jackal dual

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

johnny

Re: jackal dual

Post by johnny »

cugino wrote:salutare tuturor.sunt "boboc" pe acest forum cu toate ca va citesc posturile de aproape un an,insa nu m-am bagat in seama deoarece nu eram posesor de arma.spuneti-mi va rog de unde se pot procura tocuri mai de calitate sau eventual holstere mai interesante?detin legal un ekol jackal dual compact full automat pe gaz.va multumesc
In primul rand....FELICITARI,si sa-l stapanesti sanatos !
Asta e? : http://sotisbg.com/shop/product_info.ph ... 62b792e3d2

In al doilea rand.....in vara asta am de gand sa fac o vizita la bulgari sigur,cu cel putin 2 notificari pt achizitie.
Tu de unde l-ai luat? Eventual un nume magazin,harta....etc,daca poti desigur. Sau poate Babanu ca doar nu si-a luat Ekol Viper 9mm de la piata Rahova :lol: :lol:
Multam in avans !!!

Si dupa cum a spus si Nikki,acum stim si noi cum arata si ce calitate au "turcismele"(cum a aspus cineva) !!!!
Bafta 8) 8) 8)
Lionheart

Re: jackal dual

Post by Lionheart »

[quote="johnny
In primul rand....FELICITARI,si sa-l stapanesti sanatos !
Asta e? : http://sotisbg.com/shop/product_info.ph ... 62b792e3d2

In al doilea rand.....in vara asta am de gand sa fac o vizita la bulgari sigur,cu cel putin 2 notificari pt achizitie.
Tu de unde l-ai luat? Eventual un nume magazin,harta....etc,daca poti desigur. Sau poate Babanu ca doar nu si-a luat Ekol Viper 9mm de la piata Rahova :lol: :lol:
Multam in avans !!!

Si dupa cum a spus si Nikki,acum stim si noi cum arata si ce calitate au "turcismele"(cum a aspus cineva) !!!!
Bafta 8) 8) 8)[/quote]

Exact asta e ! Identic si la fel cum se spune :D mi-am luat eu unul mai acu vreo 2 luni si sa vad acu cu legea asta ca vrea sa ma mai duc sa-mi iau o pusca cu Ac ca am vazut acolo niste minunatii si ff ieftine...
al meu e ca asta din poza, tot nickel full automat..citeste topicul deplasare la Giurgiu-Ruse(vezi ca e mai jos) ai acolo si o harta si descrieri a unor baieti care au fost si care te pot ajuta f mult!
Pe mine m-au ajutat!
Daca nu erau ei orbecaiam en gros prin Ruse mai ales ca bulgarii nu stiu o boaba engleza!
Bafta :)
Babanu

Post by Babanu »

Intradevar, sa te uiti pe topicul acela si sa-ti printezi harta. Eu l-am cumparat de la magazinul de vis-avis de Cooperative Market dar asta nu este neaparat relevant pentru ca Viper-ul era disponibil in toate magazinele cam la acelas pret.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
one

Post by one »

Stiti cumva si ce program au magazinele respective ? As vrea sa ajung si eu pe acolo dar am o problema cu timpul liber...
Lionheart

Post by Lionheart »

one wrote:Stiti cumva si ce program au magazinele respective ? As vrea sa ajung si eu pe acolo dar am o problema cu timpul liber...
io am fost intr-o joi si erau toate deschise si altadata intro sambata si era decat unu deschis
eu zic ,daca poti sa te duci intr-o zi lucratoare ca fiind toate deschise mai colinzi si tu,poate undeva n-are ce vrei si are in alta parte, intelegi :D
johnny

Post by johnny »

Babanu wrote:Merci, merci, stai linistit :lol:
Harta la care ma refeream eu este cea postata de Khronos23 care a facut o treaba excelenta cu ea 8)
Magazinul de unde am luat Viper-ul este pe strada Tsar Osvoboditel dar cum spuneam, nu este relevant pt ca l-am vazut in toate magazinele, eu l-am luat de acolo doar ca... asa a fost coincidenta dupa ce m-am lamurit ca preturile sunt peste tot la fel.
Multam !
Babanu,vezi ca ti-am trimis un email pe yahoo! Da-mi un reply aici daca l-ai primit.

Bafta 8) 8) 8)
DaBears

Post by DaBears »

Babane zi-mi si mie te rog, dupa ce l-ai luat din Bulgaria, ai platit la noi 130% din valoarea armei nu? unde dai banii astia, la politie sau la vama ?
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
Lionheart

Post by Lionheart »

DaBears wrote:Babane zi-mi si mie te rog, dupa ce l-ai luat din Bulgaria, ai platit la noi 130% din valoarea armei nu? unde dai banii astia, la politie sau la vama ?
nu la vama, la vama iti face doar declaratia vamala cu care te duci la politie
mie mi-au zis s-o platesc la trezoreria de sector si sa mi-o deduc singur :?:
m-am uitat pe factura bulgareasca si am convertit leva in euro si pe urma in lei, aveam 2 arme 2 facturi si i-am zis tipei de la trezorerie sa-mi incaseze pe 2 chitante 2 sume(pe care i le-am zis eu din deducere) pe urma cu chitantele, notificarile si declaratiile vamale m-am dus la politie unde mi le-a inscris si mi-a dat certificatul de detinator.Vezi sa faci deducerea cum trebuie ca un amic d-al meu a platit mai putin la trezorerie si politistu l-a trim inca odata sa mai plateasca diferenta de bani :lol:
Eu sunt din Bucuresti, asa mi s-a intamplat aici :D
ah si inca ceva sa te duci la politie cu factura bulgareasca in copie si original.Am auzit ceva de traducere legalizata, mie nu mi-a cerut nimeni asa ceva aici, ba chiar am intrebat politistul cand mi-am luat notificarile daca trebuie si mi-a zis ca nu e nevoie, sa aduc factura asa cum e bulgareste.
p.s.acu 2 luni cand le-am luat eu era 100% acciza nu 130%..s-o fi schimbat legislatia intre timp ,nu te contrazic :D
Bafta
DaBears

Post by DaBears »

pai stiu ca era acciza 100% si mai era nustiu ce taxa 30%
sau poate ma insel :)
Revolver Gamo R77

Lionheart

Post by Lionheart »

DaBears wrote:pai stiu ca era acciza 100% si mai era nustiu ce taxa 30%
sau poate ma insel :)
n-am auzit de 30% asta...s-o fi schimbat intre timp ceva :?: e posibil...
eu am platit 100%
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

30% reprezinta taxa vamala dar se pecepe doar pentru produsele cumparate din afara UE.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
DaBears

Post by DaBears »

ok, danke schon de raspunsuri
Revolver Gamo R77

khronos23

Post by khronos23 »

Imi cer scuze ca nu am mai postat nimic de cam mult timp! Probleme cu router-ul...noroc cu un prieten forumist (wizard) caruia ii multumesc si cu aceasta ocazie pentru ajutor!
Am citit azi cu interes posturile si ma bucur ca harta mea a fost de folos unor doritori...taxa pana la o posibila noua reglementare ramane de 100%...asta din ce stiu eu!
Sa folositi harta...in continuare sanatosi!
Pentru toti forumisti va urez Sarbatori fericite si un Paste plin de lumina!

Cu pretuire,
Khronos23!
Streamer 2014
Ekol Special 99

GVTTA CAVAT LAPIDEM NON VI SED SAEPE CADENDO! (P. Ovidius Naso)

LIBERTAS EST POTESTAS FACIENDI ID QVOD IURE LICET!
Post Reply