Paranoia

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Emanuel

Re: Paranoia

Post by Emanuel »

@tevez: Cand a presupus zaha ca "nemilosul" ar fi Flavius, nu s-a gandit ca acesta beneficia din plin de prezumtia de nevinovatie, ceea ce nu e cazul in speta lui. :oops:

Iar lui "ukmmar" i-am dat posibilitatea si modalitatea sa se identifice. Daca n-a facut-o si nici nu se ascunde ca fiind cautat in 16 state, atunci ce poti sa presupui - ca Flavius are dreptate !

:twisted: :evil: :twisted:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Emanuel

Post by Emanuel »

Si care "doamne", frate tevez ? :oops:

Alea care ii tin partea si ne spun sa-l mai pasuim, ca poate, poate se rezolva ceva,
sau care "vor" sa-si taie venele din cauza lu tac'su,
sau care nu mai raspund la telefoane, desi inainte, cand le cautai, nu apuca sa sune telefonul de doua ori, ca si raspundeau,
sau care "primesc" bani din partea mea sa-si rezolve problemele cu tertii, nu dau un sms de multumire, iar cand le aduci aminte - "eu, mi-ai dat mie ceva ?!?",
sau ...,
sau ...

Putin respect pentru adevaratele DOAMNE, ca e saptamana si luna Dumnealor !!!

:oops: :evil: :oops: :twisted: :oops:
Emanuel

www.romsdc.ro
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Incerc sa inteleg nemultumirile dumneavoastra si nu vreau sa ma amestec, asa cum am mai spus atat pe forum cat si in pm-uri. Totusi doresc sa adresez inca odata rugamintea catre dumneavoastra sa nu transformati forumul Arrow Int. intr-un loc in care va rezolvati diferendele personale.
Nu avem nimic cu nimeni si toti cei care acceseaza forumul sunt bineveniti atata timp cat respecta doua reguli: 1.vocabular decent si 2.interventii constructive (chiar daca critice) legate de produse sau aspecte care vizeaza direct activitatea firmei.
Va rog sa intelegeti apelul meu si sa-l judecati onest.
Cu respect.
macarici

Post by macarici »

Domnule Radu,pana la urma situatia se arata extrem de limpede!
Nu cred ca au fost situatii de exprimari in afara limbajului decent,nici cand au aparut useri
care nu aveau ce cauta pe acest forum!
Dar dupa ce s-a insinuat acest personaj malefic,-nedumeritu dan zaharia- spiritele s-au inflamat!
Prea a pacalit pe multi,prea si-a batut joc de oamenii de buna credinta ca sa nu apara si "derapaje"
in exprimare.Numai cand apare pe forum,sub diferite nume si se vad reactiile!
Intr-adevar,cei care nu l-au cunoscut si care nu stiu ce-i poate pielea,sunt contrariati de virulenta
exprimarilor,de tonul discutiilor,de indarjirea celor care au fost in contact cu acest...personaj!
In multe topicuri,in loc sa se discute de ceea ce ne pasioneaza,sa intrebam si sa aflam raspunsuri
la ce ne intereseaza,ajungem sa ne contram cu nedumeritu,ukmmar sau dracu stie cum s-o mai
numi de acum incolo!Se pare ca ignorarea acestuia,completa si de toata lumea,este singura cale de
a scapa de el.Daca la firma i-ati dat bam de cumparare a oricarui produs,poate reusim sa scapam
de el si de pe forum!
A nu se uita calitatea discutiilor inainte de aparitia lui dan zaharia!
Sper sa se revina la vremurile bune!Si nu am uitat ca acum ceva timp,cu mare pompa anunta ca
"ca va face diligentele necesare de a-si retrage postarile"!
Faceti-i pe plac,ca nu avem nimic de pierdut!Sa ramana ca un vis urat! Nu stiu cati or sa-l regrete!
Image
Emanuel

Post by Emanuel »

Q.E.D.

:twisted: :evil: :twisted:
Emanuel

www.romsdc.ro
Nemilosul

Post by Nemilosul »

Imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar atata timp cat nedumeritul va avea curajul sa se afiseze pe acest topic in timp ce sunt oameni cu sume grele pe care i-a inselat,
eu nu-l voi tolera indiferent cu ce user va fi, cum va aparea, ce va zice. Nu are acest drept, aici sunt doar oameni cinstiti, oameni care isi castiga existenta cinstit nu isi inseala prietenii.

Deci domnule Radu daca as fi singurul care as fi impotriva lui da, as tacea, dar nu sunt. Nedumeritule habar nu ai cine sunt, vad ca ti s-a pus pata pe Flavius (ma rog si lui pe tine si cred ca are tot dreptul la ce i-ai facut)
dar nu sunt cine crezi. Eu iti zic doar atat, DA AM GURA MARE, te deranjeaza adevarul??? Mergi matale pe drumul tau si nu-i mai deranja pe altii cu persoana ta.
Nu vreau nimic decat o lume mai buna, nu caut nimic decat sa ajut!
dingo20

Post by dingo20 »

Subscriu si eu la ceea ce a scris Macarici si, daca tot suntem clienti fideli ai firmei Arrow, domnule Radu permiteti-ne si noua sa ne varsam oful din cand in cand si pe forum, macar la sectiunea "diverse".
haiosu

Post by haiosu »

dingo20 wrote:Subscriu si eu la ceea ce a scris Macarici si, daca tot suntem clienti fideli ai firmei Arrow, domnule Radu permiteti-ne si noua sa ne varsam oful din cand in cand si pe forum, macar la sectiunea "diverse".
si clienti, dar speram sa reluam si colaborarea. sub alte auspicii...
Post Reply