O mica problema

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

arawes

Re: O mica problema

Post by arawes »

sunt situatii in anumite judete cand teava lisa fara obturator si tot nu este trecuta in permis ci doar in certificat de detinator :)

off topic: o mica intrebare:eu port arma in toc la centura,acum e simplu datorita geci dar vara ce sugerati sa fac,sa nu zica nenea politist ca merg cu el la vedere....
tevez

Post by tevez »

arawes wrote:sunt situatii in anumite judete cand teava lisa fara obturator si tot nu este trecuta in permis ci doar in certificat de detinator :)
Aşa este. :mrgreen:

Cu purtatul armei...legea e cam interpretabilă, s-a mai discutat dar nu mai ştiu la ce topic. Ideea e că nu e indicat
nici să o ascunzi exagerat, nici să o porţi "ostentativ", neapărat să fie în toc şi tocul să fie pus la curea, la ham,
în borsetă specială, etc. Numai să nu fie în toc şi tocul în sacoşaă că nu mai e bine. Nu e bine să se vadă că se uită
lumea pe stradă urât, poliţistul maxim te opreşte şi cere permisul.
radu.b

Post by radu.b »

arawes wrote:sunt situatii in anumite judete cand teava lisa fara obturator si tot nu este trecuta in permis ci doar in certificat de detinator :)

off topic: o mica intrebare:eu port arma in toc la centura,acum e simplu datorita geci dar vara ce sugerati sa fac,sa nu zica nenea politist ca merg cu el la vedere....
Buna ziua.
Este simplu. La centura si tricoul deasupra. De fapt aceasta prevedere este cea mai usor de indeplinit si exista cu mult inainte sa apara legea 295. Asa merg toti colegii mei care lucreaza pe masina. Cand este de transportat cartuse atunci apare si jandarmul si lucrurile se simplifica.
Cu respect.
arawes

Post by arawes »

deci cu alte cuvinte tricouri largi si gata problema :))
o alta chestie interesanta certificatul de detinator este defapt o coala a4 stampilta ...e cazul so tin mereu dupa mine prin oras?
tevez

Post by tevez »

arawes wrote:deci cu alte cuvinte tricouri largi si gata problema :))
o alta chestie interesanta certificatul de detinator este defapt o coala a4 stampilta ...e cazul so tin mereu dupa mine prin oras?
Copie xerox micşorată la dimensiuni de "buletin " şi plastifiată, important e să se poată înţelege ce scrie.
Mie mi-a arătat chiar poliţistul care mi-a dat certificatul, avea şi el şi făcuse o copie din aia. Cum spunea
cineva mai demult pe forum, majoritatea când o văd cred că e chiar originalul.
05-11-09_1816_.jpg
05-11-09_1816_.jpg (13.37 KiB) Viewed 2797 times
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tevez wrote: Copie xerox micşorată la dimensiuni de "buletin " şi plastifiată, important e să se poată înţelege ce scrie.
Mie mi-a arătat chiar poliţistul care mi-a dat certificatul, avea şi el şi făcuse o copie din aia. Cum spunea
cineva mai demult pe forum, majoritatea când o văd cred că e chiar originalul
...............................
Pai normal.
Asa trebuia sa fie originalul!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
sepuku

Post by sepuku »

alooo :) nu le dati idei,citeste fro'minte luminata din sistem'si ne baga fro'lege sa ne xeroxam pistolul si originalul sa-l tinem acasa in safe'(seif)...heheh :)
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
nedumeritu

Post by nedumeritu »

sepuku wrote:alooo :) nu le dati idei,citeste fro'minte luminata din sistem'si ne baga fro'lege sa ne xeroxam pistolul si originalul sa-l tinem acasa in safe'(seif)...heheh :)
Pai daca e asa, atunci sa sparga bancile numai copiile xeroxate ale talharilor, nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Post Reply