Mi-am tras un glonte in cap

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Marokanul

Post by Marokanul »

nedumeritu wrote:
Marokanul wrote:Nu am vrut decat sa se traga o invatatura din povestea asta doar atat si sa va mai delectati si voi cu basme ...ca si asa e plictiseala :P
Plictiseala plictiseala dar chiar ne-ai pus pe ganduri.
Acum ca "ne stim" te rog sa ma crezi ca lumea este plina de
ciudati care nu dau doi bani pe siguranta lor si pe a celor din jur.
Personal m-am linistit, acum stiu ca esti de nadejde, mai ales ca lucrezi
in domeniu... :wink:
Sper sa ne vedem curand.
Si eu sper sa ne vedem .....Numai bine ....si fara incidente...
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Marokanul wrote:
nedumeritu wrote:
Marokanul wrote:Nu am vrut decat sa se traga o invatatura din povestea asta doar atat si sa va mai delectati si voi cu basme ...ca si asa e plictiseala :P
Plictiseala plictiseala dar chiar ne-ai pus pe ganduri.
Sper sa ne vedem curand.
Daca nu descopera vreo legatura cu 'tuturile (ca sa primeasca dreptul de port si utilizare gont si, in virtutea obisnuintei, sa si-l traga in cap) sigur o sa va mai intalniti...Altfel :roll: ...nu cred ca e o "invatatura" pentru ca un viitor posesor al armelor de foc (si nu numai) stie ca acestea nu sunt pistoale chinezesti cu capse...
E si mai lamentabila prestatia marokanului daca tine, in mod expres, sa precizeze ca "e de incredere"...

Stima si...atentie la manuire...

Cata[/b]
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
DaBears

Post by DaBears »

deci, ahahhaahhahhahahahahhahahhahahha
sustin ce a zis catalin_suzeanu. si eu m-am "jucat" cu un PP pe gaz dupa ce, in prealabil, i-am scos incarcatorul. cartus pe teava nu avea, arma deja devenise un fel de breloc pentru proprietar.

si totusi, ahahhahahhahahhahahahha, daca eram in locul fetei cred ca lesinam de ras
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
nedumeritu

Post by nedumeritu »

@DaBears
Si cu faptul ca arma trebuie considerata intotdeauna ca fiind incarcata
cum ramane :?: :?: :?:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
MrPlici

Post by MrPlici »

catalin_suzeanu wrote:
Marokanul wrote:
nedumeritu wrote: Plictiseala plictiseala dar chiar ne-ai pus pe ganduri.
Sper sa ne vedem curand.
Daca nu descopera vreo legatura cu 'tuturile (ca sa primeasca dreptul de port si utilizare gont si, in virtutea obisnuintei, sa si-l traga in cap) sigur o sa va mai intalniti...Altfel :roll: ...nu cred ca e o "invatatura" pentru ca un viitor posesor al armelor de foc (si nu numai) stie ca acestea nu sunt pistoale chinezesti cu capse...
E si mai lamentabila prestatia marokanului daca tine, in mod expres, sa precizeze ca "e de incredere"...

Stima si...atentie la manuire...

Cata[/b]

6.669.705.650 este populatia Terei , si creste cu 80.000.000 pe an oare credeti voi ca toata lumea trebuie sa fie la fel , daca nu ar mai muri din ei prin diverse metode , unde am ajunge ? treaba buna este ca a tras in propriul cap si nu in capul altuia , eu din treaba asta vad un lucru foarte bun , prosti cu prosti . isteti cu isteti etc asta e viata
_ Image

nedumeritu

Post by nedumeritu »

MrPlici wrote:................................................................
, daca nu ar mai muri din ei prin diverse metode , unde am ajunge
....................................................................
Adica cu alte cuvinte, ajungem la teoria lui Malthus,
deh, ce buna este cate o ciuma, un razboi, un cutremur ceva, ca ne mai
rarim si astfel avem parte de un carnat mai mare la dejun....

Pe de alta pare, s-ar putea sa ai dreptate, judecand putin mai cinic,
ce mare pacat daca mai mor din prosti si se duc pe taramurile Marii
Vanatori, la Manitu, sau acolo unde curge numai lapte si miere,
[aferim de diabetici...]??!

