EKOL VIPER 2.5" - cal. 9mm Rubber/P.A.K.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
In pofida oricaror previziuni sau preconceptii, apreciez propunerea tahedone wrote:Imi cer scuze pentru tonul folosit si pentru unele cuvinte
si, cu scuzele mele de rigoare atasate, declar incheiat conflictul si
accept scuzele oricui simte ca si mine, ca s-a cam sarit peste cal.
Cu toate acestea, revin cu un memento, ma simt nevoit sa procedez
precum soldatii Domnului Olmert in Ghaza.
Nu mai atac pe nici un plan si sub nici o forma!
Dar suntem aici, eu si informatiile mele, si va stau la dispoztie oricand
daca cineva simte nevoia sa-si analizeze in public urmele de musca
de pe propria caciula.
Nu atac in mod gratuit, asa ca va rog nu atacati in mod gratuit.
Mai mult, imi exprim explicit, din nou, disponibilitatea de a produce si
armoniza un website modern si serios, in Flash, exclusiv pentru ROMSDC.
Fara semnatura mea pe el, fara pretentii financiare, fara a adauga vreo
virgula sau link in plus fata de cele cerute de conducerea in charge a
ROMSDC.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Sunt perfect de acord cu tot ce ati scris, si inchei orice fel de presuspus conflict. Cu un ultim post scriptum: in postul respectiv ii ceream scuze lui khronos23.nedumeritu wrote:In pofida oricaror previziuni sau preconceptii, apreciez propunerea tahedone wrote:Imi cer scuze pentru tonul folosit si pentru unele cuvinte
si, cu scuzele mele de rigoare atasate, declar incheiat conflictul si
accept scuzele oricui simte ca si mine, ca s-a cam sarit peste cal.
Cu toate acestea, revin cu un memento, ma simt nevoit sa procedez
precum soldatii Domnului Olmert in Ghaza.
Nu mai atac pe nici un plan si sub nici o forma!
Dar suntem aici, eu si informatiile mele, si va stau la dispoztie oricand
daca cineva simte nevoia sa-si analizeze in public urmele de musca
de pe propria caciula.![]()
Nu atac in mod gratuit, asa ca va rog nu atacati in mod gratuit.
Mai mult, imi exprim explicit, din nou, disponibilitatea de a produce si
armoniza un website modern si serios, in Flash, exclusiv pentru ROMSDC.
Fara semnatura mea pe el, fara pretentii financiare, fara a adauga vreo
virgula sau link in plus fata de cele cerute de conducerea in charge a
ROMSDC.
O zi buna!
-
nedumeritu
OK.
Deci partial si temporar totul este bine.
Am totusi o rugaminte, la tine si la ceilalti ce urmaresc acest topic.
Astept propuneri sa ii schimb numele.
Nu mai vad rostul actualului nume in noile conditii.
Deci partial si temporar totul este bine.
Am totusi o rugaminte, la tine si la ceilalti ce urmaresc acest topic.
Astept propuneri sa ii schimb numele.
Nu mai vad rostul actualului nume in noile conditii.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Eu spun sa ramana , ce este scris sa ramana LITERA DE LEGE , va este rusine cu ce ati scris ? . HEDONE de ce ceri cu atata indarjire sa fie sters ?????? ASTA ESTE CENZURA daca se sterge
Last edited by MrPlici on Sun Jan 18, 2009 6:08 pm, edited 1 time in total.
-
nedumeritu
Inclin sa ii dau dreptate lui MrPlici.hedone wrote:Eu propun sa fie sters. Sau daca doriti totusi ca informatia initiala sa ramana pe forum, sa fie sters tot pana la primul post. Daca administratorul nu vrea sa se ocupe, imi sterg post cu post
Cu toate ca si propunerile tale sunt al naibii de pertinente.
Chestia este ca ideea de a-si sterge fiecare postarile e un pic riscanta.
Sa zicem ca vom fi cativa cu glagorie ce ne vom retrage cele scrise.
Dar ce ne facem daca altii, mai acizi si mai veninosi in cuvant nu o
vor face?
