ALL GUNS ROUNDUP

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Ce arma cu glont de cauciuc detineti?

Rohm RG88
23
25%
Mauser HSC90
4
4%
Walther PP
7
8%
Walther P22
3
3%
Walther P99
4
4%
Reck Mod.60
3
3%
Me 38
0
No votes
Detin o arma fabricata in Rusia/Turcia si sunt pe acest forum doar sa va fac in ciuda :)
6
7%
Doresc sa-mi cumpar in viitorul apropiat
41
45%

Total votes: 91

haiosu

Post by haiosu »

macarici vesti bune de la expomil :)
carpati cu bila de cauciuc :))
Nikki

Post by Nikki »

OHOOOO!! :shock: cat costa? cum arata? e de otel? :D
Te-ai uitat la el? Cum arata opritorile?
haiosu

Post by haiosu »

nu m-a lasat sa vad ca era doar expus... sub geam :(
este de viitor va fi in productie. il regasesti in pozele de la expozitie. se pare ca diferenta este la galmele din teava, din pacate cel cu care am vb nu era f volubil
Nikki

Post by Nikki »

Eh...faza cu volubilitatea e clasica... sa-l fi vazut pe reprezentantul ARO acum cativa ani la SIAB in ca scarba raspundea...si uite unde e ARO azi :cry:
Sa speram ca cei de la cugir o sa invete (si repede) sa se "vanda" ca altfel chiar ca o sa aiba acelasi viitor ca ARO :cry:
sorin mok

Post by sorin mok »

haiosu wrote:macarici vesti bune de la expomil :)
carpati cu bila de cauciuc :))
Asta-i o veste buna despre care se poate vorbi! Si visa!
crys78

Post by crys78 »

eu am vb cu amandoi directorii aceia de la cugir de la stand si au fost foarte amabili ba chiar am aranjat sa vedem cum facem sa schimbam tevile la carpatiul pe gaze cu 10x22!Asa ca sa ne rugam mai bine ca sa il bage in productie si intro luna o sa avem si noi un adevarat pistol pe bile si nu o sa mai avem grija sa nu il scapam pe jos sa nu se sparga!Pistolul carpati cu bile va fi facut din carpati pe gaze nevandute cu teava inlocuita si cva mai fi o varianta cu cadrul din otel si nu din duraluminiu cum este acum pt ca nu mai au de unde sa ia aluminiu!
Luciano

Post by Luciano »

Cind o sa apara ala de otel va rog frumos sa dati de stire.

L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Big990

Post by Big990 »

sunt interesat si eu de un carpati 10x22 :) numai sa il bage in productie ar fii frumos pana la anul sa avem ce cumpara de Craciun :)
Rohm RG88 10x22T
Gamo Hunter Maxima 5,5MM
crys78

Post by crys78 »

Deci carpatiul este intotdeauna din otel doar corpul din duraluminiu ca sa il faca mai usor!ASa ca daca apare o sa fie foarte vandabil!Si mai si arata a pistol!
Luciano

Post by Luciano »

Foarte vandabil o sa fie doar daca pretul este competitiv ( adica mult sub al importurilor actuale ) altfel va fi doar ptr cunoscatori.
La cat costa acum un carpati pe gaz ma indoiesc foarte tare ca pretul va fi competitiv, ramane sa vedem daca performantele pot justifica pretul final.

L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Nikki

Post by Nikki »

In nici un caz nu o sa fie mai putin decat un RG88...asta pot sa pun pariu :D Dar atata timp cat e sensibil mai solid si nu are performante sub RG si PP il consider o afacere buna... Si in plus se zice ca ajuti industria autohtona de arme :D
Parca vad ca daca il cumpar o sa fac pe ***** in patru si o sa imi iau si un PP si un Makarov...ca sa fie genealogia commpleta :D :D :D
sckhreech

.

Post by sckhreech »

imi puteti spune si mie va rog cateva sieturi de la bulgari cu arme aproape de granita , la Ruse de exemplu. Va multumesc.
Bafta
macarici

Post by macarici »

M-a lovit si pe mine bucuria cand am vazut standul Cugirului.
Pentru mine a fost revelatia targului! :lol: Se mai lupta,din cate am inteles,cu hartiile pentru a putea sa-l scoata pe piata.
Cred ca au fost si ei surprinsi cand au vazut interesul pt autohtonul Carpati.Si cred ca vor avea o vanzare peste asteptari.Daca scot varianta pe otel,o las mai moale cu makarovul,deocamdata,dar nu renunt.Nu de alta,dar ar trebui sa schimb nick-ul in "carpatici". :lol:
Armele de la jidani au fost grozave!Mi-a ramas acolo juma' de inima!In special replica de la colt1911A.Toate erau adevarate bijuterii!
Image
Mariuscor

Post by Mariuscor »

Mai baieti tineti-ma si pe mine la curent cu carpatiul si babane te rog sa ne anunti cand primesti vesti de la turci si am sa va fiu fidel :)
Sunt innebunit ca nu stiu ce sa imi iau m-am saturat de v3 si de pt 80, cu astea de la 5 m despic un chibrit in doua dar vreau neaparat unul pt autoaparare. Am o mare pasiune pt arme iar cele de autoaparare se apropie ca functionalitate de arma adevarata, copia de la turci dupa 9f e superba.
Va multumesc frumos
Messul meu este mariustmcro@yahoo.com
To fire or not to fire
cugino

Post by cugino »

@ maricusor...daca vrei un Blow Magnum cu acte in regula iti pot spune de unde sa-l iei cu 3.3 mil.
Post Reply