DAESP-IGPR ...DOARME???
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: DAESP-IGPR ...DOARME???
Eu cred ca am fost suficient de clar in topicul ,,scrisoare pt Toba,, in care am aratat clar cum ,,inalti,, lucratori din DAESP-IGPR, aplica contraventii tardiv, nu completeaza un proces verbal corect, mai mult decat atata seful lor chestorul Marinescu, elibereaza o decizie inainte de a exista procesul vb de contraventie...si astia conduc directia arme si da, iau salarii astronomice, in comparatie cu salariul romanesc...atunci ce pretentii sa mai am de la un lucrator din fundul tarii...dar, sa-l fereasca Dumnezeu pe ala sa faca aceleasi greseli, ca il sapunesc aia de nu se vede...de la astia asteptam noi sa identifice arme ilegale si tot felul de asasini cu mana armata??/...pun pariu ca daca ii pui sa spuna 10 marci de arme sau 10 calibre, dau foaia goala...sa nu mai vb de lege, ca sunt pe langa si bat campii cu gratie....nu cred ca au citit-o cap coada in viata lor...cred ca am fost explicit cand am postat pe topicul respectiv...am facut-o numai sa va arat incompententa de care dau dovada, nu din alte motive...cat despre banat, eu sunt banat de luni bune pe forumul ,,anca,, unde eram membru de ani de zile, pt simplu motiv ca am acuzat DAESP-ul ca incearca sa schimbe legea fara motiv...Gaucan, un domn? care este presedinte la o asociatie de colectionari, s-a gandit ca ce spun eu acolo dernajeaza ,,partenerii de dialog,, ai dansului adica sefii din DAESP, drept urmare m-a banat, iar inainte de asta imi stergea comentariile fara nici o explicatie...
Nici nu sti cata dreptate ai cu fraza "daca.i pui sa spuna 10 marci de arme...dau foaia goala" Ti.l dau exemplu tot pe domnul politist @BOZO : uite cum scrie el marca STEYR, o marca consacrata si care fabrica arme dinainte sa se nasca strabunicii nostrii . Ba mai da si sfaturi :
- Attachments
-
- donez abecedar !
- Screenshot_2013-11-10-19-36-02.png (206.61 KiB) Viewed 12131 times
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Insa am uitat sa mentionez faptul ca exista si politisti extraordinari ,foarte capabil si care isi iau munca in serios,chiar foart serios si sunt capabili sa impacheteze orice control sau sef in 5 minute pe domeniul lui de activitate si chiar mai departe. Tot respe tul pentru ei. Dar specimente ca cel mentionat mai sus trebuie eliminate din acel sistemsi asta este parerea mea personala. Dar atat timp cat avem in sistem bozo's d astia chiar avem de ce sa ne temem. Cata scoala iti trebuie sa inveti care este catarea si care este inaltatorul armei tale ?!
cătáre f. Căutare. Preț, considerațiune: marfă cu cătare. La armele de foc, miră, proeminență care e lavîrfu țeveĭ și servește la ochit (V. înălțător). A cătăriĭ, V. acătare. Sursa: Scriban (1939)
înălțătór, -oáre adj. Fig. Sublim, impunător: spectacul înălțător. S. n., pl. oare. Aparat adaptat la țeava puștiĭ (la mijloc, nu la vîrf) care servește la ochit la distanțe marĭ . Sursa: Scriban (1939) |
Saracu' @bozo iar o ia pe aratura si afirma ca are inaltatorul din fibra optica
))
cătáre f. Căutare. Preț, considerațiune: marfă cu cătare. La armele de foc, miră, proeminență care e lavîrfu țeveĭ și servește la ochit (V. înălțător). A cătăriĭ, V. acătare. Sursa: Scriban (1939)
înălțătór, -oáre adj. Fig. Sublim, impunător: spectacul înălțător. S. n., pl. oare. Aparat adaptat la țeava puștiĭ (la mijloc, nu la vîrf) care servește la ochit la distanțe marĭ . Sursa: Scriban (1939) |
Saracu' @bozo iar o ia pe aratura si afirma ca are inaltatorul din fibra optica
- Attachments
-
- Screenshot_2013-11-25-16-15-49.png (207.41 KiB) Viewed 12128 times
Stai liniștit ptr ca sunt si înălțătoare cu fibra optica , daca nu ai vazut nu este nici problema toata lumea are de invatat.
