nu toti am avut turnatoria in sange.....ca unii, sau altii..........nu-ti face griji ca Dumnezeu nu bate cu paru...........Mai bine ti-ai face crucea mare ca vine controlul ala rau..........sa nu-l purece prea tare pe AEST-istul care-ti proceseaza cererile.... :lol:
tevez

Post by tevez »

Pfff...de unde-aţi plecat şi unde aţi ajuns...
Cum bine zicea un forumist: şi tu ai dreptate, şi tu ai dreptate...
sepuku

Post by sepuku »

...si daca ne gandim mai bine si cei 3k din nick ar putea insemna multe vi''kkk''tor :D :D heheh...altii fac o gramada de combinatii'si noi ne jucam cu bilutele'pe aici aiurea. Si stati linistiti,sau mai bine zis:''dormiti linistiti''-ce trebuie sa se-ntample se va intimpla oricum,cu voia sau fara de voia noastra !!! A M I N !!! :wink: :D
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Post Reply