Din nou despre CZ 83 cal. 9 Rubber
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Din nou despre CZ 83 cal. 9 Rubber
-din curiozitate dati un zoom pe fotografiile prezentate ! Scrie : MFS 9mm P.A.KNALL ...Concluziile le puteti trage singuri
pt asta nu.ti trebuie o mana prea sigura,e usor de tras 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
-
nedumeritu
Corect.sepuku wrote:-din curiozitate dati un zoom pe fotografiile prezentate ! Scrie : MFS 9mm P.A.KNALL ...Concluziile le puteti trage singuript asta nu.ti trebuie o mana prea sigura,e usor de tras
Nici nu trebuie prea multa minte sa vezi ce scrie acolo.
Nu trebuie nici zoom pentru ca special am facut un fel de fotografii macro, sa se vada.
Chestia este ca producatorul a cautat cele mai bune camasi de cartus, cel mai bun bronz
si l-a gasit fabricat si marcat astfel la provider-ul maghiar. A cumparat carcasele asa cum sunt
ele si le-a incarcat in fabrica lui personala din SK marcand pe cutie lotul/seria si faptul ca este vorba de
munitie 9 mm rubber. Si cam atat. In documentele sale de productie apare la fel, 9 mm rubber.
Si daca aveti vreun tremolo in glas, veti vedea ca pana si cei de la AESP va vor confirma
faptul ca daca ai o arma in categoria E 24 in calibrul 9 mm si trecuta cu bila de cauciuc in permis
esti indreptatit sa tragi cu ea si munitie 9 mm PAK si munitie cu gaz, spunand ei ca astea din urma
fac parte din "clasa inferioara" si ca autorizatia primita odata cu permisul si arma fac referire la
o "clasa superioara" in domeniul autoapararii.
Asa mi s-a explicat mie cand am trecut in permis primul FORT 17 din tara asta si am intrebat nedumerit
de ce in cartea armei scria cum se pot folosi si PAK si munitie cu gaz.
Deci, oricat am incerca noi sa ii tot acuzam pe cei de la AESP, chiar asa de obtuzi nu sunt si in mare masura
se dovedesc mult mai documentati in ceea ce fac. Au parte insa de legi nefinisate si peticite de la an la an
cu tot felul de amendamente care mai care aiurea venite de la civilii ce dorm in parlamentul tarii.
Si iata ca vina este tot a noastra, ca doar noi i-am trimis pe aia in parlament, nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
...si ma mai mira ceva:de ce oare nu au aparut si camasi flambate'de la decupajul din camera cartusului de Walther PP,sau micutul si saracul pp-nu are atata forta,prestanta,personalitate?...dar s-o lasam asa,suna mai bine si satisface egoul nostru,al celora ce au simptome vadite de scenarita balisticoexploziva
Daca n.ar fi trist sigur ar fi amuzant-'orice ciora.si lauda puiul'
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Pai in primul rand ca munitia disponibila pe piata in 10x22 nu se compara cu energia unui MFS care actualmente este cea mai puternica. In al doilea rand, camasa unui cartus este solicitata incepand cu aproximativ 1-2 mm mai sus de santul in care intra gheara extractoare deci W PP nu ar putea sa "flambeze" cartusele in zona acelui decupaj despre care vorbesti.sepuku wrote:...si ma mai mira ceva:de ce oare nu au aparut si camasi flambate'de la decupajul din camera cartusului de Walther PP,sau micutul si saracul pp-nu are atata forta,prestanta,personalitate?..'
La final, eu spun ca CZ83 este o arma buna per total doar ca nu se preteaza a fi folosita cu MFS si sper sa nu-mi sara lumea in cap ca de ce ii tin partea nedumeritului, cei care au avut amabilitatea sa mearga la poligon au vazut diferentele intre MFS, Snail, Libra, Fort si AE9. Fiecare dintre ele au zona lor de aplicatie sa zic asa si nu exista o munitie perfecta momentan, toate au si bune si rele.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
-
nedumeritu
Suntem la discutii diverse dar vorbim despre arme din otel nu despre CLONE din ANTIMONIU.sepuku wrote:...si ma mai mira ceva:de ce oare nu au aparut si camasi flambate'de la decupajul din camera cartusului de Walther PP,sau micutul si saracul pp-nu are atata forta,prestanta,personalitate?...dar s-o lasam asa,suna mai bine si satisface egoul nostru,al celora ce au simptome vadite de scenarita balisticoexplozivaDaca n.ar fi trist sigur ar fi amuzant-'orice ciora.si lauda puiul'
S-ar putea ca sa fie suspect de multi care stiu ca pana si aliajul numit brass=bronz=bronze poate fi uneori mai
trainic si mai rezistent decat antimoniul sau aluminiul chior din care au teava CLONELE pomenite de tine.
Atata vreme cat fenomenul numit "scenarita balisticoexploziva" este unul stiintific, adica poate fi reprodus si masurat
prin unitati conventionale nu vad de ce sa nu creditam un CZ 83 rubber cu mai multa credibilitate pe scara armelor de autoaparare,
cu riscul de a se plasa undeva deasupra CLONELOR de lux din ANTIMONIU care nu alt pacat decat acela de a fi fost botezate
cu numele unor ancestori celebri.
Doar sunt din ce in ce mai multi cetateni ai tarii cu nume de :
Elvis, Pamela, Dallas, Salam, Rexona, Palmoliviu, Barcelona, Lisabona, Stralucirea, Cosmos, Cometa, Semafor, Mercedesa, Medalion,
Alitalia, EXPERTIZA, Suedia, Galibart, Cipilica, Danemarca, Minunea, Uraganu', Pardalian, samd.
De unde atata sange albastru?
