14 Iunie 2008 - Rezultate oficiale -
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: 14 Iunie 2008 - Rezultate oficiale -
Cu toata stima, eu cred ca, cei care fac misto de noi, sunt cei care folosesc un
limbaj suburban, jignind membrii acestui forum (cu postari gen m-r Plici).
Rog admin-ul sa stearga toate postarile jignitoare la adresa oricarui user al
acestui forum, si sa nu mai tolereze un astfel de limbaj.
Problemele personale ale anumitor membrii ai acestui forum, vis-a vis de Nedumeritu,
trebuie rezolvate in justitie sau personal, neimplicand acest forum.
Astfel, rog din nou admin-ul, sa dea ban oricarui membru al acestui forum, similar
d-lui Plici, pentru limbaj licentios.
Mentionez ca astfel protejam si userii de * feminin de acest limbaj, care nu ne
face onoare.
limbaj suburban, jignind membrii acestui forum (cu postari gen m-r Plici).
Rog admin-ul sa stearga toate postarile jignitoare la adresa oricarui user al
acestui forum, si sa nu mai tolereze un astfel de limbaj.
Problemele personale ale anumitor membrii ai acestui forum, vis-a vis de Nedumeritu,
trebuie rezolvate in justitie sau personal, neimplicand acest forum.
Astfel, rog din nou admin-ul, sa dea ban oricarui membru al acestui forum, similar
d-lui Plici, pentru limbaj licentios.
Mentionez ca astfel protejam si userii de * feminin de acest limbaj, care nu ne
face onoare.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
-
Angel_Of_Light
Deci nu mai minti cu nerusinare.... site-ul romsdc.ro este construit de tine si pe care il utilizezi sa faci reclama pentru jegul de aquina. Nu ai pus la dispozitia ROMSDC absolut nici un material in format fizic pentru a se putea utiliza, la fel cu vizita lu Macovei pe care tu ai orchestrat-o, ai planuit-o si ai dorit-o si culmea toate materialele rezultate au ramas la tine cu toate ca ROMSDC a platit pentru TOTUL. Nu mai poza in victima borfas nenorocit. Da suntem vinovati ca am ascultat de un borfas nenorocit care in 2 ani nu a cautat decat sa castige de pe urma noastra, noi am fost doar platitori tu profitand de fiecare dupa cum ai putut, de Emanuel si Andueu cu bani, de mine si Didi cu alergatura si expertiza... Esti un mincinos si un borfas
-
nedumeritu
Recunosc, Emanuel a alergat si a pus si bani si suflet, poate mai mult decat oricare altul. Si Andueu.Angel_Of_Light wrote:Deci nu mai minti cu nerusinare.... site-ul romsdc.ro este construit de tine si pe care il utilizezi sa faci reclama pentru jegul de aquina. Nu ai pus la dispozitia ROMSDC absolut nici un material in format fizic pentru a se putea utiliza, la fel cu vizita lu Macovei pe care tu ai orchestrat-o, ai planuit-o si ai dorit-o si culmea toate materialele rezultate au ramas la tine cu toate ca ROMSDC a platit pentru TOTUL. Nu mai poza in victima borfas nenorocit. Da suntem vinovati ca am ascultat de un borfas nenorocit care in 2 ani nu a cautat decat sa castige de pe urma noastra, noi am fost doar platitori tu profitand de fiecare dupa cum ai putut, de Emanuel si Andueu cu bani, de mine si Didi cu alergatura si expertiza... Esti un mincinos si un borfas
Despre expertiza ta nu am auzit.
Nu reusesc sa inteleg despre ce rezultate vorbesti cand te referi la "concursul" la care a fost invitat si dl. Macovei.
Din cate stiu eu, cand l-am invitat pe dl. Macovei s-au facut acte oficiale din partea ROSMDC semnate de conducere.
Personal te-am dus in biroul dlui. Macovei la MAI. A fost nevoie sa coboare omul la poarta sa te poata aduce in cabinetul lui
pentru ca tu erai in chiloti de baie, parca venisesi in vizita la papuasi.
Noroc cu Haiosu care cu morga lui innascuta a venit in costum si a salvat ce era de salvat.
In urma "concursului" nu au fost notificate rezultate. Nu s-a notat nimic. Nici macar tu care notai si luai banii pe munitie
de la unii si de la altii vad ca nu ai notat vreun rezultat.
NU A FOST un concurs in sine. A fost o intalnire mediatizata in urma careia am putut cu totii sa ii delegam pe Haiosu si pe Emanuel
la emisunea tv unde l-au redus la tacere pe dl. David, fostul ministru de interne.
Astfel s-a aflat in fine despre ROMSDC.
Jegurile despre care vorbesti, Aquina, Xbox, Gunask, Gunbox, B46ME, sunt doar suporturi web, nume de domenii unde sa pot pastra active
toate resursele web ce se pot vedea si utiliza de catre toti vizitatorii si mai ales de catre cei din ROSMDC sau clientii Arrow.
Toata constructia acestei structuri ca si proiectul si realizarea siturilor imi apartine.
Includ aici si ROMSDC.RO.
