am vazut si eu unul dintrasta intr-un magazin din bucuresti; era un reck king cobra SH. din discutia cu vanzatorul am concluzionat ca teava aia e asa larga pentru lansarea rachetelor de semnalizare nicidecum a bilelor de cauciuc. recomandabil e sa nu fie folosit cu bila in scop de autoaparare daca nu e inregistrat la politie ca ar folosi asemenea munitie.military wrote:Exact ,cum spui.BARTHY 2 wrote:military wrote:Este vorba de un revolver tare asemanator cu rg 69,are butoias si teava din otel,bila se incarca separat in partea din vata a butoiasului,puterea este aprox 45-50 J.Este cumparat ,platit ,doar ma asteapta sa-l ridic de la un prieten de dincolo.Cand am in mina va trimit si poze si mai multe detalii.
pai inseamna ca in butoias pui blank-uri de 9mm si bila o bagi prin fata ca la iancu jianu?
PERMIS ARMA
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Bilele se incarca din partea din fata a butoiasului,in fiecare locas cate una ,iar din spate 9mm Knall.Nu in teava se pun bilele ,functioneaza ca un revolver obisnuit.Dar intreb si eu;ce faci(faceti,nu doar la tine ma gandesc)in caz de urgenta ,cand trebuie sa folosesti un pistol (nu revolver)si vrei sa tragi, si primul cartus nu functioneaza,sau cu primul cartus nu l-ai nimerit infractorul,si tubul este prins de inchizator.Nu ai timp la remediere,totol se intimpla in cateva secunde( iar cand agresorul en un tigan de 150 kilograme ,cu un cutit imens.....)Cu revolver doar tragi ,tragi tragi.Daca nici una din sase cartuse nu a functionat...hm,nu a fost ziua ta.DaBears wrote:pai ai timp sa bagi 6 bile?military wrote:Ce nu se rezolva cu sase bile de12mm,nu se rezolva nici cu mai multe(parerea mea)Dualjackal wrote:dej bilele sunt exact ca alea pe care le-a adus nedumeritu la ultima sesiune de poligon. faci ceva gauri, problema e ca in caz de (doamne-fereste) atac ce faci? ii zici aluia "stai asa, fratioare, sa incarc flinta!"?
Ceva asmanator au cei de la Cobra. Vand si la persoane fizice
http://www.cobrasecurity.ro/ro/produse/ ... -x-10.html
http://www.cobrasecurity.ro/ro/produse/ ... -x-10.html
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
-
gabrielobabacu
PERMIS ARMA
nu sunt alea de la UTI ? Problema este ca .din cate am auzit, nu au putere foarte mare.Poate ma insel dar parca chiar cei de la UTI spuneau
cele de la cobra sunt cu totul altfel; le-am vazut.
cel de 8,8mm are cartuse cu tub din plastic ( cica refolosibil?!)si proiectil fusiform din cauciuc; sunt niste jucarii in toata regula.
celalalt model foloseste cartus de vanatoare 12/50 cu o bila de cauciuc de 18 mm sau mai multe alice de cauciuc de 7mm. se reincarca dupa fiecare foc si are teava basculabila.
cel de 8,8mm are cartuse cu tub din plastic ( cica refolosibil?!)si proiectil fusiform din cauciuc; sunt niste jucarii in toata regula.
celalalt model foloseste cartus de vanatoare 12/50 cu o bila de cauciuc de 18 mm sau mai multe alice de cauciuc de 7mm. se reincarca dupa fiecare foc si are teava basculabila.