Interzicerea purtarii armelor neletale: perioada summit NATO

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Luciano

Post by Luciano »

Scrie in modificarile la lege facute odata cu interzicerea pocnitorilor.
De unde naiba ai cumparat ca eu de la Arrow nu mai pot cumpara de 2 ani pe acest motiv ?
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Luciano wrote:Scrie in modificarile la lege facute odata cu interzicerea pocnitorilor.
De unde naiba ai cumparat ca eu de la Arrow nu mai pot cumpara de 2 ani pe acest motiv ?
in ploiesti prin spatele consiliului judetean e un magazin de arme; acolo am gasit in prag de sarbatori si nu am stat mult pe ganduri; le-am saltat 2 seturi imediat.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
RoadRunner

Re: Interzicerea purtarii armelor neletale: perioada summit

Post by RoadRunner »

Luciano wrote:Tocmai am primit vizita sectoristului care a verificat detinerea armamentului, seriile, actele ... si mi-a adus la cunostinta ca in perioada 31-03-2008 pana in 07-04-2008 nu este voie sa scoatem armele indiferent de tipul lor ( neletale sau letale ) din locul de depozitare si nici vorba sa le purtam asupra noastra sau cumva sa facem uz de ele...
Exista si varianta "oficiala",adca vreun comunicat de presa,ceva? Pentru ca asa mi s-ar parea normal.Inseamna ca in Bucuresti nici nu mai avem voie sa stranutam,sau cum???
Luciano

Post by Luciano »

Varianta oficiala ar fi ca am semnat un proces verbal dar intr-un singur exemplar deoarece "organul" nu avea experienta cu indigo-ul... buget mic.
Ptr confirmare oficiala ar fi indicat sa suni la biroul AEST din localitatea de resedinta sa vedem daca nu cumva iarasi militienii mei sunt mai zelosi si "mai catolici ca Papa".
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
RoadRunner

Post by RoadRunner »

OK,am inteles...
flexibil29

Post by flexibil29 »

Eu zic sa faca bine politia si sa interzica cu desavarsire comercializarea prezervativelor fiindca daca bagi o bila in el si il intizi la maxim o sa devina o arma extrem de periculoasa pentru tovarasul Bush :D
"Foloseste arma doar atunci cand aceasta este unica solutie"
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

oare faur isaia pe unde o fi ? daca nu-l tin legat il stropeste si pe laBUSH cu cerneala
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dcrist

Post by dcrist »

BARTHY 2 wrote:oare faur isaia pe unde o fi ? daca nu-l tin legat il stropeste si pe laBUSH cu cerneala
era pe la constanta pe 30-31 martie sa se intilneasca cu Bush si Putin avea ceva important sa le zica :twisted:
Post Reply