Sfat Pistol Cu Gaze!!!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Sfat Pistol Cu Gaze!!!
nrk, dc vrei un pistol bun cu gaze te sfatuiesc sa iti iei un carpati de 9mm vz ca au la ploiesti
Multumesc de sfat....mi s-a mai zis asta, dar... imi placea ala ca design si ca tot...cat e unul acolo la ploiesti?cris091 wrote:nrk, dc vrei un pistol bun cu gaze te sfatuiesc sa iti iei un carpati de 9mm vz ca au la ploiesti
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
cam 5 sau 6 mil nu mai retin exact
La Ploiesti?
Fix 670 Ron !
Fix 670 Ron !
- Attachments
-
- carpati.jpg (49.64 KiB) Viewed 12628 times
Nu e mult si e tare frumos... sa vad ce va fi...totusi raman incantat de ekol sava magnumjon wrote:La Ploiesti?
Fix 670 Ron !
MR.47 wrote:Nu e mult si e tare frumos... sa vad ce va fi...totusi raman incantat de ekol sava magnumjon wrote:La Ploiesti?
Fix 670 Ron !Posesorii daca mi-ar putea spune face blocaje? are ceva probleme?
Ce iti place asa mult la ekol-ul ala? Eu unul nu prea pricep. Ok, e dragut ca si pistol dar atat, nimic deosebit, sunt altele mult mai interesante chiar si in varianta pe gaz. Daca ziceai de Jackal http://www.blank-pistol.com/eng/mods.ph ... tentid=142mai intelegeam, copie Beretta, e alceva dar asa...
Ma rog gusturile nu se discuta.
tiger wrote:MR.47 wrote:Nu e mult si e tare frumos... sa vad ce va fi...totusi raman incantat de ekol sava magnumjon wrote:La Ploiesti?
Fix 670 Ron !Posesorii daca mi-ar putea spune face blocaje? are ceva probleme?
Ce iti place asa mult la ekol-ul ala? Eu unul nu prea pricep. Ok, e dragut ca si pistol dar atat, nimic deosebit, sunt altele mult mai interesante chiar si in varianta pe gaz. Daca ziceai de Jackal http://www.blank-pistol.com/eng/mods.ph ... tentid=142mai intelegeam, copie Beretta, e alceva dar asa...
Ma rog gusturile nu se discuta.
Pai jackalul...e o replica ieftina dupa beretta proasta la finisaje cu piedica blocata etc...Ekol sava imi place ca design ca si culori ca forma... ca tot gusturile armelor nu se discuta ce e drept. Si inca ceva e "purtabil" spre deosebire de jackal care e mare si fata de carpati are avantajul magaziei de 15, are teava, cocos si tragaci de otel, cel putin asta mi-au spus cei de la zarimex.eue o arma buna una peste alta fie de tras cu blank fie de purtat cu tine din cand in cand.Cum zicea si colegul tevez o "pata" e o "pata.Asta e imi place si n-am ce-i face
Mr.47 cumpara odata puscociul ala ...

Asta e pentru manelisti ...
Eu unu m-am plictisit de cand tot ceri pareri.
Daca tot ceri pareri, sincer eu consider carpatiul scula pe langa ekolul ala, dar e decizia ta ...
Nu prea mai cumpara nimeni pistol pe gaz...

Asta e pentru manelisti ...
Daca tot ceri pareri, sincer eu consider carpatiul scula pe langa ekolul ala, dar e decizia ta ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
De care incident povestesti, eu unul nu-mi amintesc. Si le-am urmarit aproape pe toate. Pana acum in afara de un incident relatat din vorba in vorba, cu un motociclist din Vama Veche care cica ar fii tras trei bile spre un altul(probabil vre-un Rambo mioritic) si apoi a mancat bataie, nu stiu alt incident in care pistolul cu bila a "pierdut".Da cred ca ala e termenul...dar vedeti dvs. procedurile si etapele de obtinere a unui permis de neletala il fac sa creada pe viitorul posesor BA tu ai vazut cate acte a trebuit sa fac si cate drumuri pai e o arma nene chiar daca e cu gaz e arma arma....si poc din start posesorul pleaca cu o impresie gresita...aduceti-va aminte cazul ala cand a fost gasit omul acela de afaceri mort in casa cu pistolul in mana si 3 cartuse trase...urme de sange ale unuia din infractori...dar el mort...omul ala a murit din impresia pe care legea i-a oferito ca el chiar detine o arma...
PS
Prin 2008 parca, prin Timisoara a fost gasit mort un om de afaceri, cu pistolul in mana e drept dar sa dovedit ca nu a apucat sa traga.
Au găsit sânge de la ăia care l-au atacat, la un moment dat se punea problema că ar fi tras în ei...
sith wrote:Mr.47 cumpara odata puscociul ala ...
Asta e pentru manelisti ...![]()
Intocmai pentru manelisti! dar nu pe ala il vreau ci pe ala saten si negru
tevez wrote:Au găsit sânge de la ăia care l-au atacat, la un moment dat se punea problema că ar fi tras în ei...
Eu am inteles ca si tuburile langa el, in fine nu asta e problema,nu contest cauciucul. . Paste Fericit tuturor!!!!
-
pistol gaz
Salut. Ma intereseaza detaliile tehnice pentru modelul discutat Carpati gaz lacrimogen. Este un model de pistol care nu necesita permis port arma, banuiesc? Potrivit legislatiei in vigoare nu este nevoie de permis pentru acest tip de arma de autoaparare.
Am observat ca in ultima perioada este cautat acesti tip de pistol, mai ales pentru faptul ca posesorul acestuia nu este obligat sa detina permis port arma.
Am observat ca in ultima perioada este cautat acesti tip de pistol, mai ales pentru faptul ca posesorul acestuia nu este obligat sa detina permis port arma.
Pistol gaz Realizare site web Puzzle Services
Ce legislatie in vigoare ai citit matale ? A carei tari ? Sigur nu acesteia , pentru ca aici armele de foc necesita permis.pistol gaz wrote:Salut. Ma intereseaza detaliile tehnice pentru modelul discutat Carpati gaz lacrimogen. Este un model de pistol care nu necesita permis port arma, banuiesc? Potrivit legislatiei in vigoare nu este nevoie de permis pentru acest tip de arma de autoaparare.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Cati ani ai? Si ce cat de bine stapanesti citirea unei legi in limba romana?pistol gaz wrote:Salut. Ma intereseaza detaliile tehnice pentru modelul discutat Carpati gaz lacrimogen. Este un model de pistol care nu necesita permis port arma, banuiesc? Potrivit legislatiei in vigoare nu este nevoie de permis pentru acest tip de arma de autoaparare.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)