CUm spuneai, suntem multi, ne mai si inmultim.
Concluzia este ca va creste si numarul parerilor pe chestiunea asta :wink: .
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
dcrist

Post by dcrist »

Cum spunea unul mai destept ca noi: Cantitatea de inteligenta pe pamint este constanta, partea proasta e ca noi ne inmultim. :twisted:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

dcrist wrote:Cum spunea unul mai destept ca noi: Cantitatea de inteligenta pe pamint este constanta, partea proasta e ca noi ne inmultim. :twisted:
Doua magarii infinite:
- logica
si
- matematica
:mrgreen:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
MrPlici

Post by MrPlici »

nedumeritu wrote:
dcrist wrote:Cum spunea unul mai destept ca noi: Cantitatea de inteligenta pe pamint este constanta, partea proasta e ca noi ne inmultim. :twisted:
Doua magarii infinite:
- logica
si
- matematica
:mrgreen:
Apropo eu chiar asta vad marea problema a omenirii , nu efectul de sera sau poluarea , astea se vor rezolva cu timpul , inmultirea asta a prost asa , cat sa ne mai suporte si pamantul asta pe totii eu am 1 bucata copil care am un trai mediu si unul care e putoare , betivi , crcr :lol: familii vai morti lor au cate 10 , multii si prosti si futacioşii :lol:
_ Image

nedumeritu

Post by nedumeritu »

eh, eh, asa, asa, vezi?
asa incepi incet incet si de la asta au ajuns unii sa scrie chiar si carti
[vezi Maini Kampf].

adevarata tragedie este ca tehnologia pare sa nu mai poata sa tina pasul
cu inmultirea populatiei.
este vorba depre resursele care devin, proportional, tot mai putine si,
culmea, repartizate tot mai polarizat
iar de aici unii au inceput si au scris alte carti [vezi "Capitalul"]

concluzia:
draqu`si baga coada peste tot, cum apare o neconcordanta, cum apare
si o ideologie care chipurile poate repara neajunsurile.

cu ideologiile astea este cam asa:
- pe vremuri, cand nu exista Flex-ul si alte ... joagare de taiat piatra
pietrarii taiau blocurile mari perfect prin metode ciudate:
- dadeau gaura langa gaura si, in functie de zona geografica:
1 turnau apa in gauri si asteptau sa inghete apa = piatra se taia drept
pe linia gaurilor, fara glume si probleme
2 in zonele calde, puneau seminte de in sau alte cele, puneau apa si
astupau/asteptau = semintele alea se umflau si efectul era acelasi

ei bine, cam asa si cu ideologiile astea, pot modela situatiile sociale

necazul este ca le modeleaza dupa un patern dat, ca linia pe care "se dau
gaurile" si pe unde se va crapa... situatia este trasata de un om, si ala
vine cu limitarile lui, cu ideologia lui

concluzia:
eu m-as feri de extremisme, natura le regleaza singura pe toate, cum am
dubii, cum dau fuga si il consult pe Mr. Darwin.

PS
Scuzati editarea neacademica, I'm in a big rush...
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Babanu

Post by Babanu »

Marokane eu sincer apreciez sinceritatea si curajul de a relata incidentul pe forum. Eu unul cel putin incerc sa invat ceva din povestea asta. Oricum, stai linistit, omul mai greseste si nu trebuie sa ii sarim la gat din prima. Orice actiune are si consecintele ei si sunt sigur ca ti-ai invatat lectia de data asta.
Incearca sa-i ignori pe basinosii care se dau prea destepti si lasa senzatia cum ca ei in viata lor nu au facut ceva gresit... mi-e scarba deja de forumul asta :x
O discutie constructiva nu am putea avea dar in schimb misto si fumuri avem din plin
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Babanu wrote:.................................
se dau prea destepti si lasa senzatia cum ca ei in viata lor nu au facut ceva gresit...
.............................
Nu vreau sa te superi pe mine insa, cu mana pe inima si numai Bunul Dumnezeu imi poate fi martor ca:

- nu m-am "jucat" niciodata cu o arma de foc (si am 22 de ani de catanie, 13 ani de cand posed arma de autoaparare si 2 ani de cand posed armele cu glont si cu teflon);
- nu am facut "liniute" si nu m-am "jucat" cu masina pe lacul inghetat;
- nu am fugarit iepurii de camp cu masina si nici nu am incercat sa omor cainele aflat pe contrasens;

sper ca nu e nevoie sa insir greselile facute sau daca am sau nu amanta (la 21 de ani de casnicie si fata de 19 ani, pe 30 ian) dar...poate ca unii dintre voi merg pe formula "hotului de hot ii e frica"...(adica, cu alte cuvinte, nu se poate...daca eu am facut acest lucru, sigur l-au facut si altii)...
Poate ca exista si altfel de oameni , babanule...nu crezi ca nu e fair-play sa generalizezi si sa-i faci "basinosi" pe cei care, poate ca...mai trag si ei cate o "basina".....Oare tu, asa de bine stai cu stomacul incat, in cei aproape 50 de ani ai tai sa nu fi tras niciodata o BASINA???

