permis de port arma expirat.

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

knauf

Re: permis de port arma expirat.

Post by knauf »

Cristi a renuntat la arme? Ioi, si cat de pasionat era de ele.
tevez

Post by tevez »

Din păcate mai multe piese interesante din colecţia lui au ajuns la casat. :twisted:
knauf

Post by knauf »

Mai sa fie....ba, e jale cu astia :evil:
Si cat tinea la ele,le stia pana la ultimul surubel.
De fapt,ce vorbesc,si eu am renuntat la a mai detine vreo arma(de oricare fel) in ROMANIA. Saptamana trecuta au zburat si ultimile trei piese.
vikkktor

Post by vikkktor »

Quod erat demonstrandum...
knauf

Post by knauf »

:D :D pune si traducerea, ca poate unii care citesc ,cred ca-i injuri :lol: :lol:
tevez

Post by tevez »

knauf wrote::D :D pune si traducerea, ca poate unii care citesc ,cred ca-i injuri :lol: :lol:
Eu ştiu spaniolă şi m-am prins că nu e înjurătură. :lol:
vikkktor

Post by vikkktor »

knauf wrote::D :D pune si traducerea, ca poate unii care citesc ,cred ca-i injuri :lol: :lol:
mai coteaza unii in plus sau minus???......acuma iar au venit unii care incearca lucru pe care l-au reusit pe alte forumuri, sa faca presiuni sa ma baneze si aici...publicitatea omoara rau DAESP-ul... :lol: :lol:

PS culmea e ca ma invata unii cum sa duc razboaie, care daca se lupta pe computer se cred si veterani... :lol:
sBogdan

Post by sBogdan »

Scuza.ma Vikkktor, cine face presiuni sa te baneze ? Nu am vazut pe nimeni sa ceara sau macar sa sugereze banarea ta. Insa am inteles ca tu ai sugerat "banarea" unor poligoane. Hm ?!
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
knauf

Post by knauf »

tevez wrote:
Eu ştiu spaniolă şi m-am prins că nu e înjurătură. :lol:
Nu e in spaniola,domnule :D ci in greaca veche. E drept ca se aseamana :lol:
knauf

Post by knauf »

sBogdan wrote: Insa am inteles ca tu ai sugerat "banarea" unor poligoane. Hm ?!
Daca a reusit asta,fara sa comita vreo ilegalitate,inseamna ca e tare! Il votez presedinte.
Daca a comis-o pe la spate,cu influente sus puse,iarasi e tare si in mod sigur e parte din sistem :lol:
Mai,voi nu vedeti ca sunteti directionati impotriva cuiva fara sa cunoasteti adevaratele cauze in spetele respective?
Informati-va,e verii izi :D
knauf

Post by knauf »

Frati romani,deja o luam in balarii pe topicul omului. Hi sa ne oprim aici.
Deschidem altele unde sa ne contram constructiv :D
sBogdan

Post by sBogdan »

M.am informat...tocmai !
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
vikkktor

Post by vikkktor »

sBogdan wrote:Scuza.ma Vikkktor, cine face presiuni sa te baneze ? Nu am vazut pe nimeni sa ceara sau macar sa sugereze banarea ta. Insa am inteles ca tu ai sugerat "banarea" unor poligoane. Hm ?!
cred ca pm-ul a fost lamuritor...este un oarecare ,,madur,, care de cate ori apare, vikkktor dispare... :lol: ..mai studiaza istoria formurilor... :lol: ...si intr-o zi o sa iti explic daca ne vom cunoaste, mai multe inclusiv de o persoana pe care am observat ca o admiri...sigur daca nu ai alte interese iti vei schimba opinia si subiectul admiratiei...
vikkktor

Post by vikkktor »

sBogdan wrote:M.am informat...tocmai !
sunt convins ca nu ai verificat ca la carte din trei surse...altfel, iti revizuiai atitudinea... :lol:...tineretea nu este o scuza pt greseliile pe care le facem sau pentru pripeala afirmatiilor, stimate sBogdan...eu cred ca entuziasmul cu care ,,inghiti,, orice iti este servit, este scuzabil si imputabil varstei...
vikkktor

Post by vikkktor »

knauf wrote:
sBogdan wrote: Insa am inteles ca tu ai sugerat "banarea" unor poligoane. Hm ?!
Daca a reusit asta,fara sa comita vreo ilegalitate,inseamna ca e tare! Il votez presedinte.
Daca a comis-o pe la spate,cu influente sus puse,iarasi e tare si in mod sigur e parte din sistem :lol:
Mai,voi nu vedeti ca sunteti directionati impotriva cuiva fara sa cunoasteti adevaratele cauze in spetele respective?
Informati-va,e verii izi :D
e foarte greu, sa gasesti o pisica neagra, intr-o camera intunecoasa, mai ales atunci cand ea nu exista.......mai lipsesc niste cazuri de braconieri prinsi, sa imi fie imputate... :lol: ...nu e problema, imi asum... :lol:
Post Reply