Raman ei singuri avand dreptate si toate creditele posibile?
Daca ramane asa cum este, macar este raspuns si contra-raspuns.
In forma actuala, topicul, cu toate magariile din el, are calitatea de neinlocuit
conferita de autenticitate. Este viu. Este real.
Acesta este motivul pentru care apreciez optiunea exprimata de Mr.Plici.
La naiba, totul este prea complicat. Nu ai cum sa retraiesti viata, nici cum
sa repari ce ai facut, asa de unul singur, d'apoi ceva, un shit, construit
cu migala din dejectiile unui intreg grup. Ca de fapt asta am facut cu totii,
si eu si ceilalti, am varsat aici ca la canal, veninul ce ne prisosea.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
vorba unui preten... unde sunt zilele alea unde ne pupam pe arme si faceam un poligon doar de dragul tehnicitatii si a recreeri?!?
sa va fie rusine tuturor!! incepand cu mine si terminand... terminand cu cine vreti voi....
chiar nu v-ati pus intrebarea de ce s-au retras multi din discutii... eu si cei mai vechi decat mine?!? mai vedeti postari tehnice? de la mine, babanu, macarici, barthy,niky, violiv, cristi (si v si "colectionarul"), idmisto, schrecee, etc, etc...?!? sfaturi tehnice eu unul am mai dat.. la tel... probabil ca nici acolo nu voi mai raspunde...potoliti-va si hai sa ne readucem aminte ce am vrut sa facem si care este telul nostru...
invective? va dau cate vreti... catalin.. cum e vremea in sectorul 6? nedumeritu... ploua pe valea prahovei sau e cerul senin si se vad stele...una doua sau trei ca deja de la 4 ne apropiem de maresal si saracii nu au fost decat trei, si istoria in curand va mentiona doar doi?... emanuel... am un compas, o rigla negradata si un echer obtuzunghic... se cere sa se afle varsta pilotului...! hedone... tineretea e un avantaj doar la babele nimfomane, in rest aia batranii ne mananca la micul dejun ca au vederea slaba si nu vad ce baga intre molari...moldova sa se uneasca cu tara... cu tara lor mah! am o gandire socio-comunisto-tehnocrata... trecem mai departe? astia din armata... am in vedere ofiterii... o fo' bun salamul soldatilor?!? sau fripturile cat cascheta facute din hrana amaratilor de metei?!?
eu sunt lesbi...imi plac femeile...
Probleme Gogule?!?... ??? ... ?!?
bagati-va mintile in cap si terminati cu prostiile... ca alfel nu progresam ci batem pasul pe loc!!!
invective, plasari de dovezi, dosare,secretomanie,injuraturi, babe violate... stirile de la ora "X" can-can-uri... lasati pe seama massmediei... haisa ne vedem de ale noastre, sa vedem cum facem cu o floare primavara... hai sa nu mai avem initiative nascute moarte... ne uneste un crez, ideii si mai ales o pasiune! poate ca totusi nu e ceasul al 12-lea... si chiar de ar fi, tot se mai poate face ceva...
ce ziceti?!?

sa va fie rusine tuturor!! incepand cu mine si terminand... terminand cu cine vreti voi....
chiar nu v-ati pus intrebarea de ce s-au retras multi din discutii... eu si cei mai vechi decat mine?!? mai vedeti postari tehnice? de la mine, babanu, macarici, barthy,niky, violiv, cristi (si v si "colectionarul"), idmisto, schrecee, etc, etc...?!? sfaturi tehnice eu unul am mai dat.. la tel... probabil ca nici acolo nu voi mai raspunde...potoliti-va si hai sa ne readucem aminte ce am vrut sa facem si care este telul nostru...
