Buna ziua, cu respect, stiti cumva daca WASP care il aveti acum in comercializare are opritori din ceia pe teava?radu.b wrote:In mod normal saptamana aceasta ar trebui sa ajunga. Sigur exista in magazinul din Galati si Buzau.eugend wrote:buna ziua,
in magazinele de la bacau si piatra neamt sunt la vanzare?
Cu respect.
Cum pot cumpara FORT 12R ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Cum pot cumpara FORT 12R ?
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Domnul Radu vorbiti serios?E CZ-ul pe drum?Asta da veste!RAMI sau 83?Sau ambele?radu.b wrote: Buna ziua.
Nu trebuie sa mai aveti rabdare. Deja pistolul WASP este la vanzare in reteaua de distributie Arrow. (magazinele proprii si parteneri). CZ-ul (este certitudine) v-a fi cam pe la jumatatea lui martie(formalitatile...).
Cu respect.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Nu conteaza prea mult care. E bine ca o sa fie si cz-uri.
p.s. daca vin 2075-uri imi iau si eu unul
p.s. daca vin 2075-uri imi iau si eu unul
Super dnu Radu. Si eu vreau CZ 83. In 11 feb 2010 o sa am autorizatia pt bila cauciuc. Va rog sa aduceti si la magazinul din Cluj. sper sa fie la pret bun...Asa estimativ cam la ce pret va fi?
Pana in doo melearde, zic eu !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Emanuel wrote:Pana in doo melearde, zic eu !
![]()
![]()
Cu respect.
Sa concluzionam: Nu are cum sa fie mai mult de 2-3 miliarde (si astea au fost preturi care s-au vehiculat nu?)radu.b wrote:Emanuel wrote:Pana in doo melearde, zic eu !
![]()
![]()
![]()
Nu chiar atat. Vro' trei
. Glumeam. Nu stiu sa va zic acum un pret dar nu are cum sa fie mai mult de preturile vehiculate pana acum.
Cu respect.
Dl Radu, se stie ce model de CZ va fi disponibil in martie? RAMI sau 83?
Multumesc
Multumesc
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
eu as prefera RAMIBabanu wrote:Dl Radu, se stie ce model de CZ va fi disponibil in martie? RAMI sau 83?
Multumesc
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Cu respect.
Dl. Radu:
- Veți putea asigura fără probleme muniția de 9 mm cauciuc pentru pistoalele din oțel ce sunt în vânzare și care urmează să vină ?
- estimați că se va umbla(ajusta) prețul muniției respective în viitorul apropiat ?
- mă interesează și pe mine un CZ 83 însă am permisul blocat cu două Walthere, se poate face o rezervare pt. pistol
până când voi reuși să vînd un zamac pt. a face loc ?
Nu vreau să ajung în situația ca după ce-mi fac loc în permis să nu mai am ce cumpăra(pt. că s-a epuizat stocul, nu se mai aduc CZ 83 sau
dureaza luni de zile etc)
Multumesc.
- Veți putea asigura fără probleme muniția de 9 mm cauciuc pentru pistoalele din oțel ce sunt în vânzare și care urmează să vină ?
- estimați că se va umbla(ajusta) prețul muniției respective în viitorul apropiat ?
- mă interesează și pe mine un CZ 83 însă am permisul blocat cu două Walthere, se poate face o rezervare pt. pistol
Nu vreau să ajung în situația ca după ce-mi fac loc în permis să nu mai am ce cumpăra(pt. că s-a epuizat stocul, nu se mai aduc CZ 83 sau
Multumesc.
geony wrote:Dl. Radu:
Multumesc.
Cu respect.
Exact la aia foloseste gaura. Reduce viteza bilei intr-un timp foarte scurt pentru a-si putea executa rolul de arma neletala. Aceasta arma cu munitia Snail este folosita de insotitorii antitero ai avioanelor cehesti de calatori.folhasek wrote:![]()
Deci topicul e Despre Fort 12 si aflam informatii pretioase despre CZ83
.Ceea ce e bine. Acuma, daca tot vorbim de Fort 12, poate ne lamureste cineva, sau altcineva, sau oricine, despre legenda aia cu gaura din camera cartusului de la CZ83 , la ce foloseshte si daca aceasta gaura diminuiaza puterea bilei de caucuic