FORT 17P si munitie neletala pe piata de EST

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

MirceaCr

Re: FORT 17P si munitie neletala pe piata de EST

Post by MirceaCr »

Emanuel wrote:
MirceaCr wrote:... Acum ma gandesc serios sa-mi fac o presa mica sa tratez astfel toata munitia, indiferent de neam, ....
GRESIT ! Asa am facut si eu prin 2008, cand, dupa exemplul PG-urilor, am infundat bilele dintr-o punga intreaga de AE 9, luate odata cu arma de la Chisinau,
iar apoi am tras 3 incarcatoare in padure la Comana rearmand manual !!! :oops: :evil: :twisted:

ANDUEU poate sa confirme ! :lol:

:mrgreen:
Acum ai prins ideea ?

... sa tratez astfel toata munitia, indiferent de neam...

:mrgreen:[/quote]
Am inteles. Eu oricum n-am incercat pana acum decat fort si libra si am fost mai multumit de libra ca forta si pentru faptul ca lasa arma mult mai curata. Posibil ca o sa incerc cateva boabe de la nenea Nedu cand deschide magazinul din Mogosoaia ca mi-e aproape, dar as cam ramane pe libra ca-s multumit de ea. De aia am generalizat cu "toata munitia indiferent de neam". O concluzie din ce ai spus tu si din ce-am zis eu ar fi ca munitia trebe testata inainte de a o uniformiza pe toata.
Форт 17 Р
Image
jordan_23

Post by jordan_23 »

Cand va aude omu cu ambutisare, cu impingerea bilei, cu unsul pistolului cu vaselina, cu dezdeochi la cartuse, bla bla, parca sunteti niste moashe! Am Cz83 si am tras deja 400 de cartuse Ozkursan, nici macar un glitch! Eu sincer nu va inteleg! Acolo unde se comercializeaza aveti si poligon. Luati-va jucariile cu voi si trageti in poligon cu minunea tehnicii moderne! Sau poate cumva sunteti supusi ai Papei si folositi doar leacuri babesti? :roll:
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
nedumeritu

Post by nedumeritu »

@Jordan_23
:lol:
Hai ca e bună, vorbesti de parcă ai avea armă.
:lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
jordan_23

Post by jordan_23 »

Sunt foarte multumit de ce am. Sigur, daca aveam dreptul sa imi iau letal atunci aveam ARMA letala. Eu oricum consider CZ83 arma semi-letala si nu ne-letala. Auguri! 8)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Oameni buni!
Pe aici nimeni nu mai stie de gluma?
Sigur ca ai arma, de autoaparare.
Totul este "relatia" pe care o ai cu arma ta.
Increderea in ea genereaza sentimentul de siguranta in orice situatie.
Acestea toate se transmit potentialului agresor, din, atitudinea ta.
Si de aici sansa atenuarii viitorului conflict.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

jordan_23 wrote:Cand va aude omu cu ambutisare, cu impingerea bilei, cu unsul pistolului cu vaselina, cu dezdeochi la cartuse, bla bla, parca sunteti niste moashe!
Dar când de aude omu' pe tine cu prostii ca asta:
jordan_23 wrote:Eu oricum consider CZ83 arma semi-letala si nu ne-letala. Auguri!
?
Parcă eşti prea sigur pe tine şi pe "arma" ta. Desigur, oricare pistol cu bile de cauciuc poate fi util
în anumite situaţii, dar se poate şi întoarce împotriva ta la fel de repede. Oricum, îţi doresc să
nu ai nevoie să-l foloseşti niciodată în situaţii reale fiindcă dacă el te scapă de agresor pe moment,
de braţul lung al legii nu scapă nimeni, de cercetări, declaraţii, reţinere armă, etc. Şi la noi orice
posesor de armă care face uz de ea este privit ca infractor.
Şi ca să revin la topic, un "FORT 17P si munitie neletala pe piata de EST" este armă de distrugere
în masă dacă CZ-ul e "semiletal".
Mai terminaţi cu prostiile că forumul acesta e citit de multă lume şi e păcat să dezinformezi. Ştiu
denumirea de "less-lethal" din altă ţări, la noi nu există şi nici nu cred că ne dorim să se introducă.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

jordan_23 wrote:..... Eu oricum consider CZ83 arma semi-letala ......
Adica o zi te omoara, o zi nu te omoara. Deci daca militianu e om cinstit o zi te inchide, o zi nu te inchide . :P :mrgreen: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