Pe urma, la urma, dar nu cel din urma subiect, afirmatia cum ca nu am pus la dispozitia conducerii ROMSDC a niciunei forme fizice
de material de prezentare este o afirmatie, hai sa-i spun hazardata, in speranta ca eu nu voi raspunde.
Ei bine, mai toata lumea din conducerea ROSMDC stie ca am proiectat si realizat in format CD un CD de prezentare,
in forma finala, functionala, tiparit si inscriptionat. In copii multiple, atatea cat material am avut la dispozitie am transmis
materialul CD conducerii ROMSDC pentru a le folosi in mapele de prezentare.
Cred ca daca ma gandesc bine, am sa il pun in forma de download pe site-ul ROMSDC sa le poate lua si vedea toti.
De fapt este chiar indicat pentru ca acolo se afla si primele 5-6 filme din seria "educational" initiata de ROMSDC si ARROW
directionata catre detinatorii legali de arme de autoaparare.
Daca am folosit in postarea mea expresii licentioase sau care jignesc pe cineva, scuzele mele.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Prieteni de cateva zile doar disputa voastra acapareaza acest forum si pe noi ceilalti mai ales din teritoriu nu ne intereseaza atat de mult asta, are dreptate gerula fara suparare, rezolvati problema in alta parte sau in alt mod. Stima 
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
-
Angel_Of_Light
Rezultate? Unde sunt materialele platite de ROMSDC??? Nu ai dat niciodata nici un bani doar ai venit cu idei de chetuire si ai ramas apoi cu toate pozele, filmele, materialele.
Cand s-a mers la MAI nu ai zis un cuvant de ce se merge, de ce? Ca tu erai mai destept si clubul se rotea dupa cum vroiai tu! Cine a platit drumul si venirea lu Macovei? Tu????? ROMSDC a platit si reiterez tu nu ai dat NICI UN BAN!!!
Cine a alergat dupa semnaturi si acte de 3 ori??? Cine a strans banii cheltuiti de tine " in interesul clubului"? EU... eu eram calul de bataie si cand eu strangeam actele si Didi le depunea la Judecatorie si se infiinta clubul tu luai bani la fraieri pentru arme... AFACEREA FORT!!!
ROMSDC.RO a fost platit si inregistrat de ROMSDC nu de tine (Didi a facut asta), a fost inregistrat caci siturile alea ale tale erau locul tau de joaca si ROMSDC au dorit un site al lor, care culmea ti-ai bagat coada si in el...
Ai facut un CD cu banii ROMSDC nu cu banii tai. Eu vorbesc de filmele realizate cand a venit Macovei, de filmele realizate la concursurile ROMSDC unde ROMSDC a platit tot, daca tu ai venit cu aparatul de filmat dar altii au platit asta nu te face stapan pe materiale in caz ca nu stiai!
Stiu ca iti place sa pozezi in victima de aia toti au cazut in plasa ta de batranel atotstiutor si tare saritor.... de ce nu-i raspunzi lu Emanuel pe care vai Doamne scrii acum ce om e.. de ce nu-i raspunzi la ce a scris sa dai o explicatie pentru teapa pe care i-ai dat-o??? Acum scrii ca vai ce om e si el si andueu ca acum te cauta justitia pe acasa...
Nu ne-ai jignit DANE doar ne-ai bagat in rahat pana peste cap, ne-ai dat tepe, ne-ai inselat.. ti-ai batut joc de toti si de munca lor! Si cu asta basta...
Cand s-a mers la MAI nu ai zis un cuvant de ce se merge, de ce? Ca tu erai mai destept si clubul se rotea dupa cum vroiai tu! Cine a platit drumul si venirea lu Macovei? Tu????? ROMSDC a platit si reiterez tu nu ai dat NICI UN BAN!!!
Cine a alergat dupa semnaturi si acte de 3 ori??? Cine a strans banii cheltuiti de tine " in interesul clubului"? EU... eu eram calul de bataie si cand eu strangeam actele si Didi le depunea la Judecatorie si se infiinta clubul tu luai bani la fraieri pentru arme... AFACEREA FORT!!!
ROMSDC.RO a fost platit si inregistrat de ROMSDC nu de tine (Didi a facut asta), a fost inregistrat caci siturile alea ale tale erau locul tau de joaca si ROMSDC au dorit un site al lor, care culmea ti-ai bagat coada si in el...
Ai facut un CD cu banii ROMSDC nu cu banii tai. Eu vorbesc de filmele realizate cand a venit Macovei, de filmele realizate la concursurile ROMSDC unde ROMSDC a platit tot, daca tu ai venit cu aparatul de filmat dar altii au platit asta nu te face stapan pe materiale in caz ca nu stiai!
Stiu ca iti place sa pozezi in victima de aia toti au cazut in plasa ta de batranel atotstiutor si tare saritor.... de ce nu-i raspunzi lu Emanuel pe care vai Doamne scrii acum ce om e.. de ce nu-i raspunzi la ce a scris sa dai o explicatie pentru teapa pe care i-ai dat-o??? Acum scrii ca vai ce om e si el si andueu ca acum te cauta justitia pe acasa...
