permis de port arma expirat.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: permis de port arma expirat.
Cristi a renuntat la arme? Ioi, si cat de pasionat era de ele.
Din păcate mai multe piese interesante din colecţia lui au ajuns la casat. 
Mai sa fie....ba, e jale cu astia
Si cat tinea la ele,le stia pana la ultimul surubel.
De fapt,ce vorbesc,si eu am renuntat la a mai detine vreo arma(de oricare fel) in ROMANIA. Saptamana trecuta au zburat si ultimile trei piese.
Si cat tinea la ele,le stia pana la ultimul surubel.
De fapt,ce vorbesc,si eu am renuntat la a mai detine vreo arma(de oricare fel) in ROMANIA. Saptamana trecuta au zburat si ultimile trei piese.
Quod erat demonstrandum...
Eu ştiu spaniolă şi m-am prins că nu e înjurătură.knauf wrote:![]()
pune si traducerea, ca poate unii care citesc ,cred ca-i injuri
![]()
mai coteaza unii in plus sau minus???......acuma iar au venit unii care incearca lucru pe care l-au reusit pe alte forumuri, sa faca presiuni sa ma baneze si aici...publicitatea omoara rau DAESP-ul...knauf wrote:![]()
![]()
PS culmea e ca ma invata unii cum sa duc razboaie, care daca se lupta pe computer se cred si veterani...
Scuza.ma Vikkktor, cine face presiuni sa te baneze ? Nu am vazut pe nimeni sa ceara sau macar sa sugereze banarea ta. Insa am inteles ca tu ai sugerat "banarea" unor poligoane. Hm ?!
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Nu e in spaniola,domnuletevez wrote:Eu ştiu spaniolă şi m-am prins că nu e înjurătură.knauf wrote:![]()
![]()
Daca a reusit asta,fara sa comita vreo ilegalitate,inseamna ca e tare! Il votez presedinte.sBogdan wrote: Insa am inteles ca tu ai sugerat "banarea" unor poligoane. Hm ?!
Daca a comis-o pe la spate,cu influente sus puse,iarasi e tare si in mod sigur e parte din sistem
Mai,voi nu vedeti ca sunteti directionati impotriva cuiva fara sa cunoasteti adevaratele cauze in spetele respective?
Informati-va,e verii izi
Frati romani,deja o luam in balarii pe topicul omului. Hi sa ne oprim aici.
Deschidem altele unde sa ne contram constructiv
Deschidem altele unde sa ne contram constructiv
M.am informat...tocmai !
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
cred ca pm-ul a fost lamuritor...este un oarecare ,,madur,, care de cate ori apare, vikkktor dispare...sBogdan wrote:Scuza.ma Vikkktor, cine face presiuni sa te baneze ? Nu am vazut pe nimeni sa ceara sau macar sa sugereze banarea ta. Insa am inteles ca tu ai sugerat "banarea" unor poligoane. Hm ?!
sunt convins ca nu ai verificat ca la carte din trei surse...altfel, iti revizuiai atitudinea...sBogdan wrote:M.am informat...tocmai !
e foarte greu, sa gasesti o pisica neagra, intr-o camera intunecoasa, mai ales atunci cand ea nu exista.......mai lipsesc niste cazuri de braconieri prinsi, sa imi fie imputate...knauf wrote:Daca a reusit asta,fara sa comita vreo ilegalitate,inseamna ca e tare! Il votez presedinte.sBogdan wrote: Insa am inteles ca tu ai sugerat "banarea" unor poligoane. Hm ?!
Daca a comis-o pe la spate,cu influente sus puse,iarasi e tare si in mod sigur e parte din sistem![]()
Mai,voi nu vedeti ca sunteti directionati impotriva cuiva fara sa cunoasteti adevaratele cauze in spetele respective?
Informati-va,e verii izi