nu exista momentan teste concrete pentru urmatoarele arme:
Tanfoglio
Record Cop
Record Mod 15
Cz 83
Fort 12
si sincer as indrazni sa adaug si fort 17 + Schmeisser desi au fost testate, pe forum nu au fost postate date concrete si nediscutabile.
DECI... nu mai intrebati care este mai puternic intre Tanfoglio si nu mai stiu ce pentru ca NU AU FOST FACUTE TESTE
Eu unul personal, daca vreodata o sa am ocazia sa ma holbez la ele in mana si o sa vada ochiu meu ce zice cronografu si cantarul, abia atunci am sa postez in threadu-ul "All guns roundup" rezultate elocvente pe baza carora se vor putea face comparatii de putere.
Imi pare rau dar asta e situatia, imi permit sa fac o gluma, in epoca "Nedumeritu" desi au existat bani, a existat tehnologia si au mai existat si cateva intanliri la poligon, ceva date concrete au lipsit. NU au lipsit in schimb scandalurile, injuraturile, barfele si subiectivismul. Merita totusi apreciate actiunile de pionierat in expeditiile moldovene. Asta a fost un lucru bun, ne-a aratat ca se poate orice daca depui efortul si evident banii necesari

Cat despre forum au fost postate mai multe poze, speculatii, povestiri, pe alocuri inflorite chiar, DAR la final cu matematica mai putin. Sper ca pe viitor daca tot a trecut "furtnuna" sa ne reunim grupul ca pe vremurile bune si sa oferim cititorilor informatii exacte si sfaturi bazate pe informatii obiective.
PS: apropo, sa nu uit... sicanele nu au treaba cu puterea ori cat de ilogic ar parea !!

Over and out !