Nimeni nu spune ca nu sunt inaltatoare cu fibra optica. Am spus eu asta?! Lasa.ma sa.ti explic ca sa intelegi...de fapt daca nu ai citit topicul nu cred ca vei intelege ceva...Totusi :
1. Intradevar aparatele de ochire de la k100 sunt diferite de k 100 x-trim in sensul ca primul are trei puncte,al doilea are catare cu fibra optica si inaltatorul tip combat adica negru si cu fanta de vizare.
2. daca ai citit postarea se refera la inaltator ca fiind ''mereu mai luminos decat celelalte obiecte " SINGULAR ! nu luminoase plural . Nu sunt doua puncte,este doar unul.
1. Intradevar aparatele de ochire de la k100 sunt diferite de k 100 x-trim in sensul ca primul are trei puncte,al doilea are catare cu fibra optica si inaltatorul tip combat adica negru si cu fanta de vizare.
2. daca ai citit postarea se refera la inaltator ca fiind ''mereu mai luminos decat celelalte obiecte " SINGULAR ! nu luminoase plural . Nu sunt doua puncte,este doar unul.
aparate ochire x-trim. Ce nu.i clar ?
Cu siguranta toti avem de invatat...
Cu siguranta toti avem de invatat...
- Attachments
-
- Screenshot_2013-11-25-16-16-16.png (181.79 KiB) Viewed 12109 times
Eu m am referit ca sunt si inaltatoare cu fibra optica atat nu am specificat pe care arma .Scz dc am fost inteles gresit.
Stai linistit,voiam doar sa spulber orice indoiala,intelegi tu...
Sigur,aici nu vorbim de aparate de ochire,putem deschide alt topic daca vrea cineva. Eu vorbeam de incompetenta instalata dupa cum se vede, la orice nivel. Si citesti atent postul lui @bozo acela in care scrie cum se pronunta numele unei marci de (STEYR) o sa vezi ca omul intra pe aratura grav,afirmand ca armele cu sistem de dare a focului tip cocos sunt mai precise decat cele cu sistem de percutie interna si ca Sigma are tragaciul tare pentru a preintampina descarcarea accidentala ! Cand am citit,mi.au crapat cateva capilare pe ochi. Cum dracu sa spui despre o arma ca are tragaciul tare ca sa nu tragi aiurea fara sa vrei ?! Clar omul nu are habar despre ce elemente dau precizia unei arme si nici notiuni despre ce inseamna descarcarea accidentala si descarcarea din neglijenta,la care probabil se referea. Ideia este ca omul are arma personala,are arma de servici si este platit din bani publici si el confunda catarea cu inaltatorul! Ba mai da si sfaturi. Mai grav este ca astfel de incompetenti sunt acoperiti de ceilalti din spirit de colegialitate iar daca ai curajul sa le arati ca au gresit undeva(punctual si cu argumente) sau nu stie pur si simplu,vei fi" banat" de ceilalti in spirit de colegialitate,desi vad incompetenta celui in cauza. Si in acest caz cei care acopera incompetenta sunt cel putin la fel de incompetenti,deoarece se stie ca daca te amesteci cu tarate te mananca porcii.
Last edited by sBogdan on Tue Nov 26, 2013 3:23 pm, edited 1 time in total.
au ajuns la o concluzie mareata privind atentatul de langa benzinarie ,,pistolul a fost adus din strainatate,,...e normal, pt ca pistol de 5,6 cal nu a fost fabricat in fabricile romanesti de armament...au descoperit America astia...sau vor sa dea acuma vina pe controlul din frontiere...
