Scrie in modificarile la lege facute odata cu interzicerea pocnitorilor.
De unde naiba ai cumparat ca eu de la Arrow nu mai pot cumpara de 2 ani pe acest motiv ?
Interzicerea purtarii armelor neletale: perioada summit NATO
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
in ploiesti prin spatele consiliului judetean e un magazin de arme; acolo am gasit in prag de sarbatori si nu am stat mult pe ganduri; le-am saltat 2 seturi imediat.Luciano wrote:Scrie in modificarile la lege facute odata cu interzicerea pocnitorilor.
De unde naiba ai cumparat ca eu de la Arrow nu mai pot cumpara de 2 ani pe acest motiv ?
-
RoadRunner
Re: Interzicerea purtarii armelor neletale: perioada summit
Exista si varianta "oficiala",adca vreun comunicat de presa,ceva? Pentru ca asa mi s-ar parea normal.Inseamna ca in Bucuresti nici nu mai avem voie sa stranutam,sau cum???Luciano wrote:Tocmai am primit vizita sectoristului care a verificat detinerea armamentului, seriile, actele ... si mi-a adus la cunostinta ca in perioada 31-03-2008 pana in 07-04-2008 nu este voie sa scoatem armele indiferent de tipul lor ( neletale sau letale ) din locul de depozitare si nici vorba sa le purtam asupra noastra sau cumva sa facem uz de ele...
Varianta oficiala ar fi ca am semnat un proces verbal dar intr-un singur exemplar deoarece "organul" nu avea experienta cu indigo-ul... buget mic.
Ptr confirmare oficiala ar fi indicat sa suni la biroul AEST din localitatea de resedinta sa vedem daca nu cumva iarasi militienii mei sunt mai zelosi si "mai catolici ca Papa".
Ptr confirmare oficiala ar fi indicat sa suni la biroul AEST din localitatea de resedinta sa vedem daca nu cumva iarasi militienii mei sunt mai zelosi si "mai catolici ca Papa".
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
-
RoadRunner
-
flexibil29