Nu e nimic de ras. Ai tot dreptul.aurorauno wrote:Incep eu![]()
Asta e lamurita deja. Treaba pe care o pot face jandarmii.aurorauno wrote:In primul rand se duc 20 pentru ca daca se face descindere intr-o casa de tigani astia cam au familia mare plus vecinii care sar ca arsi.
Nu putem face comparatie. Americanii sunt praf fara scule caci nu prea ii duce mintea. Ori in cazul acela politistii amercani erau net inferiori in fata AK-urilor. Noi avem AK-uri in dotare asa ca nu e problema. Ajung 6 luptatori. Sau deloc caci putem folosi jandarmii.aurorauno wrote: In plus hai sa ne uitam si la americani,si la orice tara civilizata cati politisti se duc la o arestare!!MUUULT MAI MULTI! Dar tu esti Gica contra!Si ca sa legi pe unu cu AKM nu e nevoie de 6,studiaza cazul lui Emil Matasareanu!Ai auzit de el????Era roman de-al nostru,cu AKM...vs zeci de politisti americani!I-a facut praf!
Si problema asta este lamurita caci am spus in postul anterior de unde le aduc. Eu am fost unul dintre cei darnici si sincer nu mi-a parut rau ca le-am dat.aurorauno wrote: Da,aduc de acasa calculatoare,aduc de acasa birotica,isi cumpara un baston sau un spray,catuse,orice au nevoie ca sa-si faca treaba,nu le da nimeni!
Ai dreptate, acum 20 de ani nu puteau face greva. Erau militari. Dar sunt ceva ani de cand s-a demilitarizat politia si nu prea s-au omorat cu demersurile. In schimb au fost lupte interne intre sindicate (Diamant, Prolex, etc. ) pentru ciolan.aurorauno wrote: Cum sa faca greva acum 20 de ani daca p-atunci erau militarizati?Habar nu ai pe ce lume traiesti!Zau asa!In plus greva o faci atunci cand nu mai ai nimic,cum sa o faci dinainte,preventiv sau cum,isi imaginau ei ca o sa se ajunga la asa saracie?Visau noaptea?Penibil....
Eu mi-am cam indeplinit norma. Te las pe tine sa aduni si tu 16 citari pe ordinul de zi sau dispozitie zilnica asa cum ii zice acum. Raniri in misiune nu-ti doresc, Doamne fereste!aurorauno wrote: Ia hai sa te incadrezi tu,ca vad ca ai veleitati,te pomenesti ca te si pricepi si faci si diferenta intre CT si AT.Du-te tu,cu veleitate si daruire ciocanind la usa unor interlopi! Si ii rogi frumos sa te urmeze la masina ca ii arestezi!Esti bun de luat la o descindere sau la un scandal sa te vad atunci ce viteaz esti!
Ma obligi sa ma repet : JANDARMERIA !aurorauno wrote: Degeaba pun baietii de la Judiciar si Criminalistica bucatelele la puzzle daca nu il si aresteaza cineva pe ala!
Altii platesc bani grei ca sa se joace la sala de forta in schimb ei ii primesc. Cati ostateci au salvat pana acum ? Au fost bagati bani in fundul lor doar ca sa plimbe detinuti incatusati de la penitenciar la instanta sau sa intre peste tigani in casa in raport de 7:1 parca erau la sarja de la Prunaru. Hai sa fim seriosi! Pe Bebe Carabina l-au prins doi tarani care faceau de caraula, inarmati co o lanterna si un ciomag. Ei n-au fost in stare luni intregi. Garantez ca dupa prima misiune serioasa cu arificii peste jumatate din ei isi dau demisia sau alearga cu plocoane pe la sefi sa-i mute la manutanta cum au facut si sri-stii dupa atentatul cu diplomatul indian in '91.aurorauno wrote: Ai habar cat antrenament fac baietii aia pentru ca in cazul in care copilul tau de exemplu este luat ostatic? Si ai rezolvat problema nu? Trimiti in loc Jandarmeria?
Ba da, li s-a taiat si da, au echipament bun. Ce ai vrea sa aiba? Camasa de zale si armura precum Lancelot sau blindaj ceramic precum M1 Abrams ? Si nu confunda subordonarea cu capraria. Sunt doua notiuni diferite; doar un militar adevarat poate face distinctie intre ele nu orice puturos activat la apelul bocancilor sau interventia unchiului.aurorauno wrote: Alora nu li s-a taiat 25? Ei crezi ca au echipament mai bun? Sau ai mentalitatea ca aia sunt militari si nu au voie sa comenteze? Capraria a disparut,nu mai esti pe vremea comunistilor,am impresia ca ai hibernat in ultimii ani,sau ai fost plecat?.(cu sorcova? )
Si despre plecatul cu sorcova, afla si tu acum ca toti oamenii sunt plecati cu sorcova cum zici tu insa unii sunt plecati bine nu pe o parte ca tine. Fiecare are cate o pasarica insa tu ai un stol intreg.
Si ca sa te ataci si mai tare afla ca la ce efective de jandarmi avem in garnizoana Bucuresti, oricand ne putem lipsi de jumatate din agentii de promiscuitate marca inregistrata "Pristanda".
Hai pa ! Te-as pupa da mi-e ca ne infierbantam .