ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNU E DE ACORD
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNUL E DE ACORD
Are dreptate @vikktor. Restrictiile nu se vor opri aici. Cu totii vom fi afectati. Nu numai cei cu arme...Nu.i ok sa ma intrebe colegu' de la arme de ce imi trebuie o arma de aparare si paza in timpul liber! Nu mi se pare normal! Imi vine sa.i citez pe americani "I CARRY A GUN BECAUSE A COP IS TOO HEAVY !''Cum spune @vikktor,postmortem nu ma mai ''incalzeste'' ca legea ii POATE pedepsi pe infractori.Asta nu inseamna neaparat ca o va face si ptr mine oricum nu mai conteaza. Detin arma ptr protectie,binenteles. Pentru a egaliza sansele in cazul unei posibile agresiuni . Tot vorba americanilor " Dumnezeu i.a facut pe oameni,Colt i.a facut egali''. Perfect adevarat.Bravo lor ca tin cu dintii de al doilea amendament,chiar si asa vechi de doua sute de ani !Ei stiu si sunt constienti ca daca pierd aceasta lupta,vor pierde din ce in ce mai mult sau chiar orice. Despre asta este vorba de fapt. IS NOT ABOUT GUNS. IT'S ABOUT CONTROL. Exact ce se intampla la noi. Presa stie mai bine ,a patit.o deja.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
aveti aici un punct de vedere ce are o oarecare legatura cu ceea ce traim noi acum,
http://www.politisti.ro/topic/4134-prot ... tul-perla/
http://www.politisti.ro/topic/4134-prot ... tul-perla/
explicit
- Attachments
-
- 1385178_771539889538852_716317860_n.jpg (30.67 KiB) Viewed 6942 times
La fel de explicit
- Attachments
-
- GunControlCartoon.jpg (12.41 KiB) Viewed 6932 times
Simplu, scurt si la subiectsBogdan wrote:Are dreptate @vikktor. Restrictiile nu se vor opri aici. Cu totii vom fi afectati. Nu numai cei cu arme...Nu.i ok sa ma intrebe colegu' de la arme de ce imi trebuie o arma de aparare si paza in timpul liber! Nu mi se pare normal! Imi vine sa.i citez pe americani "I CARRY A GUN BECAUSE A COP IS TOO HEAVY !''Cum spune @vikktor,postmortem nu ma mai ''incalzeste'' ca legea ii POATE pedepsi pe infractori.Asta nu inseamna neaparat ca o va face si ptr mine oricum nu mai conteaza. Detin arma ptr protectie,binenteles. Pentru a egaliza sansele in cazul unei posibile agresiuni . Tot vorba americanilor " Dumnezeu i.a facut pe oameni,Colt i.a facut egali''. Perfect adevarat.Bravo lor ca tin cu dintii de al doilea amendament,chiar si asa vechi de doua sute de ani !Ei stiu si sunt constienti ca daca pierd aceasta lupta,vor pierde din ce in ce mai mult sau chiar orice. Despre asta este vorba de fapt. IS NOT ABOUT GUNS. IT'S ABOUT CONTROL. Exact ce se intampla la noi. Presa stie mai bine ,a patit.o deja.
Chiar nu inteleg de ce atata inversunare impotriva celor care detin arme. In primul rand nu politia romana mi.a dat acest privilegiu,ci statul roman (acum ma refer la armele de paza si aparare)Statul pe care il servim,asa cum ne.o cere prin regulamente si legi,pe care le respectam cu totii indiferent de structuri. Facem sacrificii,suntem disponibili indiferent de ora,lipsesti zile de acasa,avem o gramada de obligatii care interfereaza si cu viata privata...constient fiind ca sunt posesor de arma(indiferent daca o am sau nu asupra mea) nici vorba de injurat la volan,nu tu condus agresiv,evit orice situatie care ar putea duce la o altercatie,nic macar nu ma contrazic cu nimeni.(ideal ar fi fost sa ma comport asa indiferent de situatie,dar ma rog,nu sunt perfect si nici nu as vrea sa fiu,este prea plictisitor). Dai cu fise medicale ,psihologice,bani cheltuiti,suporta.i pe aia de la resurse umane care iti spun ca nu sunt obligati sa iti elibereze adeverinta ca porti arma de serviciu,explicale sefilor ''dar de ce iti trebuie tie arma'',mergi cu dorsarul la ceilalti,aceleasi intrebari...si toate le duci cu capul sus,ca asta este Romania. Suportam toate astea si tot nu este de ajuns ?! Le este teama de noi? De NOI ?! Sa le fie teama de aia care dau trei telefoane si gata,s.a rezolvat ! Sa le fie teama de aia carora li se rupe de ce spune legea sau de cei care nu o cunosc dar daca sti pe cine trebuie,nu.ti mai bati capul cu toate alea de mai sus si nici nu sunt constienti de repercursiuni.Pe aia trebuie sa se concentreze legiuitorii ,nu pe noi. Si apoi,dupa cum spuneam, acest privilegiu nu ni l.au acordat nici sefii,nici politia,nici vecinii si nici Oprea sau Viorel. Acesta ne.a fost acordat de STATUL Roman care nu inseamna guvernul .Atata timp cat respect legile Romaniei si am o conduita buna in societate,am o viata echilibrata, care este problema? Le este teama cetatenilor de noi ? De ce? Doar ii apara LEGEA,nu.i asa?! Asa cum LEGEA (ma refer ca aspect general)ii apara de infractori,aceasi LEGE ii apara si de noi,detinatorii legali ai armelor.Asadar nu au de ce sa ste teama,nu.i asa?! Dar sa nu uitam,ca intre cele doua categorii care le.ar inspira teama,diferenta este de la cer la pamant si poate nu se gandesc ca cei din ultima categorie ar putea candva sa le salveze viata sau integritatea corporala,a lor si ale familiilor lor.
Respect pentru americani !Aia lupta pentru orice drept a lor,nu numai in privinta armelor. De aceea ei sunt unde sunt si noi suntem...noi nici macar nu suntem daca este sa compar,ce sa mai povestim.
P.S. Dupa parerea mea,fiecare cetatean responsabil ar trebui sa aiba dreptul sa detina o arma de foc letala ptr protectia sa si a familiei sale,nu doar anumite categorii . Mai ales dupa ce ai facut acel curs de manuire a armelor(PE BUNE) corespunzi din punct de vedere medical si psihic(PE BUNE) nu ai incalcat si cunosti legea foarte bine(PE BUNE). Da domnilor,PE BUNE .
Respect pentru americani !Aia lupta pentru orice drept a lor,nu numai in privinta armelor. De aceea ei sunt unde sunt si noi suntem...noi nici macar nu suntem daca este sa compar,ce sa mai povestim.
P.S. Dupa parerea mea,fiecare cetatean responsabil ar trebui sa aiba dreptul sa detina o arma de foc letala ptr protectia sa si a familiei sale,nu doar anumite categorii . Mai ales dupa ce ai facut acel curs de manuire a armelor(PE BUNE) corespunzi din punct de vedere medical si psihic(PE BUNE) nu ai incalcat si cunosti legea foarte bine(PE BUNE). Da domnilor,PE BUNE .
Şi după părerea mea la fel. Problema cu certificatul psiho e un pic mai complicată, de curând am auzit de un poliţist clujean caresBogdan wrote: P.S. Dupa parerea mea,fiecare cetatean responsabil ar trebui sa aiba dreptul sa detina o arma de foc letala ptr protectia sa si a familiei sale,nu doar anumite categorii . Mai ales dupa ce ai facut acel curs de manuire a armelor(PE BUNE) corespunzi din punct de vedere medical si psihic(PE BUNE) nu ai incalcat si cunosti legea foarte bine(PE BUNE). Da domnilor,PE BUNE .
nu pupase-n cur pe cine trebuie şi l-au tot "făcut" cu psihologicul ăsta, vezi-Doamne suferea de "depresie", pe când omu' era doar
incomod. Şi nu, nu era ăla de şi-a amendat superiorul.
Cine n-are un Zimmerman să-şi cumpere.
e buna intrebarea cine se teme de cei de la art 13...dar, eu cred ca aici este vb de romanescul ,,capra vecinului,,...daca nu am eu sa nu aiba nimeni...nu vad ca daca nici ,,nimeni,, nu o sa aiba, in curand nu va mai avea chiar nimeni....nimic...asta cu politistul sa ma trimita pe mine la psiho.........
........e tare rau de tot....asta ca sa se vada cam ce parere buna au despre ei, militienii astia care au propus-o..... 
Parcă şi văd o schiţă de Caragiale actuală cu unu' care se duce după autorizaţie să se apere şi-l trimite Pristanda la psiholog
că-i pare cam agitat sau deprimat ori a vorbit pe un ton neplăcut.
că-i pare cam agitat sau deprimat ori a vorbit pe un ton neplăcut.
http://scutaru.ro/modificari-importante ... omment-282
Commentarii punctuale si interesante. Ma bucur ca mai avem astfel de oameni...inca.
Commentarii punctuale si interesante. Ma bucur ca mai avem astfel de oameni...inca.
da am facut si eu un comentariu la timpul respectiv...dar, Scutaru merge mai departe cu sustinerea proiectului-aberatie...am trimis inclusiv un punct de vedere si pe adresa PNL-ului...nu am primit nici un raspuns...dar, din motivul asta, sigur liberalii au pierdut votul meu...a mai fost si opinia actorului-senator liberal, Mircea Diaconu, dupa cazul Vladan care a spus ca o sa propuna sa se interzica toate armele ca in Romania, nu ai nevoie de arme...am incercat sa solicit o audienta la cabinetul lui din Campulung de la vremea aia...nu am primit nici un raspuns...singurul raspuns atunci, a venit din partea PNL-ului in care se spunea sa nu ma ingrijorez ca ,,asa sunt artistii,,...le-am spus ca si Nero o fost tot artist...chiar si Hitler a facut cativa ani de belle arte...nu m-am ,,ingrijorat,, atunci, dar, acuma vad ca tot un liberal, acest Scutaru, sustine efectiv restrictii pe care vrea sa le legifereze...habar nu am ce liberali sunt astia, dar, pentru acest aspect,Crin * si gasca, m-au pierdut de client...sunt sigur ca nu-i intereseaza prea tare, dar, daca suntem mai multi, poate o sa-i doara pe liberalii astia vopsiti...sBogdan wrote:http://scutaru.ro/modificari-importante ... omment-282
Am pus si eu doua comentarii acolo dar inca asteapta sa fie aprobate...degeaba
la multi ani 20014 
da...tot inainte, ca inainte era mai bine...knauf wrote:la multi ani 20014