invective? va dau cate vreti... catalin.. cum e vremea in sectorul 6? nedumeritu... ploua pe valea prahovei sau e cerul senin si se vad stele...una doua sau trei ca deja de la 4 ne apropiem de maresal si saracii nu au fost decat trei, si istoria in curand va mentiona doar doi?... emanuel... am un compas, o rigla negradata si un echer obtuzunghic... se cere sa se afle varsta pilotului...! hedone... tineretea e un avantaj doar la babele nimfomane, in rest aia batranii ne mananca la micul dejun ca au vederea slaba si nu vad ce baga intre molari...moldova sa se uneasca cu tara... cu tara lor mah! am o gandire socio-comunisto-tehnocrata... trecem mai departe? astia din armata... am in vedere ofiterii... o fo' bun salamul soldatilor?!? sau fripturile cat cascheta facute din hrana amaratilor de metei?!?
bagati-va mintile in cap si terminati cu prostiile... ca alfel nu progresam ci batem pasul pe loc!!!
invective, plasari de dovezi, dosare,secretomanie,injuraturi, babe violate... stirile de la ora "X" can-can-uri... lasati pe seama massmediei... haisa ne vedem de ale noastre, sa vedem cum facem cu o floare primavara... hai sa nu mai avem initiative nascute moarte... ne uneste un crez, ideii si mai ales o pasiune! poate ca totusi nu e ceasul al 12-lea... si chiar de ar fi, tot se mai poate face ceva...
ce ziceti?!?
-
nedumeritu
@Haiosu
raspunsul este simplu dom' Presedinte!
In mod cert se pot face mai multe acum.
Cred ca stii la fel ca mine ca mai in toate trupele operative/operationale
echipele se sudeaza numai dupa ce trec testele de stress intern.
Se "bat" toti cu toti, intre ei, se scuipa, se zgarie [pe oki], fac de toate cele
si intr-un final se topesc toate "umorile" interne.
Fiecare stie pe fiecare, stie pe ce se poate baza in certe cazuri.
Ca si cum ar fi un team-building, da' mai cazon.
Vrand nevrand cam asta am facut noi pana acum. Ne-am pus chilotzii
pe garduri.
Acum ca stim cine cu cine votam, zic ca nu ramane sa faceti altceva
de facut decat sa continuati ce ati inceput.
In masura in care o sa pot, o sa continuu sa ajut cu ce pot, ca mai la
inceputuri.
Detalii tehnice, pe forum, nu cred ca isi vor mai avea locul.
Dar sfaturi de la avansati spre cei noi sunt al naibii de bine-venite.
Fotografii cu detalii constructive, cu piese in "suferinta", cu accidente,
cu proceduri de urmat, samd. sunt la fel de bine-venite.
La un moment dat cred ca ar fi cazul sa ne bulucim cu totii la copii aia
zglobii de la Timisoara. Ca vad ca au decolat puternic si ne cam dau
clase.
Cand va veni timpul ar trebui sa ne varsam nerfii capului in
poligoanele de la Chisinau.
Eu merg din nou miercuri la ei si antamez problema.
Pe de alta parte, dom' Presedinte, mi se pare ca am cam depasit termenul
cu procedurile de inscriere la "Anatolie Salceanu". Si oamenii ceia chiar
sunt seriosi si cand ne-a fript buza ne-au ajutat.
S-au cam adunat multe. Nu?
Atunci, vorba ta: LA TREABA CA E MULT DE ... TRAS!
raspunsul este simplu dom' Presedinte!
In mod cert se pot face mai multe acum.
Cred ca stii la fel ca mine ca mai in toate trupele operative/operationale
echipele se sudeaza numai dupa ce trec testele de stress intern.
Se "bat" toti cu toti, intre ei, se scuipa, se zgarie [pe oki], fac de toate cele
si intr-un final se topesc toate "umorile" interne.
Fiecare stie pe fiecare, stie pe ce se poate baza in certe cazuri.
Ca si cum ar fi un team-building, da' mai cazon.
Vrand nevrand cam asta am facut noi pana acum. Ne-am pus chilotzii
pe garduri.
Acum ca stim cine cu cine votam, zic ca nu ramane sa faceti altceva
de facut decat sa continuati ce ati inceput.
In masura in care o sa pot, o sa continuu sa ajut cu ce pot, ca mai la
inceputuri.
