cataok wrote:Frumos ce au facut cei la Timisoara, bravo Hedone, tot respectul pentru Timisoara.
De restul mi-e scarba, oameni in toata firea care se jignesc si isi arunca vorbe grele. Dane ma asteptam mai mult de la tine ca totusi ai fost ceva la viata ta, dar se pare ca nu gresesc cand spun "ai fost", vad ca ai inceput sa vorbesti de dosare si alte porcarii, ar trebui sa-ti fie rusine tocmai tu sa pomenesti cuvantul dosare. Mai bine ai tacea chitic si ti-a vedea de pensie.
Angel Of Light nu am vorbit mult dar ar trebui sa te verifici tata, cred ca ai capatat o obsesie pentru Nedumeritu cum spune o tampenie cum sari la gatul lui, am inteles ca esti destul de tanar, observ ca esti inflacarat si cauti sa arati lumii ca esti o persoana dreapta corecta. Da ne-am dat seama, esti sufletul corectitudinii in ROMSDC, dar mai lasa-ne in ... aia a noastra sa traim cu bunele si relele noastre ca stim si noi sa facem curat intre noi, nu avem nevoie de un pustan sa ne arate calea.
ROMSDC Bucuresti, mai bine v-ati pune pe treaba ca vad ca Timisoara e cu cateva luni bune inaintea voastra, nu va mai roadeti unu pe altu si puneti osu la treaba. Ori aratati-ne ca e ceva de capu vostru ori retrageti-va. Nimeni nu spune nimic folositor pe forum, sunteti atatia si taceti ca muierile, hai curaj ca nu va ia nimeni glanda.
poate ca si flavius a sarit calul, dar si-a cerut scuze...
nu exista romsdc bucuresti sau timisoara sau mai stiu eu ce naiba... e romsdc si atat. romsdc inseamna romanian self defense club, adica clubul roman de autoaparare. e o societate inregistrata legal si GATA!
de ce nu misca romsdc? simplu... nu avem inca forta monetara (financiara) necesara... ne poti sponzoriza? cu contract in regula si tot ce mai vrei? atunci o sa dam drumu la mai multe activitati si alte cele. pana atunci sunt doar proiecte pe hartie. vrei sa verifici? platesti si iti arat. pana una alta sunt proprietatea mea intelectuala si vor apartine romsdc-ului. gata si cu asta
vrei sa vezi ce e in capul meu? nu cred ca am donat corpul meu spitalului unde dumneata faci practica ca sa faci oaresce trepanatii sa vezi ce e in capul meu.
ai ceva de zis constructiv? te rog frumos... astept cu interes si placere.
nu?!? ... reiterez:"batista pe tambal!!!"