Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
de laudat acei oameni care au intervenit. Mai rar in ziua de astazi. Intrebarea mea vine..........cel ce a tras ce sa intimplat cu el? Cercetare....declaratii....anchete?
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Este vorba despre fiul doamnei PLACINTA fostul ministru al Turismului, cel care a tras nu e de gasit si cred ca nici nu o sa apara dupa ce afla spre cine a tras
pacat ca a ratat 
-
Angel_Of_Light
este vorba despre Toma necredinciosu, cel ce s-a dus protap in strainatate si s-a afiliat la o biserica "mai atee" si a pozat cu troita.... facand chestii?dcrist wrote:Este vorba despre fiul doamnei PLACINTA fostul ministru al Turismului
Da, ăla e animalu'. Cred că la ăştia irecuperabili ar fi mai corectă eutanasia...Aşa se omoară ei, încet-încet cu droguriAngel_Of_Light wrote:este vorba despre Toma necredinciosu, cel ce s-a dus protap in strainatate si s-a afiliat la o biserica "mai atee" si a pozat cu troita.... facand chestii?dcrist wrote:Este vorba despre fiul doamnei PLACINTA fostul ministru al Turismului
dar până se curăţă mai fac viaţa un coşmar şi multor altor oameni nevinovaţi.
http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 08774.html
Sper ca cel care a folosit arma să nu păţească nimic. Adică să nu apară, să nu ştie nimeni nimic, etc. Omerta.
Pai scrie clar la sfarsitul articolului :dandana wrote:...... Intrebarea mea vine..........cel ce a tras ce sa intimplat cu el? ........
In viziunea organelor noastre ala este singurul agresor. Sau ati uitat ca suntem la romanika ?presa wrote:"Agresorul a fugit de la locul faptei si este cautat de politisti."
Din articol vad ca este vorba despre "animal" care a fugit. Si mai spune ca sa tras cu pusca cu aer comprimat, cind la televizor sa vazut clar tubul de cartus.
Foarte bine ca a intervenit, a aplanat conflictul, ca cine stie unde se ajungea, si mai bine ca sa facut nevazut
Foarte bine ca a intervenit, a aplanat conflictul, ca cine stie unde se ajungea, si mai bine ca sa facut nevazut
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Se pare ca nu a ratat .dcrist wrote:Este vorba despre fiul doamnei PLACINTA fostul ministru al Turismului, cel care a tras nu e de gasit si cred ca nici nu o sa apara dupa ce afla spre cine a traspacat ca a ratat
In general politistii nu prea-i inghit pe acesti "vigilantes" caci aparitia lor in societate si actele lor de civism sunt dovezi certe ale incompetentei si ineficientei organelor.dandana wrote:Din articol vad ca este vorba despre "animal" care a fugit. Si mai spune ca sa tras cu pusca cu aer comprimat, cind la televizor sa vazut clar tubul de cartus.
Beizadeaua cu siguranta va fi cercetata in libertate de vreun limbric aservit politic si poate internat de forma la pisica 3-a insa cel cu pusca va fi vai de steaua lui cand va fi gasit.
Parca-l aud pe ghita pristanda in ezercitiu funtiunii : "- grijania ma-tii ! ce ma, te crezi frun serif ? las' ca vezi tu pa dracu !"
ai mare dreptate, si este crudul adevar. poate va veni ziua cind draptatea si legea vor fi la loc de cinste. Sa speram ca nu il vor gasii, si nu il vor gasii ca doar iti poti crea o groaza de alibiu-ri
Ce-i nasol, ca reteaua de informatori creeata de fost militie printre bisnitari, curve, cersetori si alti gainari marunti functioneaza perfect. Credeti voi ca madam "romanian pie" va ierta faptul ca cineva a atentat la odrasla ? Doar e mama, ce dracu' ! Si mai e si pe val.
Eu cred că micul satanist de bani-gata a dispărut ca măgaru-n ceaţă, în timp ce justiţiarul cu armă cu aer comprimat cu cartuşe
cu bilă de oţel cu gaze cu aliceuşor de transormat în armă letală, cum ar spune un ziarist, a dispărut eroic pe la casa lui. Nu cred
că el este "agresorul", dar la ce presă avem, nici ei nu ştiu ce-au vrut să scrie.
Când regizorul Nemescu a fost ucis de către un...englez, cineva i-a aplicat o corecţie criminalului, chiar în duba de poliţie. Persoană
importantă, nu spui cine. La TV a ajuns informaţia că l-au bătut poliţiştii, fals, desigur. Dar nici multe eforturi să-l prindă pe acel
"justiţiar" nu au făcut, ba din contră.
Mai mult ca sigur pumnii ăia au cam fost toată perdeapsa, c-aşa-i la noi, avem o
iubire de străini exagerată. Ceea ce vreau să spun e că nu sunt chiar aşa răi poliţiştii români, nici dracu' nu-i aşa de negru, dar
se exagerează şi a ajuns ceva banal să exagerezi şi să dai vina pe poliţie tot timpul. Hai acum cu refrenul cu aruncare caschetelor.
Un ziarist ceva mai inteligent, cum dealtfel sunt cei de la Gândul:
http://www.gandul.info/news/fiul-fostul ... na-7787708
Normal ar fi să se uite de "justiţiar". Pentru că a intervenit merită o răsplată, pentru că a plecat poate merită o sancţiune.
Cele două se anulează, deci: case closed, cum bine spunea maestrul Şoric.
cu bilă de oţel cu gaze cu aliceuşor de transormat în armă letală, cum ar spune un ziarist, a dispărut eroic pe la casa lui. Nu cred
că el este "agresorul", dar la ce presă avem, nici ei nu ştiu ce-au vrut să scrie.
