Tanfoglio 10*22
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Tanfoglio 10*22
Amortizoarele sunt interzise la noi si oricum nu ai ce face cu ele daca nu ai munitie subsonica, pentru tipuri de munitie trebuie sa folosesti ce iti recomanda producatorul armei, altfel ai sanse mari sa-ti crape arma in mina folosind o munitie f. puternica.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Deja suna a film cu gangsteri!the fourth kind wrote:ma poate ajuta cineva cu informatii in legatura cu un amortizor pentrutanfoglio 10*22
in primul rand dak este permis si s-ar putea pune unul...
apoi unde as putea gasi un amortizor...
si dak se poate sa imi recomandati ceva modele de gloante... sa aiba o precizie si o putere de penetrare cat mai mare.
MS anticipat
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
o fi baiat de cartier!!!!!!!aurorauno wrote:Deja suna a film cu gangsteri!the fourth kind wrote:ma poate ajuta cineva cu informatii in legatura cu un amortizor pentrutanfoglio 10*22
in primul rand dak este permis si s-ar putea pune unul...
apoi unde as putea gasi un amortizor...
si dak se poate sa imi recomandati ceva modele de gloante... sa aiba o precizie si o putere de penetrare cat mai mare.
MS anticipatSa inteleg ca ai aceasta arma,inseamna ca este ceva grav,extrem de grav sa fii posesor de arma si sa nu ai habar de legislatie...Mai observ si ca nu prea ai habar nici de arme,cum adica model de glont?Daca nu ai cunostinte in domeniu de ce mai ai arma?Iti doresti un dosar penal si nu stiai cum sa faci rost de unul?Nu este legal amortizorul,ca sa-ti si raspund la intrebare,iar munitie de 9mm rubber nu exista decat un model,de la Snail.Curiozitatea mea este insa la ce iti trebuie amortizor....
si are prieteni
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
-
the fourth kind
i
Last edited by the fourth kind on Sun Mar 07, 2010 10:41 pm, edited 1 time in total.
Săraca bila aia după ce trece prin tot felul de şicane şi ţevi prin care se străduieşte să încapă, saileţăr d'ăla-i mai trebuie.
Şi aşa iese mutilată din unele pistoale şi la claustrofobia ei..
Şi aşa iese mutilată din unele pistoale şi la claustrofobia ei..
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu informatiile cerute????
Nimeni nu stie?????? 
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Da e chiar atat de greu sa citesti si sa te lamuresti singur?chiar pe prima pagina al acestui post ti se spune adresa din bucuresti unde se gaseste?Astepti de cateva zile un raspuns,in timpul asta puteai sa citesti lejer toata discutia despre el si te lamureai!
m-am lamurit si cu tanfoglio asta. e frumos. atat. au uitat sa-i monteze rezervorul pentru apa.
de ce spui asta?
-
Nimeni De Nicaieri
Poate ne intalnim si noi odata sa facem niste comparatii? hai sa vorbim dupa ce vedem ce poate fiecare in parte, si sa ne pastram obiectivitatea.Rusii aia ziceau ca ar fi cea mai puternica de pe piata lor.
Barthy tocmai ce l-a comparat cu Fort-ul, RG-ul şi PP-ul. Vizual şi ...tactil deocamdată. Urmează la crono. 
E foarte fain finisat şi pare solid...mai multe n-aş putea spune. A, da, are o interacţiune interesantă cu magnetul.
E foarte fain finisat şi pare solid...mai multe n-aş putea spune. A, da, are o interacţiune interesantă cu magnetul.
tocmai asta nu am sesizat. dar oricum eu m-am pronuntat. bineinteles ca nu este nimeni obligat sa tina cont de parerea mea.tevez wrote:..................... are o interacţiune interesantă cu magnetul.
-
Nimeni De Nicaieri
Ne spui te rog toata tarasenia, esti probabil singurul din tara care a avut ocazia sa le vada pe toate si sa le demonteze.E zamac, otel, plastic?
Nu le-am vazut eu chiar pe toate ( ar mai fi Elena Udrea, Andreea Banica, Raduleasca
) dar despre Tanfoglio pot sa spun doar atat :
- asamblat este o jucarie frumos finisata;
- frame-ul este o gaoace din HDPE injectat care daca ai calcat pe el din greseala cand nu are incarcatorul pus il faci bucati;
- mansonul inchizator, piesele din interior si teava n-au vrut sa ramana lipite de clapa tocului de mobil ( care are doua
pastile magnetice ) nici descantate de mama omida;
- teava care seamana cu ultimul tronson de la o antena telescopica de tranzistor are asa mult aliaj pe la imbinari ca zici ca e lipita cu letcon-ul si este fixata in frame cu doua boltulete ca telescoapele de la ceasul de mana.
sincer nu am curaj sa trag cu el daca are o munitie ce dezvolta peste 15 jouli.
- asamblat este o jucarie frumos finisata;
- frame-ul este o gaoace din HDPE injectat care daca ai calcat pe el din greseala cand nu are incarcatorul pus il faci bucati;
- mansonul inchizator, piesele din interior si teava n-au vrut sa ramana lipite de clapa tocului de mobil ( care are doua
pastile magnetice ) nici descantate de mama omida;
- teava care seamana cu ultimul tronson de la o antena telescopica de tranzistor are asa mult aliaj pe la imbinari ca zici ca e lipita cu letcon-ul si este fixata in frame cu doua boltulete ca telescoapele de la ceasul de mana.
sincer nu am curaj sa trag cu el daca are o munitie ce dezvolta peste 15 jouli.