POLITICA ORIENTATA SPRE CLIENT

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: POLITICA ORIENTATA SPRE CLIENT

Post by nedumeritu »

tevez wrote:Ce treabă are achiziţionarea de arme cu înscrierea pe un site? La magazinul de arme se prezintă act
de identitate şi autorizaţie de cumpărare. Operatorii de date cu caracter personal trebuie să respecte
legislaţia în vigoare, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
fiind autoritatea în domeniu.
Cand te vei hotara sa intri in randul detinatorilor de arme vei constata cu surprindere ca da, intr-adevar,
inscrierea pe un forum nu are legatura cu vanzarea in magazinul de arme si ca idiotii aia iti cer tot felul de date
mai mult sau mai putin personale, mai mult sau mai putin secrete.
Intamplarea face ca in cazul GPI, magazinul si forumul sunt legate nu numai prin proprietarii in sine dar si
prin faptul ca cei de pe forum sunt indirituiti sa primeasca discounturi, asa ca este un proces reciproc,
cei ce vor discount-uri se inregistreaza cu datele de posesor de arme sau de viitor posesor de arma pe site
intr-un mod absolut netransparent pentru vizitatori si acestea sunt practic in baza de date a magazinului,
tetziproca este valabila, la magazin este recunoscut automat ca atare si primeste discounturile cuvenite.
Nimeni din forumisti nu poate accesa in vreun fel baza de date astfel creata la magazin prin preluarea ei de pe forum.
Iar daca sete cineva ce se opune ca RNA sa nu identifice posesorii de arme si munitii vandute legal in magazine
atunci sa se mute in Irlanda ca acolo legea este mai permisiva.
Ca idee, se prea poate ca si alte magazine din tara in afara celor GPI sa ofere aceleasi discount-uri la un moment dat,
se discuta, este o ipoteza.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Eu prevad un numar foarte mare de oameni care se vor inghesui sa achizitioneze GP :lol: Felicitari pentru politica exceptionala indreptata spre client :shock:
tevez

Post by tevez »

Ştiu şi eu, chiar dacă nu deţin arme, de Registrul Naţional al Armelor dar nu sunt trecute acolo şi conturile de
pe forumuri. Oricum cataok a spus că i s-au cerut date personale şi eu am spus că cine are formular cu astfel
de date la înscriere trebuie să notifice autoritatea în domeniu. Nimic despre RNA, despre Irlanda, Grand Power
sau ce arme deţin eu. Punct.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tevez wrote:Ştiu şi eu, chiar dacă nu deţin arme, de Registrul Naţional al Armelor dar nu sunt trecute acolo şi conturile de
pe forumuri. Oricum cataok a spus că i s-au cerut date personale şi eu am spus că cine are formular cu astfel
de date la înscriere trebuie să notifice autoritatea în domeniu. Nimic despre RNA, despre Irlanda, Grand Power
sau ce arme deţin eu. Punct.
Tevez, cu totii care te cunoastem stim ca esti un "dulce" si ca ai un spirit iscoditor ce scoate la iveala mai mereu
unghiuri si puncte de vedere care noua, celor grabiti ne scapa.
Faptul ca nu ai arma inca este doar un fapt, este dreptul tau sa stabilesti ce si cand iti vei cumpara.
Ce te rog eu, nu incerca sa ne explici tu ce spune altcineva ca i s-a spus.
Noi am cerut doar copie dupa permisul de arma, copie dupa autorizatia de cumparare si eventual CI-ul aferent
pentru a le elibera legitimatiile de discount in magazinul nostru.
Legitimatia de discount are datele personale pe ea si se bazeaza pe
dreptul posesorului de a-si procura respectivele produse cu regim special.
Nu are rost sa mai detaliez operatiunile de inregistrare in evidentele magazinului, subsecvente ale RNA.
Pare un pic mai ciudat numai pentru ca nu dam discount la pampers sau la imprimante laser.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
este prima data cand vad ca "nedu' " nu este "informat" corespunzator...
:lol: :lol: :lol: :lol:
dane, tevez ARE arma... chiar e detinator de arma neletala...si culmea, de mult! stiu ce zic, deoarece un toc pe care il cumparasem pt mine, s-a dovedit numa' bun pentru pistolul lui :shock:
stii tu ceva dar nu stii bine: tevez vrea si un Ac. pe care inca nu l-a achizitionat din motiv ca inca mai prospecteaza piata.
LOL :lol:
haiosu

