carpati cu bila de cauciuc
ALL GUNS ROUNDUP
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
eu am vb cu amandoi directorii aceia de la cugir de la stand si au fost foarte amabili ba chiar am aranjat sa vedem cum facem sa schimbam tevile la carpatiul pe gaze cu 10x22!Asa ca sa ne rugam mai bine ca sa il bage in productie si intro luna o sa avem si noi un adevarat pistol pe bile si nu o sa mai avem grija sa nu il scapam pe jos sa nu se sparga!Pistolul carpati cu bile va fi facut din carpati pe gaze nevandute cu teava inlocuita si cva mai fi o varianta cu cadrul din otel si nu din duraluminiu cum este acum pt ca nu mai au de unde sa ia aluminiu!
Foarte vandabil o sa fie doar daca pretul este competitiv ( adica mult sub al importurilor actuale ) altfel va fi doar ptr cunoscatori.
La cat costa acum un carpati pe gaz ma indoiesc foarte tare ca pretul va fi competitiv, ramane sa vedem daca performantele pot justifica pretul final.
L.
La cat costa acum un carpati pe gaz ma indoiesc foarte tare ca pretul va fi competitiv, ramane sa vedem daca performantele pot justifica pretul final.
L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
In nici un caz nu o sa fie mai putin decat un RG88...asta pot sa pun pariu
Dar atata timp cat e sensibil mai solid si nu are performante sub RG si PP il consider o afacere buna... Si in plus se zice ca ajuti industria autohtona de arme
Parca vad ca daca il cumpar o sa fac pe ***** in patru si o sa imi iau si un PP si un Makarov...ca sa fie genealogia commpleta

Parca vad ca daca il cumpar o sa fac pe ***** in patru si o sa imi iau si un PP si un Makarov...ca sa fie genealogia commpleta
M-a lovit si pe mine bucuria cand am vazut standul Cugirului.
Pentru mine a fost revelatia targului!
Se mai lupta,din cate am inteles,cu hartiile pentru a putea sa-l scoata pe piata.
Cred ca au fost si ei surprinsi cand au vazut interesul pt autohtonul Carpati.Si cred ca vor avea o vanzare peste asteptari.Daca scot varianta pe otel,o las mai moale cu makarovul,deocamdata,dar nu renunt.Nu de alta,dar ar trebui sa schimb nick-ul in "carpatici".
Armele de la jidani au fost grozave!Mi-a ramas acolo juma' de inima!In special replica de la colt1911A.Toate erau adevarate bijuterii!
Pentru mine a fost revelatia targului!
Cred ca au fost si ei surprinsi cand au vazut interesul pt autohtonul Carpati.Si cred ca vor avea o vanzare peste asteptari.Daca scot varianta pe otel,o las mai moale cu makarovul,deocamdata,dar nu renunt.Nu de alta,dar ar trebui sa schimb nick-ul in "carpatici".
Armele de la jidani au fost grozave!Mi-a ramas acolo juma' de inima!In special replica de la colt1911A.Toate erau adevarate bijuterii!

Mai baieti tineti-ma si pe mine la curent cu carpatiul si babane te rog sa ne anunti cand primesti vesti de la turci si am sa va fiu fidel 
Sunt innebunit ca nu stiu ce sa imi iau m-am saturat de v3 si de pt 80, cu astea de la 5 m despic un chibrit in doua dar vreau neaparat unul pt autoaparare. Am o mare pasiune pt arme iar cele de autoaparare se apropie ca functionalitate de arma adevarata, copia de la turci dupa 9f e superba.
Va multumesc frumos
Messul meu este mariustmcro@yahoo.com
Sunt innebunit ca nu stiu ce sa imi iau m-am saturat de v3 si de pt 80, cu astea de la 5 m despic un chibrit in doua dar vreau neaparat unul pt autoaparare. Am o mare pasiune pt arme iar cele de autoaparare se apropie ca functionalitate de arma adevarata, copia de la turci dupa 9f e superba.
Va multumesc frumos
Messul meu este mariustmcro@yahoo.com
To fire or not to fire