La dat cu ranga-n cap oricine poate fi "campion", numa' să fie suficient de imbecil s-o facă, statut pentru care tipul din relatare se califică cu succes.Nimeni De Nicaieri wrote:Sau o fi fost omul olimpic la vreun sport de contact...
Pistol folosit in situatie reala...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol folosit in situatie reala...
Hm... Pe mine ma "incanta" sa vad ce prieteni ai.... In situatia respectiva ai procedat bine, eu personal daca ala ar fi venit spre mine dupa focul de avertisment trageam in plin. Si ma opream cand statea el sau mi se terminau cartusele. Asta as fi facut eu. Iar daca m-as fi intors ca tine si l-as fi gasit cu cutitul in mana, ii dadeam vreo 2 bile intre ochi!
Acum, iti repet, ai procedat bine, dar daca vrei sa-i faci ceva mizerii, mergi la un avocat, apoi la un psiholog, zici ca te-a stresat si nu poti dormi noaptea, iei certificat medico-legal etc. Macar sa te alegi cu ceva.
Acum, iti repet, ai procedat bine, dar daca vrei sa-i faci ceva mizerii, mergi la un avocat, apoi la un psiholog, zici ca te-a stresat si nu poti dormi noaptea, iei certificat medico-legal etc. Macar sa te alegi cu ceva.
Форт 17 Р

Nu uita ca are ROHM RG88. Ori cu ala, la ce munitie gasesti, puteai s-o iei pe coaja urat ...MirceaCr wrote:Hm... Pe mine ma "incanta" sa vad ce prieteni ai.... In situatia respectiva ai procedat bine, eu personal daca ala ar fi venit spre mine dupa focul de avertisment trageam in plin. Si ma opream cand statea el sau mi se terminau cartusele. Asta as fi facut eu. Iar daca m-as fi intors ca tine si l-as fi gasit cu cutitul in mana, ii dadeam vreo 2 bile intre ochi!
Vorba aia si batut, si batut, si cu pistolul luat ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Sau nu. Am văzut RG cu AKBC făcând treabă excelentă. Nu e de tras intensiv, mai ales dacă e dotat cu celebra "ţeavă-păstaie".sith wrote:MirceaCr wrote: Ori cu ala, la ce munitie gasesti, puteai s-o iei pe coaja urat ...
Un om s-a sinucis cu un Walther PP, Dumnezeu să-l ierte, deci nu-s chiar aşa nasoale "zamakurile". Ai dreptate că "la muniţia
pe care o găseşti la noi", Waddie n-am mai văzut pe nicăieri, UAG şi PG...le ştim, iar cu AKBC tragi...pe riscul tău cum se
zice. Oricum, la un atac cu o rangă poţi s-o furi şi cu .45 ACP cu un pic de ghinion, dar ca civil în România e bine să ai un
Fort la îndemână. Sau un Steyer, sau un GP T12, sau un CZ, sau un Alfa Steel, ca să fim politicaly-correct.
-
fane satar
Nu e campion la sport de contact dar a facut puscarie de doua ori si nu prea are nimic de pierdut...oricum am fugit ca nu mai aveam munitie. Acum stau cu doua incarcatoare dupa mine-unu in pistol si unu de rezerva. Treaba e ca omu' nu se potoleste pana nu ma vede achitat ca cica i-am lezat mandria cand am tras dupa el. Astept sa vad ce face. Oricum si cu plangere la Politie si atunci noaptea tot nu sa potolit. O sa vad pe parcurs. Va salut!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
Nimeni De Nicaieri
Toti puscariasii fac caz de chestia asta. In realitate daca comite iar o infractiune este reidivist si va lua ani multi iar el stie bine .In plus, tu ai fost atacat, ai deja o reclamatie la politie . Daca eram in locul tau m-as fi simtit extrem de indreptatit sa-i dau un lung concediu medical.
L-ai nimerit macar o data cu RG-ul? Eu am vazut ce poate face cu munitie PG si gaura e mare... Intr-adevar daca e baut si sub influenta adrenalinei nu-l poti opri nici cu 9 mm pe glont. Vezi ca RG-ul ala face niste rani foarte urate la cap daca dai cu el, e treaba verificata
.