Detalii tehnice, pe forum, nu cred ca isi vor mai avea locul.
Dar sfaturi de la avansati spre cei noi sunt al naibii de bine-venite.
Fotografii cu detalii constructive, cu piese in "suferinta", cu accidente,
cu proceduri de urmat, samd. sunt la fel de bine-venite.
La un moment dat cred ca ar fi cazul sa ne bulucim cu totii la copii aia
zglobii de la Timisoara. Ca vad ca au decolat puternic si ne cam dau
clase.
Cand va veni timpul ar trebui sa ne varsam nerfii capului in
poligoanele de la Chisinau.
Eu merg din nou miercuri la ei si antamez problema.
Pe de alta parte, dom' Presedinte, mi se pare ca am cam depasit termenul
cu procedurile de inscriere la "Anatolie Salceanu". Si oamenii ceia chiar
sunt seriosi si cand ne-a fript buza ne-au ajutat.
S-au cam adunat multe. Nu?
Atunci, vorba ta: LA TREABA CA E MULT DE ... TRAS!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Subscriu!S-a facut un mare cacat,aici pe forum.(scuze de cuvantul "forum").haiosu wrote:vorba unui preten... unde sunt zilele alea unde ne pupam pe arme si faceam un poligon doar de dragul tehnicitatii si a recreeri?!?
sa va fie rusine tuturor!!.
Am in continuare cateva semne de intrebare,le tin pentru mine,dar ma lamuresc eu pana la urma.
Despre ceea ce gandesc,s-a vazut (sper),din fervoarea cu care m-am bagat in asa-zisele discutii demne de un forum despre arme.Am ajuns s-o dam de gard cu ghicitori si bancuri,ca de altceva nu suntem capabili.
Miscarea s-a mutat in Banat.Bravo lor!"Tot Banatu-i fruncea!" Pacat ca sunt 550 de km pana acolo.
Sper sa ne auzim cu subiecte despre arme.

Frumos ce au facut cei la Timisoara, bravo Hedone, tot respectul pentru Timisoara.
De restul mi-e scarba, oameni in toata firea care se jignesc si isi arunca vorbe grele. Dane ma asteptam mai mult de la tine ca totusi ai fost ceva la viata ta, dar se pare ca nu gresesc cand spun "ai fost", vad ca ai inceput sa vorbesti de dosare si alte porcarii, ar trebui sa-ti fie rusine tocmai tu sa pomenesti cuvantul dosare. Mai bine ai tacea chitic si ti-a vedea de pensie.
Angel Of Light nu am vorbit mult dar ar trebui sa te verifici tata, cred ca ai capatat o obsesie pentru Nedumeritu cum spune o tampenie cum sari la gatul lui, am inteles ca esti destul de tanar, observ ca esti inflacarat si cauti sa arati lumii ca esti o persoana dreapta corecta. Da ne-am dat seama, esti sufletul corectitudinii in ROMSDC, dar mai lasa-ne in ... aia a noastra sa traim cu bunele si relele noastre ca stim si noi sa facem curat intre noi, nu avem nevoie de un pustan sa ne arate calea.
ROMSDC Bucuresti, mai bine v-ati pune pe treaba ca vad ca Timisoara e cu cateva luni bune inaintea voastra, nu va mai roadeti unu pe altu si puneti osu la treaba. Ori aratati-ne ca e ceva de capu vostru ori retrageti-va. Nimeni nu spune nimic folositor pe forum, sunteti atatia si taceti ca muierile, hai curaj ca nu va ia nimeni glanda.
De restul mi-e scarba, oameni in toata firea care se jignesc si isi arunca vorbe grele. Dane ma asteptam mai mult de la tine ca totusi ai fost ceva la viata ta, dar se pare ca nu gresesc cand spun "ai fost", vad ca ai inceput sa vorbesti de dosare si alte porcarii, ar trebui sa-ti fie rusine tocmai tu sa pomenesti cuvantul dosare. Mai bine ai tacea chitic si ti-a vedea de pensie.
