Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Angel_Of_Light

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by Angel_Of_Light »

Eu sincer recunosc sunt chior, nu am inteles ca cel care a tras a fugit de la locul faptei.

Tevez... ala a tras in meltean si avea si un box... uitat in buzunar, de aia a avut probleme...

Legat de justitiari, nu cred ca se numeste justitiar daca omu a avut pistolu si a putut interveni sa-l opreasca pe π junior... justitiar era daca dupa ce asta s-a carat il cauta la masa in cuptor si-i aplica o lectie :D
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:...............Un coleg forumist a stat vreo lună până să-şi recupereze arma deşi nu trăsese, doar o scosese din holster pentru a opri un
meltean ce-i aplicase câteva lovituri deja.
Era un ala pe aici care plangea dupa cazuri concrete. Na d-aci !
Si mai am o groaza de cazuri concrete, in unele implicat personal, insa elementul in cauza nu prezinta asa mare importanta ca sa i le relatez.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

BARTHY 2 wrote:Inteleg ca este criza, dar incearca sa mai inlocuiesti mancarea si cu altceva inafara de sapun, ca uite, ai umplut forumul de clabuci. Incearca si tu la o firma de casting, poate te baga in vreo reclama la detergenti.
Sa lasam discutiile culinare pentru alte forumuri,oricum decat sa mananc rahat mai bine sapun....
BARTHY 2 wrote:Era un ala pe aici care plangea dupa cazuri concrete. Na d-aci !
Raspunsul (culmea!!) era dat inainte sa mai comentezi si tu :
Angel_Of_Light wrote:ala a tras in meltean si avea si un box... uitat in buzunar, de aia a avut probleme...
Corect,avea de dat o gramada de declaratii (probabil) dar asta e un lucru pe care il constientizezi in momentul in care iti achizitionezi o arma,.Exclud varianta cu frica de doamna Placinta,in momentul in care a folosit arma probabil ca nu stia cine este respectivul.Oricum nu am auzit cum ca l-ar cauta pe "pistolar",chiar nu cred ca este o prioritate pentru politisti sa-l gaseasca
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

aurorauno wrote: Sa lasam discutiile culinare pentru alte forumuri, oricum decat sa mananc rahat mai bine sapun............
Pai atunci muta-te pe politistii.ro si lasa-ne pe noi cu ale noastre. Acolo ai sansa ca atunci cand vei termina sapunul iti va da Ciocan jumatate din portia lui de delicatesa turceasca; cu fistic, cu caca0 , cu vanilie.....functie de ce-a fost la masa de seara.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

Eu zic mai bine să lăsaţi cearta puerilă ca doi oameni maturi şi civilizaţi, să vă întâlniţi undeva şi să vă bateţi. :lol:
dandana

Post by dandana »

sau sa va intilniti in poligon si sa trageti fiecare in poza celuilalt :lol:
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:Eu zic mai bine să lăsaţi cearta puerilă ca doi oameni maturi şi civilizaţi, să vă întâlniţi undeva şi să vă bateţi. :lol:
cred ca te voi bate pe tine pana vine aurorauno personal sa-ti planga de mila :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
“feci sed iure feci"

Emanuel

Post by Emanuel »

Eu pot sa-l tin ? :roll:

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
aurorauno

Post by aurorauno »

Vin ,vin si in poligon,e pe drum pistolul.Sper sa reusesc sa vin cu ceva nou,cel putin un model rar intalnit la noi.Apropo de tras fiecare in poza celuilalt,daca pe facem la dimensiuni naturale Barthy esti in dezavantaj,am 60 de kile,tras prin inel,greu sa nimeresti ,avantaj clar pentru mine :D Si eu vreau sa incetam cu certurile,nu vrea Barthy :)
Last edited by aurorauno on Wed Dec 08, 2010 8:08 pm, edited 1 time in total.
'
tevez

Post by tevez »

BARTHY 2 wrote:
tevez wrote: cred ca te voi bate pe tine pana vine aurorauno personal sa-ti planga de mila :lol: :lol: :lol: :lol:
Tu şi cu care echipă de rugbi? :lol:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:
BARTHY 2 wrote:
tevez wrote: cred ca te voi bate pe tine pana vine aurorauno personal sa-ti planga de mila :lol: :lol: :lol: :lol:
Tu şi cu care echipă de rugbi? :lol:
hauoleu, şvarţănegule, ham uitat ca ai centura neagra atletism. :))
pun eu mana pe tine, ticalos mic ! :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

sepuku

Post by sepuku »

- Nu te lasi gabore,a?! :wink: ...pan'la urma nu te lasi,iti iei PPS-ul ??? :)
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
aurorauno

Post by aurorauno »

:lol: :lol: :lol: Mai in primul rand nu sunt gabor,nu stiu de ce nu ma crede nimeni! :lol: Nu vad de ce nu as fi recunoscut daca as fi fost :!: PPS-ul este iubirea mea ,asa este, dar din pacate are un pret mult prea mare,incerc sa fac rost de alta "piesa",momentan nu se mai gaseste pe meleagurile noastre,mai astept un pic.Graba strica treaba! :wink:
'
sepuku

Post by sepuku »

-In Viena Pps-ul era 55o € prin comparatie cu shadow care era 75o...// cu incarcatorul de7se lipea de mana,venea ca turnat/ pacat ca nu e sa fie,merita chiar s-un drum pana-n Austria../nu se prea mai gaseste pe la noi,zici,a?hmm... :wink: cu barthone te vezi dupa ce ti-l iei,sper... :)
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

sepuku wrote:.................. cu barthone te vezi dupa ce ti-l iei,sper... :)
Mamă, mamă, câtă complotul !!!! Si la ce mai speri Sepukule ? Hai, spune ca vorbim cu Moşu să-ţi pună sub brăduţ.
Image
“feci sed iure feci"

Post Reply