PROBLEME CU GRAND POWER T910
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: PROBLEME CU GRAND POWER T910
Astazi am reusit sa vand pistolul,am pierdut destul de mult,dar asta e...Ce imi recomandati sa cumpar?
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
-
Self Defense
Fort 12RM in cal. .45. De departe cel mai bun pistol cu bila de cauciuc dupa parerea meaeasykick wrote:Astazi am reusit sa vand pistolul,am pierdut destul de mult,dar asta e...Ce imi recomandati sa cumpar?
Fort 12RM cal. .45 Rubber
Alt T910.easykick wrote:Astazi am reusit sa vand pistolul,am pierdut destul de mult,dar asta e...Ce imi recomandati sa cumpar?
Eu ma gandisem la un 17 in 45.Cum vi se pare?
-
Self Defense
E super. Am avut ocazia sa trag si cu un Fort 17 in cal. .45 si merge la fel ca 12-le meu. Ti-am zis de F12 pt ca e integral otel, sta altfel in mana si mie mi se pare mai echilibrat. Oricum ar fi, n-ai cum sa gresesti.
Eu sunt foarte mulţumit de al meu. N-am măsurat la chronograf, nu voi posta miliarde de joules dar pot spune căeasykick wrote:Eu ma gandisem la un 17 in 45.Cum vi se pare?
din observaţiile mele empirice este o muniţie puternică cea de la Fort, alta n-am testat. De găsit se găseşte şi la
Fort România, şi la distribuitorii din ţară. Despre precizie pot spune fără nicio îndoială că e foarte bună, colegii
au tras mai mult în poligon cu Fort 12 şi 17 şi au fost foarte încântaţi de grupaje. Pe mine nu doar că nu mă
deranjează polimerul întărit cu kevlar din care se face frame-ul la armele moderne, ba chiar îmi place mai mult
ca oţelul, cred că e chestie de gust. Sincer şi cele 4-5 milioane diferenţă contează. Oricum te-ai orientat bine,
nu ignora nici cal. .9 mm dacă tragi foarte mult în poligon, un cartuş 9 mm Fort este 2,7 lei, .45 rubber e 3 lei,
dacă tragi câteva mii de boabe se simte, plus că YAS, Oskursan sau Etna Power (oskursanul puternic) sunt tot
muniţii bune şi deocamdată doar în 9 mm.
Baftă!
Last edited by tevez on Tue Jun 28, 2011 10:53 am, edited 1 time in total.
-
Self Defense
E 3 lei cartusul de 45 Rubbertevez wrote:Eu sunt foarte mulţumit de al meu. N-am măsurat la chronograf, nu voi posta miliarde de joules dar pot spune căeasykick wrote:Eu ma gandisem la un 17 in 45.Cum vi se pare?
din observaţiile mele empirice este o muniţie puternică cea de la Fort, alta n-am testat. De găsit se găseşte şi la
Fort România, şi la distribuitorii din ţară. Despre precizie pot spune fără nicio îndoială că e foarte bună, colegii
au tras mai mult în poligon cu Fort 12 şi 17 şi au fost foarte încântaţi de grupaje. Pe mine nu doar că nu mă
deranjează polimerul întărit cu kevlar din care se face frame-ul la armele moderne, ba chiar îmi place mai mult
ca oţelul, cred că e chestie de gust. Sincer şi cele 4-5 milioane diferenţă contează. Oricum te-ai orientat bine,
nu ignora nici cal. .9 mm dacă tragi foarte mult în poligon, un cartuş 9 mm Fort este 2,7 lei, .45 rubber e 5 lei,
dacă tragi câteva mii de boabe se simte, plus că YAS, Oskursan sau Etna Power (oskursanul puternic) sunt tot
muniţii bune şi deocamdată doar în 9 mm.
Baftă!