Scuze dar...chiar am considerat ca, a lua apararea unuia care se joaca cu o arma de foc, este cea mai mare nedreptate...o consider similara cu atitudinea avocatului ce tine parte criminalului dovedit, incercand sa-l scoata NEVINOVAT...
Am dramatizat babanule??? Eu cred ca nu...Poate ca maine, acest coleg de forum, in loc sa indrepte arma spre capul lui (inteligent) o indreapta spre copilul tau, considerand ca face o gluma...si pe teava are cartus cu GLONT (ca intre timp legea a ajuns ca cea din SUA)...Sa-ti vad atunci reactia de..."aparator"...

Scuze inca o data de atitudinea usor agresiva, dar deja vorbim de punerea in pericol a celor din jur din pricina unora care considera ca armele de foc sunt simple pistoale chinezesti cu...bile de plastic...

Cu stima,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
haiosu

Post by haiosu »

atitudinea lui babanu vis-a-vis de ce se scrie in ultima perioada pe forum e justificata.
am cam inceput sa uitam telul comun, ce cautam pe acest forum si mai ales am uitat sa fim oameni... invective, blesteme,si muuuulte altele... cah rau domnilor...
fapta marokanului tine deja de penal, fara suparare
cu o arma nu te joci ci te "joci" adica o studiezi, o manevrezi, o cunosti, te imprietenesti cu ea, trebuie sa iti devina o unealta, un aliat. si astea se fac pastrand conditiile de disciplina, si mai sunt vre-o cateva reguli pe care le-a pomenit si nedumeritu... nu are sens sa insist asupra lor.
poate ca ar trebui facut un topic numai cu regulile de manevrare a armelor... in poligon si la orice alt fel de antrenament sau tragere...
parerea mea :roll:
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Hmmm... Daca si cu Parca se plimbau intr-o barca... Intr-adevar este o experienta demna de mentionat si pentru respectivul si pentru noi ceilalti care avem multe de invatat de la ce ni s-a povestit. Totusi eu nu as fi avut curajul sa relatez asemenea intamplare, mai ales ca nu era arma mea. Totusi cel care a dat arma cuiva fara permis si fara nici un strop de experienta sau cunostiinte poate sa sufere niste rigori legale deosebit de aspre. In al doilea rand, oare ma intreb ce a fost in capul tau marokanule? Sa zicem ca aveai grija sa nu fie arma incarcata, dar totusi, ai pus-o la tampla si ai tras... Tu ce ganduri de viitor ai? Vrei sa iti iei si tu notificare sau permis?
Dualjackal

Re: Mi-am tras un glonte in cap

Post by Dualjackal »

Marokanul wrote:Intr-o zi nefericita ma intanlesc cu un prieten ....patronul unui fast food ....stiam ca are un pistol cu gaz ....si il rog sa mi-l dea si mie sa ma uit la el ...pe incarcator avea 7 cartuse primul de zgomot si restul ...cu gaz.. :D M-am jucat cu el ..l-am incarcat l-am descarcat ...ca la un moment dat intra o fata acolo ..in incinta fast foodului ...zambesc la ea imi pun pistolul la tampla si trag .......nu stiu ce am gandit dar veiam sa fac un spirit de gluma ....in secunda urmatoare ...simt ca imi izbeste capul la vreo jumatate de metru ...o flacara ...galbena ...pentru o secunda am fost inconstient ....si am intreabt baietii daca mai traiesc :D am pus mana la tampla ...si am constatat ca aveam o arsura ..rotunda cat un cartus ..si curgea un pic de sange ...si nu mai auzeam nimic cu urechea dreapta ...mi-a rasunat in ureche vreo 3 zile ...in rest e ok .. 8)
Deci toata invatatura din faptele petrecute ...e ca poti trage la cineva ..de aproape ..cu un cartus ...blank ...fara sa pateasca nimic....Sau poate am fost eu norocos...
Singura concluzie pe care o pot trage din acest post e ca esti dreptaci. Si ca Babanu nu haleste fasole. Multe succesuri, mon petit amie!
Post Reply