De ce sa nu se cheme si un ZAMAK Walther?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
eh,uite,ma cheama Toma,eu unul nu cred ca fiind reala faza si ca 83trage dupa colt'cu bucati de bronz prin camera cartusului
nici makar dk teava ar fi maxim de infundata',lansez provocarea-crede cineva,ce zici Nea'Violiv?!?-o sa luam totul ka pe un pamflet,inclusiv acest post,stii tu-unde fulgi de semptex'nu e',nimic nu e 
-
nedumeritu
De ce crezi tu ca "nea" Violiv ar fi fost de fata la tragerile din 20-21 Oct. 2010?sepuku wrote:eh,uite,ma cheama Toma,eu unul nu cred ca fiind reala faza si ca 83trage dupa colt'cu bucati de bronz prin camera cartusuluinici makar dk teava ar fi maxim de infundata',lansez provocarea-crede cineva,ce zici Nea'Violiv?!?-o sa luam totul ka pe un pamflet,inclusiv acest post,stii tu-unde fulgi de semptex'nu e',nimic nu e
Si de ce ar face oricine altcineva supozitii asupra problemei fara sa fie in cauza.
Eu, in plan personal va pot da numele a trei persoane suficient de "pregatite" si implicate
din partea firmei ce a facut testarea [directorul de vanzari, armurierul sef, directorul tehnic]
si toate au cam kaskat okii la chestiunea aia cu gaura.
Chestia este ca nu sunt sigur daca oamenii in cauza vorbesc cu anonimii.
Crezi mata ca Violiv, asa "nea" cum este el cu tine, a putut simti in sange sau in analizele de urina
ce naiba s-a petrecut acolo? Poate doar sa dea si el o opinie, mai avizata decat a altora, desigur.
Oricum, Barthy are un zamak care in ciuda ta, nu face nazuri la chestia cu care s-a tras cu CZ 83 rubber.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
- Va rog spuneti-mi,mintiti-ma ca n-o sa ajung niciodata ASA !
sau daca o sa ajung,va rog,va implor- IMPUSCATI-MA !!! 
Pacat de arma asta atat de bine realizata o arma excelenta stricata cu acea "imbunatatire " din camera cartusului. Asa se face o firma cu traditie de tot rasul nu e normal sa te bazezi pe rezistenta peretilor cartusului, dupa parerea mea acel orificiu e cea mai mare prostie a celor de la CZ
Intrebare pentru domnul Nedumeritu , veti aduce in magazin si munitie 10 x 22 mai de soi ?
-
nedumeritu
Desigur.sassu wrote:Intrebare pentru domnul Nedumeritu , veti aduce in magazin si munitie 10 x 22 mai de soi ?
Aducem munitie de autoaparare atat pentru cal. 9 mm rubber dar si pentru calibrul 10x22T.
Cu aceleasi caracteristici diferind desigur numai calibrul cartuselor.
Toata munitia va proveni de la asociatul nostru din SK ce isi are linii de productie ammo chiar la AKBC.
Motiv pentru care speram sa fim aprovizionati in mod constant.
Desigur, inca de la inceput vom aduce cate 50.000 de unitati din fiecare calibru si vom avea
grija sa ajunga in toate colturile tarii si la preturi onorabile.
Acum nu facem decat sosirea comenzii, transportul se face By Air asa ca numai hartzogaraia
ne mai desparte de deschiderea magazinului.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ARMA ? CE STITI DESPRE EA E CEVA DE CAPUL EI ? MA GANDESC SA DAU O FUGA SA IAU UNA DOAR DE DECOR SI SA MAI TRAG PRIN POLIGON CU EA ESTE DESTUL DE FUNNY
http://zarimex.eu/avrasya-turkey-alarm- ... p-160.html
ACI SI UN FILMULET http://www.youtube.com/watch?v=zldnVRvM7hQ
http://zarimex.eu/avrasya-turkey-alarm- ... p-160.html
ACI SI UN FILMULET http://www.youtube.com/watch?v=zldnVRvM7hQ
Overall length 621 mm...cred că nu prea merge la "arme scurte de autoapărare cu gaze". În schimb Ekol Asi cum are Haiosu
sau http://zarimex.eu/avrasya-turkey-alarm- ... p-158.html, sau http://zarimex.eu/avrasya-turkey-alarm- ... p-159.html
sunt ok. Şi mie mi-ar fi plăcut tot aşa de "fun" Winchesterul clonat de Bruni ca armă pe gaze, dar nu se poate.
sau http://zarimex.eu/avrasya-turkey-alarm- ... p-158.html, sau http://zarimex.eu/avrasya-turkey-alarm- ... p-159.html
sunt ok. Şi mie mi-ar fi plăcut tot aşa de "fun" Winchesterul clonat de Bruni ca armă pe gaze, dar nu se poate.
tevez wrote:Overall length 621 mm...cred că nu prea merge la "arme scurte de autoapărare cu gaze". În schimb Ekol Asi cum are Haiosu
Nu vreau sa te contrazic dar prima arma care mi-ai aratat-o e acea care ti-am aratat-o eu dar fara teava si pat
Arme de foc scurte - arme de foc a caror teava nu depaseste 30 cm sau a caror lungime totala nu
depaseste 60 cm. Deci aia din linkul meu merge înregistrată în Certif. de Deţinător, viitor permis,
cealaltă nu. Dar nu sunt sigur 100%, poate Haiosu să confirma sau nu, el fiind primul care a adus
din BG "mitraliera" ASI şi a înregistrat-o la AEST.
depaseste 60 cm. Deci aia din linkul meu merge înregistrată în Certif. de Deţinător, viitor permis,
cealaltă nu. Dar nu sunt sigur 100%, poate Haiosu să confirma sau nu, el fiind primul care a adus
din BG "mitraliera" ASI şi a înregistrat-o la AEST.