BARTHY 2 wrote:
jordan_23 wrote:..... Eu oricum consider CZ83 arma semi-letala ......
Adica o zi te omoara, o zi nu te omoara. Deci daca militianu e om cinstit o zi te inchide, o zi nu te inchide . :P :mrgreen: :lol: :lol:
În zilele pare circulă cei cu seria CZ-ului nr. par, în zilele impare celelalte. :roll:
Neletal sau letal e la alegerea posesorului, dacă trage cu bile de cauciuc sau dă cu el în cap agresorilor.
:D
jordan_23

Post by jordan_23 »

Radeti voi radeti dar nu este rasul vostru. si nu ma enervati ca mai este si varianta 3: SA II MAI APLIC O PERVERSA DE LA TARGUL OCNA! Pentru cei ce nu stiu, printre altele si asta e un motiv sa iti iei arma in Romania: http://www.youtube.com/watch?v=iEx-lsK1_Vg . :|
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Da' chiar asa ! Ce e aia semi-letal ? Pai ori e letal, ori nu mai e ?!!! :twisted: :mrgreen: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

BARTHY 2 wrote:Da' chiar asa ! Ce e aia semi-letal ? Pai ori e letal, ori nu mai e ?!!! :twisted: :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Este letal doar o oră pe zi. 60 de minute. 3600 secunde.
jordan_23

Post by jordan_23 »

Nu intelegeti ce e semi-letal? Este foarte simplu. Daca tragi in josul taliei este ne-letal, daca tragi deasupra taliei este letal. CONCLUZIE : SEMI-LETAL, in functie de preferintza. :twisted:
Guest

Post by Guest »

BARTHY 2 wrote:Da' chiar asa ! Ce e aia semi-letal ? Pai ori e letal, ori nu mai e ?!!! :twisted: :mrgreen: :lol:
"Less lethal "este ceva care, daca s-ar numi "non lethal", n-ar mai speria pe nimeni!
:D :wink:
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
tevez

Post by tevez »

jordan_23 wrote:Nu intelegeti ce e semi-letal? Este foarte simplu. Daca tragi in josul taliei este ne-letal, daca tragi deasupra taliei este letal. CONCLUZIE : SEMI-LETAL, in functie de preferintza. :twisted:
Cum spuneam şi mai sus, mai citeşte lumea forumul şi e păcat să pui tâmpenii. Umărul, aflat deasupra taliei nu suferă
extraordinar de la o bilă de cauciuc, dar nişte organe de mai...jos de talie ar fi foarte nefericite să primească un mic
proiectil de cauciuc, fie el şi PG, UAG sau care era muniţia "slabă". Tocmai acolo ar fi o mică posibilitate să fie "letal".
Desigur, şpiţul ar fi la fel de letal, dacă nu mai rău şi cred că prea curând ghetele de fotbal nu se vor da pe bază de
permis nici chiar la noi. Totuşi, dacă mai insistaţi cu "semiletale", 9999 m/s, 4 milioane cinci sute de juli şi tot felul
de alte coaste de porc (mai ales acum în Postul Crăciunului) e posibil să apară surprize neplăcute pentru toată lumea. :evil:
Last edited by tevez on Fri Nov 26, 2010 12:43 am, edited 1 time in total.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

jordan_23 wrote:Nu intelegeti ce e semi-letal? Este foarte simplu. Daca tragi in josul taliei este ne-letal, daca tragi deasupra taliei este letal. CONCLUZIE : SEMI-LETAL, in functie de preferintza. :twisted:
Cand ma uit la asta... mi se face dor de Mr. Plici, ala macar, mai devenea uneori amuzant in formularile lui agramate.
Post Reply