ALL GUNS ROUNDUP

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Ce arma cu glont de cauciuc detineti?

Rohm RG88
23
25%
Mauser HSC90
4
4%
Walther PP
7
8%
Walther P22
3
3%
Walther P99
4
4%
Reck Mod.60
3
3%
Me 38
0
No votes
Detin o arma fabricata in Rusia/Turcia si sunt pe acest forum doar sa va fac in ciuda :)
6
7%
Doresc sa-mi cumpar in viitorul apropiat
41
45%

Total votes: 91

imircea

Post by imircea »

Poti sa-mi spui si mie?
macarici

Post by macarici »

cugino wrote:@ maricusor...daca vrei un Blow Magnum cu acte in regula iti pot spune de unde sa-l iei cu 3.3 mil.
Blow Magnum pe bila?
Macar pot sa-l vad?Vreau sa vad diferenta dintre bila si gaz la armele turcesti.
Se poate?
Image
cugino

Post by cugino »

arma este de vanzare la cineva in craiova.voi sunteti din bucuresti si v-ar fi mai usor sa va deplasati...eu fiind tocmai din botosani.pt. cine este interesat pot trimite un PM cu datele de contact ale persoanei.
Mariuscor

Post by Mariuscor »

Da cugino, sunt interesat, la banii astia il iau numai sa ma uit la el in fiecare seara inainte sa adorm, trimite-ne tot ce ai despre persoana ca sa il putem contacta sa vedem despre ce este vorba.
Eu sunt din Gorj la 110 km de Craiova sunt foarte aproape, din pacate mai departe de Bucuresti unde este concentrata gasca noastra :)
Iti multumim.
To fire or not to fire
cugino

Post by cugino »

ti-am dat PM cu tel. persoanei.
cristianx

Post by cristianx »

SALUT! sunt nou pe acest forum si inca mai am de citit, insa va rog sa-mi spuneti daca aveti idee, daca imi pot procura un pistol cu bila de cauciuc din tara, marca GLOCK. am citit un articol de unde am aflat ca Politia Comunitara va fi dotata cu astfel de pistoale, pretul unuia fiind de 1500 ron si ca acestea se fac la Cugir. O alta intrebare, daca imi pot procura din afara, tot Glock, ce trebuie sa fac. Sunt bune si ceva link-uri. Multumesc .
dcrist

Post by dcrist »

Nu se poate, a mai intrebat cineva la expomil daca vind pistoale care folosesc munitie FX, sunt cele cu corp albastru care le au in dotare comunitarii, politica firmei este sa nu vinda decit la institutii publice aceste pistoale, tipul acesta de pistol fiind folosit de obicei afara la antrenamentul fortelor de ordine, el foloseste un tip de munitie pe care nu-l produce decit o singura firma din lume si anume SIMUNITON http://www.simunition.com/cartridges/fx_training_en.php si tot de la ei munitie cu vopsea pt antrenament http://www.simunition.com/cartridges/cq ... ing_en.php care nu o poti cumpara de la noi nefiind vinduta catre persoane fizice oricum ajungind pe la ~1 euro bucata fiind destul de scumpa in concluzie orienteaza-te spre alt tip de pistol cu bila de cauciuc la care sa gasesti si munitie pt el.
Guest

Post by Guest »

Penibilul provine din faptul ca politistii comunitari au fost dotati cu pistoale de antrenament, pentru a lupta contra infractorilor! :shock: In plus sunt si marcati, orice infractor stiind ca un pistol albastru e nepericulos! Daca si politistilor le e frica sa le dea pistoale....vai de cei care sunt aparati de o asemenea politie!
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Luciano

Post by Luciano »

Eu cred ca este mult mai sigur pentru populatie daca au dotat comunitarii cu arme neletale, multi dintrei ei sigur nu ar trece testul psihologic; oricum un semn foarte mare de intrebare apare caci aceste arme nu sunt de loc ieftine. Mai bine ai lasau fara "arme" doar cu peper-spray era mai ieftin pentru buzunarele contribuabililor.

p.s.
Politistii comunitari nu lupta deloc cu infractorii, ei lupta doar cu contravenientii, adica cu cu cetateanul obisnuit care arunca hartii pe jos sau merge cu bicicleta prin centru ( desi nu sunt semne care sa interzica acest lucru ).

Pentru infractori sunt deja Politistii ...

L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
dcrist

Post by dcrist »

Bine ca nu le-au dat din cele rosii ca aruncau cu ele dupa contravenienti, ca dupa infractori mai rar. :twisted:
cristianx

Post by cristianx »

Multumesc dcrist, o sa ma orientez....spre rohm...cred.
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
macarici

Post by macarici »

Image
DaBears

Post by DaBears »

Guest wrote:Penibilul provine din faptul ca politistii comunitari au fost dotati cu pistoale de antrenament,
Si cu ce trag aceste pistoale de antrenament ? Sau nu trag ?
Mi se pare destul de sadic sa le puna pistol la brau asa , de frumusete.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

DaBears wrote:
Guest wrote:Penibilul provine din faptul ca politistii comunitari au fost dotati cu pistoale de antrenament,
Si cu ce trag aceste pistoale de antrenament ? Sau nu trag ?
Mi se pare destul de sadic sa le puna pistol la brau asa , de frumusete.

uite cu astea trage :
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?p ... ight=#8066

de aia nu se vand la civili. sunt de "n" ori mai bune ca pliciurile noastre
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Post Reply