Nu ne-ai jignit DANE doar ne-ai bagat in rahat pana peste cap, ne-ai dat tepe, ne-ai inselat.. ti-ai batut joc de toti si de munca lor! Si cu asta basta...
Last edited by Angel_Of_Light on Sun Feb 28, 2010 6:30 pm, edited 1 time in total.
-
nedumeritu
Am refacut interfata de la www . ROMSDC .ro astfel ca sub butoanele din stanga
veti gasi link-uri spre pachetele componente ale CD-ului de prezentare al ROMSDC.
Sunt 5 pachete si o fila ReadMe.txt cu explicatii pentru despachetarea zip-ului secvential.
Am pus acolo si un kit WinZip-140 pentru cei ce nu au programul. Functioneaza ca shareware o vreme.
Licenta o puteti cumpara ulterior daca aveti nevoie de program.
Pachetele vor fi incarcate in server total astfel ca din 01. Martie 2010 vor putea fi descarcate.
veti gasi link-uri spre pachetele componente ale CD-ului de prezentare al ROMSDC.
Sunt 5 pachete si o fila ReadMe.txt cu explicatii pentru despachetarea zip-ului secvential.
Am pus acolo si un kit WinZip-140 pentru cei ce nu au programul. Functioneaza ca shareware o vreme.
Licenta o puteti cumpara ulterior daca aveti nevoie de program.
Pachetele vor fi incarcate in server total astfel ca din 01. Martie 2010 vor putea fi descarcate.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Ce tot ii dai zor cu romsdc-ul?
Ti-ai bagat picioarele in el de la inceput!L-ai folosit ca paravan pentru matrapazlacurile
tale,sa ai un nume in spate cu care sa te falosesti si cu care sa pacalesti pe altii!
Gen,armurierul din Ploiesti! N-ai acceptat nici o vorba inpotriva ta si ai sters postarile
care te incriminau sau aratau adevarata ta fata!
Ti-ai bagat picioarele in el de la inceput!L-ai folosit ca paravan pentru matrapazlacurile
tale,sa ai un nume in spate cu care sa te falosesti si cu care sa pacalesti pe altii!
Gen,armurierul din Ploiesti! N-ai acceptat nici o vorba inpotriva ta si ai sters postarile
care te incriminau sau aratau adevarata ta fata!

IAR ai aparut ?
Chiar ai ceva: ori un tupeu nesimtit, ori probleme grave la ceas ! Poate ceva pe la "saua turcului", pentru care ai "facut" si pe altii de bani ?!
Si mai lasa-ne cu periatul, ca stim - si eu si Andueu, ce baieti buni sintem ! Da-ne banii, scuzele, onoarea s.cl. - si LASA-NE !!!
Stim cu totii ca inseli, ca minti, ca inseli, ca dezinformezi, ca inseli, ca bagi fitile, ca inseli, ca inseli, ca inseli ..... NU MAI VREM !!!

Chiar ai ceva: ori un tupeu nesimtit, ori probleme grave la ceas ! Poate ceva pe la "saua turcului", pentru care ai "facut" si pe altii de bani ?!
Si mai lasa-ne cu periatul, ca stim - si eu si Andueu, ce baieti buni sintem ! Da-ne banii, scuzele, onoarea s.cl. - si LASA-NE !!!
Stim cu totii ca inseli, ca minti, ca inseli, ca dezinformezi, ca inseli, ca bagi fitile, ca inseli, ca inseli, ca inseli ..... NU MAI VREM !!!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Buna ziua.
Cred ca discutiile sunt suficiente. Motivele le-am mai spus odata. Va rog sa incetati.
Cu respect.
Cred ca discutiile sunt suficiente. Motivele le-am mai spus odata. Va rog sa incetati.
Cu respect.
SUBSCRIUradu.b wrote:Buna ziua.
Cu respect.
Haideti sa ne ocupam si de altceva.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Eu am incercat sa stau de-o parte in ultima vreme dar vad ca situatia se agraveaza referitor la ROMSDC, ca atare in calitate de detinator al numelui romsdc.ro voi da jos site-ul de pe serverul de hosting pana ne vom rezolva problemele noastre interne.
multumiri dingo!dingo20 wrote:Eu am incercat sa stau de-o parte in ultima vreme dar vad ca situatia se agraveaza referitor la ROMSDC, ca atare in calitate de detinator al numelui romsdc.ro voi da jos site-ul de pe serverul de hosting pana ne vom rezolva problemele noastre interne.
si in calitate de presedinte al ROMSDC precizez ca membrii sai (si nu numai) au trecut la rezolvarea legala a problemelor cauzate de numitul dan zaharia. ma bucur sa vad ca in sfarsit s-a gasit calea corecta asa cum de mult insistam. prietenii stiu de ce!
Internet Explorer cannot display the webpage. Vezi ca are Flavius forumul vechi salvat, poate-l repunem
la locul lui ca sunt (si) multe chestii utile acolo.
la locul lui ca sunt (si) multe chestii utile acolo.
-
Angel_Of_Light
Si crezi ca noi nu stiam
Cu rabdare se trece marea....