andueu wrote:Cu tine EMANUEL ,FRATELE MEU DE SUFERINTA, muscati fiind de acelasi sarpe veninos cu nickname de fecior pierdut si sfiios dar in realitate o scursura..... prietene merg oricand.
Cand va hotarati sa sariti gardul in Moldova,faceti-mi si mie o intrebare!
Cu voi doi,am curajul sa ma pun la drum!
andueu wrote:Cu tine EMANUEL ,FRATELE MEU DE SUFERINTA, muscati fiind de acelasi sarpe veninos cu nickname de fecior pierdut si sfiios dar in realitate o scursura..... prietene merg oricand.
Cand va hotarati sa sariti gardul in Moldova,faceti-mi si mie o intrebare!
Cu voi doi,am curajul sa ma pun la drum!
S-a marcat, Baroane !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
A zis cineva curve si alcool .... Vin si eu. Nu imi trebuie mie nici pistole si nici munitie moldoveneasca dar la curve si alcool ..........
AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
................................... (se va completa ulterior)
felicitari andueu!
si dupa cum spunea niky, ca de obicei am avut dreptate... munitia pt cz83 in fort va face minuni. si asta am spus-o dupa ce am tras cu cz83 cu munitie de la moldova pt fort.
Intrebare pt. andueu :
Pt. munitia mentionata de tine se cere acolo sau la vama permisul de arma pt. cetatenii romani ?
Exista posibilitatea ca avind pe permis pt 10/22 sa cumpar de la Chisinau munitia de care spui tu si sa pot trece cu ea prin vama spre Buc ?
Multumesc.
geony wrote:Intrebare pt. andueu :
Pt. munitia mentionata de tine se cere acolo sau la vama permisul de arma pt. cetatenii romani ?
Exista posibilitatea ca avind pe permis pt 10/22 sa cumpar de la Chisinau munitia de care spui tu si sa pot trece cu ea prin vama spre Buc ?
Multumesc.
Numai in baza permisului si poti achizitiona doar tipul si cantitatea de munitie inscrisa.
haiosu wrote:felicitari andueu!
si dupa cum spunea niky, ca de obicei am avut dreptate... munitia pt cz83 in fort va face minuni. si asta am spus-o dupa ce am tras cu cz83 cu munitie de la moldova pt fort.
Multumesc! Abia astept sa o vad pe cronograf! Bubuie ,se simte serios la mana si rupe la tinta......ce-ti poti dori mai mult ? Unul pe glont