Angel Of Light nu am vorbit mult dar ar trebui sa te verifici tata, cred ca ai capatat o obsesie pentru Nedumeritu cum spune o tampenie cum sari la gatul lui, am inteles ca esti destul de tanar, observ ca esti inflacarat si cauti sa arati lumii ca esti o persoana dreapta corecta. Da ne-am dat seama, esti sufletul corectitudinii in ROMSDC, dar mai lasa-ne in ... aia a noastra sa traim cu bunele si relele noastre ca stim si noi sa facem curat intre noi, nu avem nevoie de un pustan sa ne arate calea.
ROMSDC Bucuresti, mai bine v-ati pune pe treaba ca vad ca Timisoara e cu cateva luni bune inaintea voastra, nu va mai roadeti unu pe altu si puneti osu la treaba. Ori aratati-ne ca e ceva de capu vostru ori retrageti-va. Nimeni nu spune nimic folositor pe forum, sunteti atatia si taceti ca muierile, hai curaj ca nu va ia nimeni glanda.
Nu e nevoie de felicitari, si in niciun caz nu am eu vre-un merit deosebit. Tot ce am facut a fost sa dam sfoara-n tara ca existam si oamenii vin, incet, unul cate unul. Acelasi lucru trebuie facut in fiecare oras / orasel din tara.
O faza foarte "mistou" a fost ca in timp ce-i explicam instructorului din poligon despre dorintele noastre de a aduce lumea inspre poligon, din padure (ca poligonul este intr-o padure) se si aude "pooooc".
O faza foarte "mistou" a fost ca in timp ce-i explicam instructorului din poligon despre dorintele noastre de a aduce lumea inspre poligon, din padure (ca poligonul este intr-o padure) se si aude "pooooc".
Last edited by hedone on Mon Jan 19, 2009 3:35 pm, edited 2 times in total.
Frumos ce vreti sa faceti, sa scoateti lumea din padure, frumos spus. Dar intr-adevar ai dreptate multi au pistoale de auto aparare si se duc in padure sa le foloseasca. Si asta nu e normal. Eu zic ca aveti o structura formata in Timisoara. Adunati oamenii in continuare si aratati-le cum se procedeaza. Imi pare rau ca nu-s in Timisoara, mi-ar fi placut sa vin cu voi. Din pacate stau prost si cu timpul si cu banii asa ca o excursie e exclusa. Dar eu zic ca meritati felicitarile pentru ce doriti sa faceti si nu sunt doar vorbe goale, chiar vad ca le puneti in practica.
-
Angel_Of_Light
Ai dreptate si imi cer scuze in fata tuturor caci am sarit calul.cataok wrote:Frumos ce au facut cei la Timisoara, bravo Hedone, tot respectul pentru Timisoara.
Domnu presedinte ROMSDC dar cand eu am pus o intrebare pe forum de ce nu a raspuns nimeni? Ca era o intrebare pertinenta, am un RG si vreau sa-l intretin cat mai bine, daca sunteti atatia destepti de ce numai Dan mi-a dat niste sfaturi cum sa schimb teava la RG? Am intrebat si am tipat ca vreau sa aflu. Ai scris n cuvinte mai sus si nu ai zis nimic, adu si tu ceva folositor, daca esti asa destept si te-ai retras sa nu te patezi pe rochita cea noua. La bancuri esti primu, dar adu si tu ceva util ca LA morala repede apari. Zici ca esti un presedinte de club, pai arata ca esti destept nu scrie o abureala de nu stiu cate randuri fara sa spui nimic. Pune un topic util, scrie ceva bun si la obiect si pe urma fa pe desteptu! Daca voi atatia astia destepti si vechi nu sunteti in stare sa aduceti un topic util si singure lucruri sunt certurile unora cu probleme, nu va mai plangeti. Asta va e soarta bine meritata. Traiti in Romania si va complaceti in mizerie si lene.haiosu wrote:vorba unui preten... unde sunt zilele alea unde ne pupam pe arme si faceam un poligon doar de dragul tehnicitatii si a recreeri?!?
ce ziceti?!?