Fratilor..voi vb serios cu seiful? Sunt nebuni astia?? De unde mai scot bani si pt seif?? Si cat mama naibii mai costa si asta si care e cel mai ieftin?
Tocmai m-am uitat intr-un pliant de la Bricostore, am vazut ceva la 90ron.
Daca n-o sa am ce face cred ca o sa iau unul... dar mi se pare cam deplasata chestia asta.
mi se pare normal sa ceara seif/dulap pentru arme
o arma nu este jucarie, copiii se pot rani jucandu-se cu ea, prieteni, rude, oricine vine in lipsa ta si o gaseste
seif iti trebuie atunci cand depozitezi arma, nu? dar daca sa presupunem ca eu si cand dorm am arma in tocul de la pijama, atunci nu-mi mai trebuie nici un seif, nu? trebuie doar sa duc factura de la pijamaua cu toc
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
O cutie din aia pentru posta(in care se baga scrisorile) e buna?
Pai nene sa ne dea cu glont direct,daca tot intrunim toate conditiile inpuse de politie,nu?
Ce buna era Asociatia acum! Sa vedeti ce si-o luau peste bot in frunte cu ministru!
Babanu wrote:seif iti trebuie atunci cand depozitezi arma, nu? dar daca sa presupunem ca eu si cand dorm am arma in tocul de la pijama, atunci nu-mi mai trebuie nici un seif, nu? trebuie doar sa duc factura de la pijamaua cu toc
si cand faci dus, ce faci ? trebuie sa il lasi undeva )
Babanu wrote:seif iti trebuie atunci cand depozitezi arma, nu? dar daca sa presupunem ca eu si cand dorm am arma in tocul de la pijama, atunci nu-mi mai trebuie nici un seif, nu? trebuie doar sa duc factura de la pijamaua cu toc
si cand faci dus, ce faci ? trebuie sa il lasi undeva )
zamacu nu rugineste, eu cand il demontez sa-l curat il spal piesa cu piesa in cada
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Am vazut discutia despre seifuri! Cred ca astea ar suplini o cheltuiala a celor cu pistoale. Cutii de valori la preturi ok pe dimensiuni de la 46,50 RON in sus!