Self Defense felicitari pentru noua achizitie ... E ca-ti place mai mult otelul ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Am corectat, din cauza vitezei.Self Defense wrote:E 3 lei cartusul de 45 Rubber
Ce vreau să adaug că la cal. .45 deocamdată nu se găseşte decât muniţie Fort dar mie unu' nici nu-mi trebuie alta, este
precisă şi puternică şi se găseşte în magazine fără perioade de întrerupere
Cum zice si Tevez si mie imi place mai mult ca design polimerul si atata timp cat s-a trecut cu masina peste el si n-a patit nimic....In plus este si mai usor.Din cate am inteles,in rest totul este din otel si este practic aceeasi arma,cu aceeasi rezistenta si aceeasi putere ca Fortul 12.Corectati-ma daca gresesc...In ceea ce priveste cal. 45 am auzit ca este mai puternica decat 9 si de aceea ma si intereseaza mai mult.Saptamana viitoare ajung la mld sa-l cumpar si mi-ar face placere sa ne cunoastem (cei care pot sa vina), sa va multumesc pentru sustinere si bineinteles sa-l "ud" cu o bere.Inca o data va multumesc tuturor ca m-ati sustinut,mi-ati dat sfaturi bune si ati ajutat pentru informarea corecta a cumparatorilor,sa nu mai faca aceleasi "greseli" pe care le-am facut eu.
Cz 83 9mm sau Steyr 10X28. Cele mai bune! Istoria de aprox. 100 de ani a fiecaruia spune tot.
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
CZ-ul ar fi ok fără celebra hudă. I s-a exagerat sau nu efectul negativ, nu ştiu, cert e că din cauza ei, arma nu reîncarcă cujordan_23 wrote:Cz 83 9mm sau Steyr 10X28. Cele mai bune! Istoria de aprox. 100 de ani a fiecaruia spune tot.
anumite muniţii, fapt ce poate fi confirmat de colegi cu "vechime" în ale neletalelor.
Steyerul însă e la începuturi, este primul model neletal şi se vede. N-am tras cu el pentru că nu era muniţie, dar cine a tras
mi-a confirmat că obstacolul foarte mare de pe ţeavă îşi pune amprenta serios asupra bilei, zmotocind-o bine de tot şi
făcând-o să-şi piardă din precizie. Poate după ce vor mai lucra la el, Steyerul va deveni "cel mai bun" dar actualmente nu
se pune problema. Altfel, cum am mai spus, dpdv estetic bate tot, e finisat de nota 10+ şi foarte apropiat de arma reală.
Şi 27 de milioane e foarte mult, eu îl aveam pe listă înainte de-a-mi lua Fortul dar toate aspectele astea m-au făcut să mă
îndrept către Fort.
Tot respectul pentru cz ,dar pe glont .jordan_23 wrote:Cz 83 9mm sau Steyr 10X28. Cele mai bune! Istoria de aprox. 100 de ani a fiecaruia spune tot.
Daca ne luam dupa istorie atunci glock si blaser nu reprezinta nimic?

H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Istoria nu spune nimic...Pistoalele Steyr (cu glont,nu replici) se fabrica de prin anii 90 (ar fi culmea sa faca aia acum 100 de ani arme din polimer!!!)jordan_23 wrote:Cz 83 9mm sau Steyr 10X28. Cele mai bune! Istoria de aprox. 100 de ani a fiecaruia spune tot.
Istoria Steyr pistol cu bila de cauciuc a inceput in 2011,luuunga istorie ce-i drept!
CZ 82,taticul CZ-ului 83 a intrat in productie undeva prin 1982 (de aici si denumirea),o arma excelenta la vremea ei si multi ani dupa,la fel ca si varianata pe glont a 83-ului.Sa il compari insa cu modelul cu bila e diferenta ca de la cer la pamant,productia cu siguranta a inceput prin anii 2000(cel tarziu) si tinand cont de diferentele constructive e ca si cum ai spune ca o masina Peugeot este identica cu un scuter Peugeot,ca au aceeasi marca!
P.S:Steyr are un pret extrem de mare,concureaza (si devanseaza) multe modele de pistoale cu glont!
P.P.S: Polimer vs otel tine doar de preferinte legate de desing,in rest functionalitatea,fiabilitatea sunt aceleasi.
Bine punctat!Ar insemna ca flintele sunt armele supremegunsmith wrote: Tot respectul pentru cz ,dar pe glont .
Daca ne luam dupa istorie atunci glock si blaser nu reprezinta nimic?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'