...eu cred ca si armele de la Ciorogarla au fost exportate, de aia nu le mai gasesc astia...
....
Si eu i-am atras atentia lui @bozo pe forumul politisti.ro ca acele fante din manson sunt pentru racire si in scopul reducerii greutatii armei, dar el nu si nu ca sunt compensator de recul, ba mai mult s-a bagat si un coleg de-al lui care sustinea acelasi lucru.M-am retras elegant si i-am lasat sa abereze in continuare....sBogdan wrote:Da, nu.i corect sa povestim de salariile politistilor. Hai sa discutam de competenta atunci. Are dreptate vikkktor sa fie suparat. Iti pot da un foarte mic exemplu : un anume user @BOZO , coleg cu noi pe acest forum si pe altele,este politist. Pe un forum dedicat lor,nu il mai numesc ,a inceput sa povesteasca verzzi si uscate despre arma lui u GP x- trim,cum ca FANTELE de pe inchizator ar fi COMPENSATOR DE RECUL.. Binenteles,am intrat si i.am spus ca nici un model GP nu are compensator de recul cu atat mai putin cred ca niste fante pot fi numite compensatoare de recul. El,nu si nu,sunt compensatoare de recul sub o alta forma si o partte din gaze INTRA PE SUB MANSON SI IES PRIN FANTE !!!. Ok ,ii spun ca am vorbit cu reprezentantii GP Romania si am mail de la fabrica mama din Slovacia ca pistoalele lor nu au compensatoare de recul si ca fantele sunt ptr a usura mansonul ca sa poata trage si cu munitie mai proasta fara incidente si ptr design. Moment in care un moderator,tot politist ce credeti ca face ? Ma baneaza,binenteles. Cu toate ca stia ca @bozo vorbeste biscuiti,"colegu' ",iar eu am argumentat tot ce am afirmat,m.a scos din circuit. Ceea ce vreau sa evidentiez este ca si astia doi mici,care pot ajunge in functii de conducere procedeaza exact la fel. Daca indraznesti sa le atragi atentia ca nu au dreptate cu o chestie sau sa.i corectezi,cu argumente,dovezi...te trezesti ca te scot din circuit fara nici o jena. De ce sa ma mai mir de aia mari cand astia mici in loc sa invete ceva parca devin mai rau. Si ce competenta si profesionalism sa.i cer politistului BOZO cand nu isi cunoaste nici macar arma personala,ce sa mai vb de aia de servici ?! Normal ca incep sa.l cred pe Vikktor !
P.S. si discutiile alea le pot dovedi cu screen shoturi ptr cine doreste.
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
Da,erai si tu acolo,ti.am dat dreptate dar omul era in vrie nu putea sa.l opreasca nimeni 
Bine,domnul Martin Chreno de la Grand Power Slovacia mi.a explicat ca fantele acelea au rol de usurare a mansonului pentru a trage cu munitie mai proasta fara sa se blocheze cat si ptr design. Asa ca eram si noi prin balarii putin dar eram mult mai aproape de adevar decat Bozo.ul asta
))
Bine,domnul Martin Chreno de la Grand Power Slovacia mi.a explicat ca fantele acelea au rol de usurare a mansonului pentru a trage cu munitie mai proasta fara sa se blocheze cat si ptr design. Asa ca eram si noi prin balarii putin dar eram mult mai aproape de adevar decat Bozo.ul asta
- Attachments
-
- Screenshot_2013-11-25-10-19-23.png (146.48 KiB) Viewed 12050 times
Vai cata drama pentru nimic , hai sa va explic eu : daca fantele sunt prezente pe manson dar nu si pe teava atunci au rol de reducere a greutatii si racire a sistemului ca efect secundar , daca sunt prezente atat pe manson cat si pe teava atunci au rol de a expulza gaze in sus impingand arma in jos , obtinandu-se astfel efectul de compensare.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²