Sfat Pistol Cu Gaze!!!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

violiv

Re: Sfat Pistol Cu Gaze!!!

Post by violiv »

pistol gaz wrote:Salut. Ma intereseaza detaliile tehnice pentru modelul discutat Carpati gaz lacrimogen. Este un model de pistol care nu necesita permis port arma, banuiesc? Potrivit legislatiei in vigoare nu este nevoie de permis pentru acest tip de arma de autoaparare.
Am observat ca in ultima perioada este cautat acesti tip de pistol, mai ales pentru faptul ca posesorul acestuia nu este obligat sa detina permis port arma.

A fost asa candva. Acum trebuie permis si pentru armele cu aer comprimat nu numai pentru alea care mai si ard ceva ...

Detalii tehnice:

Image
pistol gaz

Post by pistol gaz »

Salut. Multumesc pentru raspuns si clarificare. Pentru userii dcrist si 7Coline am o mentiune de facut : dupa discutia pe e-mail avuta acuma 3 luni cu ofiterii din cadrul Politiei Romane, Regimul de Arme si Munitii - Serviciul Arme am fost informat de catre dumnealor privind aspectul juridic al detinerii si utilizarii acestui tip de pistol, cu gaz lacrimogen in cazul de fata. Am sa atasez in urmatoarea postare raspunsul dumnealor in care reiese clar ca acest model de pistol este arma NEletala si nu necesita permis port arma. O zi buna in continuare :D
7Coline

Post by 7Coline »

pistol gaz wrote:Salut. Multumesc pentru raspuns si clarificare. Pentru userii dcrist si 7Coline am o mentiune de facut : dupa discutia pe e-mail avuta acuma 3 luni cu ofiterii din cadrul Politiei Romane, Regimul de Arme si Munitii - Serviciul Arme am fost informat de catre dumnealor privind aspectul juridic al detinerii si utilizarii acestui tip de pistol, cu gaz lacrimogen in cazul de fata. Am sa atasez in urmatoarea postare raspunsul dumnealor in care reiese clar ca acest model de pistol este arma NEletala si nu necesita permis port arma. O zi buna in continuare :D
Dumnealor informeaza cu dezinformatii , ambele tipuri de pistol Carpati necesita permis din care un tip il pot obtine doar unii privilegiati , speciali alesi , de altii mai speciali.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
dcrist

Post by dcrist »

Pentru pistolul model 74 cu cartus cu gaz asa numitul ,,Carpati' este necesar permis de port arma, pentru tuburile de gaz sub forma de pistol pe care le ai la semnatura nu ai nevoie de permis si la banii aia iti cumpari un spray lacrimogen cu care cureti o strada intreaga si nu ai riscul (e drept destul de mic la noi) sa fi impuscat cu o arma reala pentru ca ai scos o jucarie cu aspect de pistol, daca vrei sa iti promovezi jucariile pe aici slabe sanse, incearca pe ocazii, sunt fraieri mai multi pe acolo care poate vor pune botul.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
violiv

Post by violiv »

pistol gaz wrote:Salut. Multumesc pentru raspuns si clarificare. Pentru userii dcrist si 7Coline am o mentiune de facut : dupa discutia pe e-mail avuta acuma 3 luni cu ofiterii din cadrul Politiei Romane, Regimul de Arme si Munitii - Serviciul Arme am fost informat de catre dumnealor privind aspectul juridic al detinerii si utilizarii acestui tip de pistol, cu gaz lacrimogen in cazul de fata. Am sa atasez in urmatoarea postare raspunsul dumnealor in care reiese clar ca acest model de pistol este arma NEletala si nu necesita permis port arma. O zi buna in continuare :D

Este arma neletala dar necesita permis de port arma. Incearca sa cumperi asa ceva de la magazin si-o sa vezi ca-ti trebe autorizatie ... da o fuguta dupa autorizatie si-o sa-ti explice baietii de la AEST ce si cum trebe sa faci ca sa obtii autorizatia de cumparare si, ulterior, permisul de arma. Tu chiar crezi ca esti singurul cu trei neuroni si noi avem numa cate unul-doi acolo, de samanta ???
tevez

Post by tevez »

Nu ştiu alţii cum sunt, da' io citind postările lui pistol gaz îmi vine să-mi comand vreo 4-5 "pistoale" din alea din semnătura lui, să le încarc
cu insecticid şi să vânez ţânţari la vară. :P
tiger

Post by tiger »

tevez wrote:Nu ştiu alţii cum sunt, da' io citind postările lui pistol gaz îmi vine să-mi comand vreo 4-5 "pistoale" din alea din semnătura lui, să le încarc
cu insecticid şi să vânez ţânţari la vară. :P
Cu siguranta ai avea mai mult succes decat el cu "neletalele" lui. :lol:
sBogdan

Post by sBogdan »

http://piexon.com/

O varianta super buna ar fi JPXul de la PIEXON.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Post Reply