Post by haiosu »

nedumeritu wrote: Cu sau fara tine, noi vom aduce si vom vinde T910, probabil cel mai puternic, precis si stabil pistol cu bila de cauciuc pentru o buna bucata
de timp. Cu vremea, daca va fi nevoie vom imbunatati proiectul si vom produce si vinde la preturi imbatabile.
ce imi place, este ca desi cateodata suferi de logoree, scapi si amanunte interesante, asa numitul "sambure de adevar", si anume:
-"probabil cel mai"... bine spus probabil. deocamdata e SIGUR ca nu e cel mai cel de pe piata
-"vom imbunatati" poate VOR imbunatati, gpi si in speta dan zaharia, poate sa transmita concluziile unor teste si firma PRODUCATOARE sa remedieze problemele. ca de obicei vorbesti putin "umflat" desi nimeni nu iti poate contesta anumite drepturi si-sa zicem- calitati
haiosu

Post by haiosu »

nedumeritu wrote:In masura in care firma ARROW, ca viitor partener al nostru, speram noi, va aceasta initiativa drept una utila, cu siguranta ca
incet incet abordarea relatiei client - importator se va schimba dramatic.
interesant cuvant: "DRAMATIC"... ma face sa ma gandesc la "drama" aka necaz, belea, intamplare nefericita, Macbeth

nu sunt eu cel mai in masura sa invat eu firma arrow sa faca afaceri, insa un plus de atentie poate nu le-ar strica. Parteneriatele cu tine s-au transformat in ceva de genul "pentru o maslina se plateste un butoi de ulei"
nedumeritu wrote:Pentru a pune bazele unui nou tip de relatie intre importator si client ne-am propus sa punem bazele unui Club Privat.
Prima sa forma de manifestare va fi in formatul virtual.
Cum functioneaza?
Nimic mai simplu.
Fiecare membru al acestui forum va fi asimilat ca membru al Clubului Privat GPI.
Fiecarui membru nou pe acest forum ii alocam un set de privilegii.
cu siguranta ca
incet incet abordarea relatiei client - importator se va schimba dramatic. Si culmea, se va schimba spre folosul ambelor parti implicate.
ideea de club privat o ai mai de mult, si romsdc ai vrut sa fie tot asa. numai ca ai intampinat o oarecare rezistenta din partea celor care au gandit romsdc ca o asociatie (ong) care CHIAR sa militeze pentru drepturile detinatorilor de neletale. cum functioneaza la tine?!? din pacate pt membrii romsdc si nu numai, a functionat asa: contra unor sume-diverse- de bani, au avut parte de un stagiu, de "training" in ale afacerilor, la sfarsit tragandu-se concluzia :asa NU.benefic pt ambele parti, foarte adevarat...unul cu banii altul cu invatatura (de minte)
ideea pe care o ai tu, cam despre ce si cum, cred ca ti-a venit de la un sistem pe care il stii destul de bine: contra unor sume de bani, de dimineata esti grd.I ca pana seara sa fi grd.33 R.'.S.'.A.'.A.'. Culmea, se poate si pe internet... cunoscut cumva?!?

firma gpi...daca o lasi in pace, si incerci sa ramai doar un agent de vanzari, fara alte potlogarii, ii prevad un viitor bun, luminos, vanzari mari, parteneriate reale si benefice, evident asta si daca se rezolva inconvenientele pistolului. chiar si asa, cel care va aduce akbs si mfs pe piata romaneasca, va da lovitura. pt ca este EXACT genul de munitie asteptata de cumparatorii din romania. si lasa ca nu se vor strica pistoalele... pe pariu! poate doar alea cu ceva defecte invizibile din fabricatie, si sunt convins ca producatorul le va schimba (viciu ascuns). in rst vor merge ca o masina de cusut.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

