ALL GUNS ROUNDUP

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Ce arma cu glont de cauciuc detineti?

Rohm RG88
23
25%
Mauser HSC90
4
4%
Walther PP
7
8%
Walther P22
3
3%
Walther P99
4
4%
Reck Mod.60
3
3%
Me 38
0
No votes
Detin o arma fabricata in Rusia/Turcia si sunt pe acest forum doar sa va fac in ciuda :)
6
7%
Doresc sa-mi cumpar in viitorul apropiat
41
45%

Total votes: 91

haiosu

Post by haiosu »

crys78 la bulgari este interzisa arma cu bila de cauciuc, si ne vom interesa daca exista o portita de a ne procura arma...
... asta inseamna........ idmisto..... ca daca vrei sa mergi cu noi joi sau vineri la bulgari, te asteptam... join us :wink:
macarici

Post by macarici »

http://www.220.ro/Au_primit_ce_au_meritat-13556.html

Uite d-aia e bine sa ai o arma de autoaparare! :lol:
Image
sckhreech

:))

Post by sckhreech »

ce mielusei au fost la sfarsit.....asa le trebuie , oricum omul cu bmw mi-a placut ca era foarte calm....
imircea

Post by imircea »

Si ce facea daca taranii aia aveau armament mai greu?
Guest

Post by Guest »

DACA! Asa nu ne mai luam masini ca DACA ne lovim de pom, nu mai vorbim la telefon ca DACA ne radiaza la creier,... :D
Conteza cum tipul a gestionat situatia reala, si a iesit din belea, nu DACA ar fi picat atunci meteoritul secolului si ar fi disparut civilizatia! :D
Tot in baza acestui DACA toti posesorii civili si legali de arme sunt priviti ca potentiali infractori de catre autoritati (din pacate) :cry:
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
radu.b

Post by radu.b »

Guest wrote:DACA! Asa nu ne mai luam masini ca DACA ne lovim de pom, nu mai vorbim la telefon ca DACA ne radiaza la creier,... :D
Conteza cum tipul a gestionat situatia reala, si a iesit din belea, nu DACA ar fi picat atunci meteoritul secolului si ar fi disparut civilizatia! :D
Tot in baza acestui DACA toti posesorii civili si legali de arme sunt priviti ca potentiali infractori de catre autoritati (din pacate) :cry:
Buna ziua.
Nu stiti ca legislatia romana nu este ca cea americana in care pana la proba contrarie exista prezumtia de nevinovatie?
Acest lucru se aplica in orice domeniu. Lipsa de cultura, de respect fata de cetateanul care pana la urma il plateste pe legiuitor sa le reprezinte ineresele( nu stiu pana la urma in ce categorie sa incadrez aceasta atitudine) se potriveste perfect cu peisajul "mioritic" cum se spunea zilele trecute.
In speranta unor vremuri mai bune ... .
Cu respect.
Radu
sorin mok

Post by sorin mok »

Un fel de calculator pentru a afla puterea in Jouli:
http://www.softairforum.de/joulerechner.html
imircea

Post by imircea »

Am vazut ca ati incercat sa va organizati sa aduceti niste arme din turcia. Ati mai facut ceva?
Babanu

Post by Babanu »

Momentan e pending...
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
cugino

Post by cugino »

:shock: ...pai am reusit eu din botosani sa-mi iau de cand incercati voi sa va mobilizati.si am si inscris-o pe numele meu.am mai si sarit un pic peste accize...
cugino

Post by cugino »

v-am spus doar ca s-ar putea sa se schimbe legislatia...cine are urechi grabeste pasul
macarici

Post by macarici »

cugino wrote::shock: ...pai am reusit eu din botosani sa-mi iau de cand incercati voi sa va mobilizati.si am si inscris-o pe numele meu.am mai si sarit un pic peste accize...
:shock: Stai mai frate!
Ce ai luat tu de la turci?Pistol cu bila?Sau de la rusi?
Si daca e asa,zii daca teava si mansonul sunt de otel sau nu.Si cum sunt sicanele in teava?
Ca d-aia ne strofocam sa stim,e ceva mai de soi,sau dam cu banii pe fereastra!
Ai fost personal sa-l iei sau ti-a fost trimis la pachet?Acum sa nu ne lasi cu ochii in soare,da-ne un raspuns :?
Image
cugino

Post by cugino »

A fost achizitionat de la bulgari,a fost vb. de o reducere de pret in mag. respectiv,asa ca pretul a fost modic.Arma am mai descris-o ,insa referitor la teava va pot spune ca are undeva intre 2-3 mm grosime,asa ca va las pe voi sa apreciati rezistenta ei.La 1150 g banuiesc ca e confectionata din otel,in conditiile in care un Walther pe bila are doar aproape 700 g....si va spun sincer ca n-am gasit mercur in ea cand am desfacut-o :lol: .La cat de bine stapanesc limba turca(deloc :oops: )am ajuns la concluzia ca singurele referiri la celebrul material "ZAMAK" sunt facute in descrierea urmatoarelor piese:cocos,tragaci,butonul de eliberare a incarcatorului,piesa care elibereaza culisorul...in general piese periferice mici(pt. a ceda mai usor si a putea fi schimbate fara prea mari cheltuieli)Am avut in mana si un Browning pe bile,insa cu toate ca e mai lung decat Jackal-ul nu aveai nici pe departe aceeasi senzatie cand tineai arma in mana.Ca idee...sa stii ca nu-ti trimite nimeni arma prin colet.Si mai mult de-atat deja s-au modificat prevederile legale in ceea ce priveste importul de arme,asa ca daca n-ati intreprins nimic pana acum,de-acum va va fi de 2 ori mai greu...procuratura,politie,bnr....este treaba.Oricum va doresc multa bafta daca sunteti asa hotarati sa va aduceti arme fiindca se vede ca sunteti adevarati pasionati.Va stau la dispozitie pt. alte intrebari.
macarici

Post by macarici »

@ cugino Daca l-ai luat de la bulgari,e pe gaz.
Bulgarii n-au cu bila.Si nu stiu ce browning pe bila ai gasit la bulgari.Daca a fost asa,ai ratat ocazia! :lol: Trebuia sa-l iei. :wink:
Image
imircea

Post by imircea »

Am gasit situl asta:
http://lat.subscribe.ru/archive/rest.ho ... 24559.html

De aici, pot sa deduc ca munitia 10X22T e fabricata cu putere destul de mica, de unde rezulta ca nu conteaza ce pistol cumparam, daca munitia disponibila e slaba.
Eu sunt convins ca incidentele de tragere (nu ejecteaza cartusul tras si nu reincarca) sunt in foarte mare masura din cauza ca munitia este proasta si nu produce suficient recul (cred ca si la pistoalele Carpati cu glont tot asta este cauza).
Din ce vad acolo, munitia 10X23T este cea mai puternica, mergand pana la 100 Jouli... munitia asta merge cu arma pe care as cumpara-o pe loc, daca as putea:
http://www.baikalinc.ru/en/company/112.html
Post Reply