L-ai nimerit macar o data cu RG-ul? Eu am vazut ce poate face cu munitie PG si gaura e mare... Intr-adevar daca e baut si sub influenta adrenalinei nu-l poti opri nici cu 9 mm pe glont. Vezi ca RG-ul ala face niste rani foarte urate la cap daca dai cu el, e treaba verificata
E nasol să-l provoci pt. că e vecin şi n-o să-i dea nimeni ca pedeapsă să se mute. Naşpa să intri în scara blocului de parcă
eşti în filme, cu arma pregătită. Cel mai bine ignorat şi dacă tot o ţine aşa cu agresivitatea, un răspuns pe măsură, nu
unul prea dur. Eu sunt un mare fan al pedepsei cu moartea, dar nu şi al justiţiei de la noi, nu mi-aş dori să văd vreun
Ţundrea, Dumnezeu să-l odihnească, pe scaunul electric. Dar gunoaiele astea care ne fac viaţa un chin şi ne fac de #¤¤%
prin lume, tare le-aş mai vrea eutanasiate. Dacă ai două condamnări pentru violenţă şi tot te mânâncă-n c#", atunci..
a treia să fie cu noroc: pedeapsa capitală că înseamnă că persoana aia nu aduce niciun beneficiu societăţii, ci doar o
parazitează.
Interesant e că eu ştiam că ăştia-s ca dihorii, nu fac rele în "incinta" unde stau de felu' lor.
eşti în filme, cu arma pregătită. Cel mai bine ignorat şi dacă tot o ţine aşa cu agresivitatea, un răspuns pe măsură, nu
unul prea dur. Eu sunt un mare fan al pedepsei cu moartea, dar nu şi al justiţiei de la noi, nu mi-aş dori să văd vreun
Ţundrea, Dumnezeu să-l odihnească, pe scaunul electric. Dar gunoaiele astea care ne fac viaţa un chin şi ne fac de #¤¤%
prin lume, tare le-aş mai vrea eutanasiate. Dacă ai două condamnări pentru violenţă şi tot te mânâncă-n c#", atunci..
a treia să fie cu noroc: pedeapsa capitală că înseamnă că persoana aia nu aduce niciun beneficiu societăţii, ci doar o
parazitează.
Interesant e că eu ştiam că ăştia-s ca dihorii, nu fac rele în "incinta" unde stau de felu' lor.
-
fane satar
Urmatoarea arma e un Fort...dar mai trebuie sa astept sa se dea drumul la fonduri externe ca iar imi sare nevasta in cap ca arunc banii pe geam. Acum va pun o intrebare-Am voie sa ii pun lanterna tactica? Am vazut ca e dotat cu sina pt dispozitive gen lanterna sau laser. Vad ca nu a mai aparut pe la bloc si sa iau ceva de pe el sa stiti ca nu am ce ca e sarac lipit-are doi copii mici si el si nevastasa nu lucreaza,iar in plus mai si bea. Daca mai face vreun gest cu vreo arma alba ii arat ca nu e bine sa te impuste unu in cap. Aseara discutam cu niste colegi de servici si mi-au spus ca pe la spital a ajuns unu acum doua seri impuscat in cap cu o bila de cauciuc. Tot baut ca si individu' meu....dar macar asta sa potolit dupa o bila in scafarlie. Eu totusi sper sa bnu se ajunga la asa ceva. Va salut!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
un prieten a avut aceasi problema acum jumatate de an, dar nu a folosit pistolul din dotare (detinut legal), ci doar a fugit. A doua zi impreuna cu alti doi tovarasi l-am luat si bagat in portbagaj si ne-am dus intr-o padure unde am discutat cu el fara violenta, explicindu-i ca daca se mai repeta va disparea ca Elodia, dupa care am plecat lasindu-l acolo. De atunci totul este OK, inca si saluta si te intreaba cum o mai duci.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
-
fane satar
Pai ce ati facut voi e cam ilegal. Eu macar am incercat sa actionez legal pana la capat. De aceea am si chemat Politia,iar vecinii care au auzit si vazut ca am tras cu arma nu au vrut sa se bage. Toti mi-au zis sa il impusc dar nu ma iau dupa gura lumii ci actionez corect pt ca nu vreau sa am probleme cu legea. Asa ca nu pot sa il iau pe individ sa il bag in portbagaj cu toate ca as putea.
