si cartierul Mimiudcrist wrote:......... Singura asemanare cu Texasul ar fi sondele si rafinariile restul........
asta e efectul legii armelor din Romania
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: asta e efectul legii armelor din Romania
http://www.gardianul.ro/Statistica.-Pes ... 34541.html
- se da militaria jos din pod, ca sa zic asa, in privinta armelor aduse din Bg. Sper sa nu mai gasesc pe
okazii anunturi interesante la prima-vedere dar completate de mentiunea "fara acte".
Fara legatura cu armele (la prima vedere):
http://www.gardianul.ro/Pedofilia-loves ... 34565.html
- se da militaria jos din pod, ca sa zic asa, in privinta armelor aduse din Bg. Sper sa nu mai gasesc pe
okazii anunturi interesante la prima-vedere dar completate de mentiunea "fara acte".
Fara legatura cu armele (la prima vedere):
http://www.gardianul.ro/Pedofilia-loves ... 34565.html
Buna ziua.
Vin si eu cu o propunere pacifista. De ce nu va inscrieti copii, nepotii sau fratii mai mici la concursul de pescuit? Este mai usor de ajuns decat la Joita si faceti si pentru cei mici o iesire. Si va cunoasteti si in alte conditii nu doar pe forum sau in poligon cu adrenalina la max.
Cu respect.
Vin si eu cu o propunere pacifista. De ce nu va inscrieti copii, nepotii sau fratii mai mici la concursul de pescuit? Este mai usor de ajuns decat la Joita si faceti si pentru cei mici o iesire. Si va cunoasteti si in alte conditii nu doar pe forum sau in poligon cu adrenalina la max.
Cu respect.
M-am conformat ! Murighiol scrie pe mine !!!radu.b wrote:Buna ziua.
Vin si eu cu o propunere pacifista. De ce nu va inscrieti copii, nepotii sau fratii mai mici la concursul de pescuit? Este mai usor de ajuns decat la Joita si faceti si pentru cei mici o iesire. Si va cunoasteti si in alte conditii nu doar pe forum sau in poligon cu adrenalina la max.![]()
Cu respect.
-
nedumeritu
De ce te chinui atata.BARTHY 2 wrote:
M-am conformat ! Murighiol scrie pe mine !!!
In vana nu ai incercat?
Sau incearca Oltul, pe la Feldioara, cauta Doripesco si gasesti de toate, inclusiv nisetru de 2 ani...
Se tin niste concursuri traznet acolo. La Balta 3 e mortal.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
M-ati fentat...BARTHY 2 wrote:M-am conformat ! Murighiol scrie pe mine !!!radu.b wrote:Buna ziua.
Vin si eu cu o propunere pacifista. De ce nu va inscrieti copii, nepotii sau fratii mai mici la concursul de pescuit? Este mai usor de ajuns decat la Joita si faceti si pentru cei mici o iesire. Si va cunoasteti si in alte conditii nu doar pe forum sau in poligon cu adrenalina la max.![]()
Cu respect.
Cu respect.
As veni dar e cam departe. Concursurile sunt ok, pentru ca cele trasnet se tin in alta parte.nedumeritu wrote:De ce te chinui atata.BARTHY 2 wrote:
M-am conformat ! Murighiol scrie pe mine !!!
In vana nu ai incercat?
Sau incearca Oltul, pe la Feldioara, cauta Doripesco si gasesti de toate, inclusiv nisetru de 2 ani...
Se tin niste concursuri traznet acolo. La Balta 3 e mortal.
O zi buna
-
nedumeritu
Cu siguranta sunteti in pozitia si situatia sa stiti mult mai bine decat oricare dintre noi.radu.b wrote:[Concursurile sunt ok, pentru ca cele trasnet se tin in alta parte.
O zi buna
Noi, fiecare dintre noi, stim ca ce vedem in "lungul nasului".
Imaginea globala sta in mod evident la providerul major in domeniu.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Nu o luati ca lipsa de modestie, am tot respectul pentru cei de la Doripesco doar ca trebuie sa mai acumuleze experienta in organizarea concursurilor si sa amenajeze piste pentru competitii mai "grele". Momentan, din cate stiu au capacitatea de organizare doar pentru concursuri locale. Se poate sa gresesc, dar nu cred.nedumeritu wrote:Cu siguranta sunteti in pozitia si situatia sa stiti mult mai bine decat oricare dintre noi.radu.b wrote:[Concursurile sunt ok, pentru ca cele trasnet se tin in alta parte.
O zi buna
Noi, fiecare dintre noi, stim ca ce vedem in "lungul nasului".
Imaginea globala sta in mod evident la providerul major in domeniu.
Cu respect.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
-
nedumeritu
Nu vad unde ar fi problema.
Bravo lui!
Omul, asa, pastor cum este el, are perfecta dreptate.
La noi lua o excomunicare rapida de la patriarhie/sri/militie/iliescu & Company.
Raul sta in oameni nu in arme.
Mai mult ca sigur ca respectivul pastor este si membru activ al NRA.
Si astia chiar se misca.
Gasiti detalii la:
http://romsdc.org/304/viewtopic.php?f=2 ... eb5fc2ff46
Mai modeste, actiunile pe plan local unde sunt implicate:
ARROW Intl., Gardianul si ROMSDC pot fi gasite marterializate atat pe
http://www.b46.me cat si pe www.romsdc.ro
Asta cu conditia sa nu fie stearsa postarea.
Putin probabil pentru ca nu facem concurenta si oricum ar trebui sa ne consideram de aceeasi parte a baricadei.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
"Colegii săi din poliţie au stabilit că arma a fost folosită ilegal, în afara orelor de program şi că omul legii ar fi trebuit să tragă un foc de avertisment, nu să îl împuşte pe respectivul bărbat"
comentati voi , ca pe mine ma bufneste rasul ! pentru ce sa tragi foc de avertisment ? ca e muzica tare? la mintea lor mai cumperi o caruta de lemne si iesi din iarna.
Ar fi fost de dorit ca politistii sa foloseasca arma impotriva unor criminali jefuitori dupa cum urmeaza:
http://www.libertatea.ro/stire/sot-si-s ... 50367.html
Insa aceasta se intimpla extrem de rar din pacate.
http://www.libertatea.ro/stire/sot-si-s ... 50367.html
Insa aceasta se intimpla extrem de rar din pacate.