haiosu wrote: .......................................................................................
-"vom imbunatati" poate VOR imbunatati, gpi si in speta dan zaharia, poate sa transmita concluziile unor teste si firma PRODUCATOARE sa remedieze problemele. ca de obicei vorbesti putin "umflat" desi nimeni nu iti poate contesta anumite drepturi si-sa zicem- calitati
Hai sa fim mai exacti.
Asa precum ti-am spus, am lucrat efectiv la proiectarea si la stabilirea unora dintre cele mai importante caracteristici ale lui T901 astfel incat
el sa poata fi admis pe piata din RO si sa vina fara tarele si cocoashele ce le avea versiunea impusa pentru piata ruseasca.
In consecinta imi pot permite sa spun ca particip efectiv la toate finisajele ce vor duce si la remedierea problemelor cu incarcatoarele.
Deci rasmane cum am stabilit:
VOM imbunatati!

Cat despre sfaturile nemaipomenite pe care le imprastii pe peste tot, as zice sa le dai cui le-ai mai dat.
Iti inteleg prea-plinul, daca vrei il si ilustrez, pentru luminarea tuturor. Dar nu cred ca mai este cazul.
De toti cu care am venit dupa mine sa le prezint romsdc-ul in toata splendoaorea am avut cam aceleasi aprecieri.
Asa ca sa trecem peste lucruri personale si sa ramanem la subiect, arme bune, munitii bune, comportament in spiritul legii 295 si cam atat.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

:lol: :lol: :lol:
stii foarte bine ca nu am avut si probabil ca nu o sa am niciodata cu tine "ceva personal". ca am fost mediator intre tine si altii, da. asta e adevarat. ca ma ghidez dupa anumite principii morale, crestine, umaniste, iar e adevarat. prietenii stiu de ce.
si recomand tuturor sa fie mai buni, mai darnici si mai umani. :roll:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Ora posso dormire sonni tranquilli.... :wink:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

nedumeritu wrote:Ora posso dormire sonni tranquilli.... :wink:
FNI vegheaza... :wink: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Eu nu inteleg de ce mama ciorilor o ardem in off topic pe fiecare topic... 2-3 postari la tema si apoi bye bye, impuscam caini, tratam nevroze, facem analize pe text :))
Acum, back on topic.
De ce s-a ales aceasta modalitate de inscriere complicata si ... nu mai zic... cel putin "olteneasca"? Cel mai simplu e asa: cine vrea membru in "clubul privat" si beneficiar de discounturi da un mesaj privat catre Nedumeritul si ii spune : sunt userul x, numele meu real este xyz, in ziua de vin la magazin. La magazin prezinta documentele, este inregistrat frumos (daca doreste evident) in registru, primeste cardul cumpara ce are de cumparat si gata.
Apoi, ma intreb de ce firma din Mogosoaia nu apare aici: http://www.grandpower.eu/_EN_worldSALES ... htm#EUROPA ca fiind distribuitor? :?: Sa nu mai zic ca site-ul celor de acolo este fooooarte updatat, ultimele mesaje din sectiunea NEWS fiind din 2007..... Intradevar, trebuie sa avem incredere! :shock:

BTW, @nedumeritu - unde anume este magazinul asta caruia ii faci reclama? In Mogosoaia unde?
Форт 17 Р
Image
haiosu

Post by haiosu »

magazinul urmeaza a fi deschis in curand. nu exista. inca.si aici reiterez spusele reprezentantilor firmei
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nu va fortzati prea tare baieti ca va creapa fo' vena!
Iaka aici ne gasiti si nici nu suntem prea departe acum de locatia cu pricina.
PAGINA DE DEALERI IN ORDINE ALFABETICA
uite ce gasiti acolo:
se pare ca puteti sa va dati seama singuri, nu?
se pare ca puteti sa va dati seama singuri, nu?
000-000-000.jpg (175.35 KiB) Viewed 4280 times
Dar voi, nu si nu, mai rau ca opozitia, ati dat de site-ul vechi pe care aia nu si l-au scos din servere sau mai bantuie
prin vreun cash si uite dandanaua. Ala e de prin 2007.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

Cred că Mircea se referea la adresa magazinului (stradă, nr.) Pe site nu e pus şi modelul T910 încă.
Post Reply