Am destule cunostinte care ii pot face rau dar am refuzat toate ofertele. Va salut!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Fane tu ai procedat corect. Dandana tu nu ai procedat corect... Puteai sa te duci pe unde a fost Becali, si cred ca tu nu aveai banii lui ca sa mai iesi de acolo...
Dandana a procedat cel mai bine dupa parerea mea. Daca politia nu este in stare sau nu vrea sa rezolve astfel de probleme atunci mi le rezolv eu singur si gata. Nu am de gand sa stau atent cand intru in scara ca ma asteapta un fost puscarias cu un cutit pentru ca este suparat pe mine ca a primit o amenda de care oricum i se rupe si nu o va plati niciodata.
Este si o vorba, cu samuraii lupti ca si cu samuraii, cu talharii lupti ca si cu talharii, cine vrea sa bage la cap bine, cine nu... sa stea pe faza cand cheama liftul si sa aprecieze binefacerile respectarii legilor
Apropo, una din legile acelea care se aplica doar daca esti cetatean normal (daca esti fost puscarias recidivist nu se pune, esti oricum deasupra si atat cetatenii cat si politistii sunt sclavii tai, primii din lasitate, urmatorii din nemernicie) spune ca:
Constituie infractiune si se pedepseste cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava, urmatoarele fapte:
1). portul, fara drept, în locurile si împrejurarile în care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a cutitului, pumnalului, sisului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, împungere sau lovire
Deci... de ce este acasa acel individ iar eu trebuie sa stau atent in scara blocului? Nu mai bine sta el atent sa nu mai faca o calatorie impachetat in portbagaj?
Este si o vorba, cu samuraii lupti ca si cu samuraii, cu talharii lupti ca si cu talharii, cine vrea sa bage la cap bine, cine nu... sa stea pe faza cand cheama liftul si sa aprecieze binefacerile respectarii legilor
Apropo, una din legile acelea care se aplica doar daca esti cetatean normal (daca esti fost puscarias recidivist nu se pune, esti oricum deasupra si atat cetatenii cat si politistii sunt sclavii tai, primii din lasitate, urmatorii din nemernicie) spune ca:
Constituie infractiune si se pedepseste cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava, urmatoarele fapte:
1). portul, fara drept, în locurile si împrejurarile în care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a cutitului, pumnalului, sisului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, împungere sau lovire
Deci... de ce este acasa acel individ iar eu trebuie sa stau atent in scara blocului? Nu mai bine sta el atent sa nu mai faca o calatorie impachetat in portbagaj?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Daca lumea ar avea acces la plumb in loc de cauciuc , cazurile de genul asta ar fi mult mai rare.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Si ar avea o legislatie normala.7Coline wrote:Daca lumea ar avea acces la plumb in loc de cauciuc , cazurile de genul asta ar fi mult mai rare.
Romania este pe ultimul loc in lume la capitolul arme detinute legal si uite ca nu se doreste schimbarea acestui lucru.
Nu vorbim de faptul ca aia, dincolo, au glont si nu zamace pe bila sau gaz, mai periculoase pentru posesor decat pentru atacator, cumparate la preturi de arme adevarate ...
http://www.best9mm.com/
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
fane satar
Si cauciucul e bun dar ca plumbul nu e nici unul. As prefera un plumb ca tot stau cu el la serviciu dupa mine. E altfel cand dai cu glont dupa cineva. Poate atunci se sperie cu adevarat. Impachetarea la portbagaj nu mi se pare de bun gust si nu vreau sa ajung sa fiu catalogat drept vreun infractor, sa mi se ridice arma si permisul plus atestatul de paza si sa raman si fara job. Asa ca prefer sa raman de partea legii. Va salut!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber