Mesaje " DA " Liberalizare arme de foc ....

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cuba

Post by cuba »

sunt de acord cu aceasta dorinta,deoarece armele de foc nu omoara oameni,oamenii amoara omaneni. Totul spre bine,si poate ne aude si pe noi cineva care sa ne bage dorintele in seama.
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
cyrus12

Post by cyrus12 »

sunt si eu PENTRU ,pentru ca numai asa o sa avem siguranta pentru casa si familie .Copii pot fi educati(asta e pentru cei care aveau ceva de comentat in legatura cu armele si copii).Din pacate chestia asta no sa se intample niciodata (libertatea armelor in Romania )pentru ca curentul anti arme este foarte puternic si mass media il amplifica si mai mult .Daca am avea si noi o asociatie ca NRA care are un cuvant foarte foarte greu ar fi alta treaba .Asa suntem ca niste oi ratacite pe ici pe colo

PS:Sunt PENTRU ,pentru ca imi plac armele ca si obiecte :twisted:
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/
Image
crys78

Post by crys78 »

sunt pentru arme letale la cetatenii fara cazier!hai sa facem o petitie ca la realitatea tv
DaBears

Post by DaBears »

si majoritate populatiei, fiind incuiata, va vota cu NU
haiosu

Post by haiosu »

pentru!
BARTHY 2

Re: Mesaje " DA " Liberalizare arme de foc ....

Post by BARTHY 2 »

divexreal wrote:Sunt curios cate persoane ,care cred ca si mine ca nu ar trebui sa existe discriminari in ceea ce priveste dreptul de a detine arme de foc, vor lasa mesaje in sprijinul acestei idei ....
in momentul de fata chiar nu exista discriminari in ceea ce priveste dreptul de a detine arme de foc pentru ca armele neletale cu bila de cauciuc sau gaze sunt arme de foc;
"durerea" noastra este in cazul armelor de foc letale si in special pistolul, arma de aparare si paza pentru care multi dintre noi si-ar dori sa primeasca macar dreptul de detinere si folosinta in perimetrul proprietatii;
rog initiatorul topicului sa nu se supere pentru corectura; n-am facut-o cu rea intentie; mai bine sa rectific eu acum decat sa vina mai tarziu un factor de raspundere si sa ne bage pumnul in gura;
si eu, care, conform legii am dreptul de detinere, port si folosinta a unei astfel de arme, consider ca in prezent se face o discriminare mai ales ca in ultima vreme raufacatorii au inceput sa se foloseasca de arme de foc letale in actiunile lor, bineinteles procurate si detinute ilegal;
prevederile actualei legi imi amintesc de o scena oarecum hilara, dar in realitate dureroasa, din copilaria mea, cand in fata unei terase s-a iscat un scandal intre mai multi indivizi care se spritzuisera; unul dintre ei era cu nevasta iar cand a inceput scandalul, femeia proasta si isterica s-a agatat de mainile sotului si urla cat o tineau plamanii : "costicaaa nu te bate, costicaaa !!! hai sa plecam !!! nu te bateeee !!" in tot acest timp sotul tinut de maini o incasa cu spor de la ceilalti; naspa ! cam asta face statul acum cu noi; ne leaga mainile in fata unui posibil dusman;

sunt de acord sa se elimine discriminarile in acordarea dreptului de detinere, port si folosinta a unei arme de foc letale pentru aparare si paza dar sa existe, totusi, niste conditii si criterii de acordare pentru ca si aici mi-as dori sa fiu in asentimentul dvs., inca mai exista indivizi care nu merita acest drept.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dcrist

Post by dcrist »

Cu ajutorul lui Cristi de pe forumul ANCA o mica lectie de istorie http://www.youtube.com/watch?v=w_1r6aUJ ... re=related
dingo20

Post by dingo20 »

dcrist wrote:Cu ajutorul lui Cristi de pe forumul ANCA o mica lectie de istorie http://www.youtube.com/watch?v=w_1r6aUJ ... re=related
Intr-adevar e impresionant materialul.
Babanu

Post by Babanu »

Si eu ma declar pentru dar totusi sunt constient ca inca nu a venit momentul in Romania pentru asa ceva. Realitatea este ca suntem un popor indisciplinat si in mare parte needucat iar libertatea armelor letale ar atrage mai multe probleme decat ar rezolva. Poate cand romanul o sa fie la fel de civilizat ca un german sau elvetian si cand justitia va functiona cum trebuie, poate atunci va fi momentul.

Pana atunci, nu uitati ca mai exista si varianta legala de a deveni colectionar si astfel va puteti apara locuinta si familia cu o arma letala.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
dingo20

Post by dingo20 »

DaBears

Post by DaBears »

si eu vreau pistol BRAUNING :))
ovidiudraganescu

Post by ovidiudraganescu »

1) NICIODATA nu voi fi deacord cu accesul liber la arme cu glont. daca nu sunteti de acord cu mine va invit sa va uitati in jurul vostru, la magazinele de arme, la cine cumpara acum arme neletale. ati vrea sa-i stiti pe starda cu pistoale adevarate???
2) NU E CORECT ca toti umflatii sa aiba dreptul si poporul nu. deci luati dreptul de a purta arme parlamentarilor. un procuror inteleg, dar burtosilor alora de ce le e frica??? :x
Guest

Post by Guest »

ovidiudraganescu wrote:1) NICIODATA nu voi fi deacord cu accesul liber la arme cu glont.
NICIODATA nu s-a pus problema acesului liber la arme cu glont , ci crearea unei proceduri juste de acces pentru fiecare cetatean onest, nu a accesului pe baza de privilegiu. Cred ca asa ar trebui sa abordati problema, alfel prin negarea dvs. nu faceti decat sa sprijiniti pe cei ce impun privilegiul, adica legislativul si executivul (singurii care "s-au indreptatit "sa poarte arme letale), totul in detrimentul celor multi si onesti, care sunt totusi majoritari.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
dingo20

Post by dingo20 »

ovidiudraganescu wrote:1) NICIODATA nu voi fi deacord cu accesul liber la arme cu glont. daca nu sunteti de acord cu mine va invit sa va uitati in jurul vostru, la magazinele de arme, la cine cumpara acum arme neletale. ati vrea sa-i stiti pe starda cu pistoale adevarate???
2) NU E CORECT ca toti umflatii sa aiba dreptul si poporul nu. deci luati dreptul de a purta arme parlamentarilor. un procuror inteleg, dar burtosilor alora de ce le e frica??? :x
Sunt intru totul de acord cu Guest.
Poate ca ar trebui inasprite si pedepsele pentru port si uz ilegal de arma, desi asta nu-i va afecta prea mult pe infractori.Acestia detin si vor detine arme, chiar letale, indiferent de ce prevede legea. Si inca un aspect,dintre toate armele letale descoperite de politie sau folosite pentru savarsirea de infractiuni, nu am remarcat nici macar una care sa fie detinuta legal.
Referitor la unele persoane care cumpara acum arme neletale, daca stam si gandim la rece si facem abstractie de mediatizarea excesiva, numarul incidentelor in care sunt implicate arme neletale este relativ mic raportat la numarul celor ce detin legal aceste arme.
Post Reply