Când regizorul Nemescu a fost ucis de către un...englez, cineva i-a aplicat o corecţie criminalului, chiar în duba de poliţie. Persoană
importantă, nu spui cine. La TV a ajuns informaţia că l-au bătut poliţiştii, fals, desigur. Dar nici multe eforturi să-l prindă pe acel
"justiţiar" nu au făcut, ba din contră.
iubire de străini exagerată. Ceea ce vreau să spun e că nu sunt chiar aşa răi poliţiştii români, nici dracu' nu-i aşa de negru, dar
se exagerează şi a ajuns ceva banal să exagerezi şi să dai vina pe poliţie tot timpul. Hai acum cu refrenul cu aruncare caschetelor.
Un ziarist ceva mai inteligent, cum dealtfel sunt cei de la Gândul:
http://www.gandul.info/news/fiul-fostul ... na-7787708
Normal ar fi să se uite de "justiţiar". Pentru că a intervenit merită o răsplată, pentru că a plecat poate merită o sancţiune.
Cele două se anulează, deci: case closed, cum bine spunea maestrul Şoric.
Manca-l-ar tata pe el, cum le zice ca un om mare !!! De-ar trai Marar sa te auda, ti-ar da si tie un loc de casa ca lu' Sorici.tevez wrote:...........Ceea ce vreau să spun e că nu sunt chiar aşa răi poliţiştii români, .........
Un caz concret in care "vigilntes" astia nu au fost inghititi de politisti avem domnul Dandanache? Pana la momentul contrar tot ce ne povestesti sunt din imaginatia ta bogata,logic ca jurnalistul se referea la mister Placinta cand spunea ca agresorul a fugit si LOGIC ca astea erau cuvintele ziaristului,nu declaratia oficiala sau neoficiala a politiei,ce treaba au "organele" cu parerea unui jurnalist? Nenea ala care a tras ca un bun cetatean trebuia sa ramana sa dea o declaratie tot ca un bun cetatean,sau sa se prezinte ulterior la sectie!Parca asa se face,de fiecare data cand faci uz de arma dai un beep la politie.Pentru ca nu a facut-o va suporta consetintele legii,daca il gasesc.Mi se pare fair-play!Bravo lui ca a avut curajul sa foloseasca arma,legal dupa parerea mea,dar o mare bila neagra ca nu a anuntat,asa cum era in continuare legal....Poate nu detinea arma chiar "cu acte in regula",poate s-a speriat ca o sa-l vada lumea la tv si devine vip,sunt n posibilitati,dar il lasam pe Dandanache sa faca scenarii,restul sa vorbim lucruri concrete! Sa speram ca datorita presiunii opiniei publice Placinta primeste ce merita...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Sincer nu-l condamn pe individ că s-a tirat de acolo. Existau două riscuri mari pentru el: unul ipotetic, doamna Plăcintă
să-i facă rău folosindu-se de puterea financiară şi de influenţă (deşi poate nu e chiar aşa absurdă) şi altul concret: să i
se reţină arma deşi nu a tras în victimă, poate să rămână de tot fără pistolul "din dotare" cum a zis ştirista şi, de ce nu,
un dosărel. Desigur, dezavuez astfel de comportamente justiţiare, nu încurajez în nici un caz aşa ceva şi găsesc cu totul
nepotrivit gestul tânărului. Totuşi, dacă aş fi în locul celor ce se ocupă de caz, m-aş concentra pe alte aspecte şi aş lăsa
identificarea trăgătorului, a acestui haiduc de cauciuc, pe ultimul loc.
Eu unul nu aş fi tras să fiu în locul lui, decât dacă micuţul "prinţişor"
ar fi încercat să mă atace pe mine. Şi aşa
legitima apărare e greu de probat dacă eşti tu însuţi atacat, darminte să zici că ai apărat pe "cineva apropiat" sau că era
stare de necesitate....până una-alta ei îţi ridică arma şi umbli de nebun la declaraţii, freacat la cap mai rău ca agresorul.
Adevăratul agresor.
Un coleg forumist a stat vreo lună până să-şi recupereze arma deşi nu trăsese, doar o scosese din holster pentru a opri un
meltean ce-i aplicase câteva lovituri deja.
să-i facă rău folosindu-se de puterea financiară şi de influenţă (deşi poate nu e chiar aşa absurdă) şi altul concret: să i
se reţină arma deşi nu a tras în victimă, poate să rămână de tot fără pistolul "din dotare" cum a zis ştirista şi, de ce nu,
un dosărel. Desigur, dezavuez astfel de comportamente justiţiare, nu încurajez în nici un caz aşa ceva şi găsesc cu totul
nepotrivit gestul tânărului. Totuşi, dacă aş fi în locul celor ce se ocupă de caz, m-aş concentra pe alte aspecte şi aş lăsa
identificarea trăgătorului, a acestui haiduc de cauciuc, pe ultimul loc.
Eu unul nu aş fi tras să fiu în locul lui, decât dacă micuţul "prinţişor"
legitima apărare e greu de probat dacă eşti tu însuţi atacat, darminte să zici că ai apărat pe "cineva apropiat" sau că era
stare de necesitate....până una-alta ei îţi ridică arma şi umbli de nebun la declaraţii, freacat la cap mai rău ca agresorul.
Adevăratul agresor.
Un coleg forumist a stat vreo lună până să-şi recupereze arma deşi nu trăsese, doar o scosese din holster pentru a opri un
meltean ce-i aplicase câteva lovituri deja.
Inteleg ca este criza, dar incearca sa mai inlocuiesti mancarea si cu altceva inafara de sapun, ca uite, ai umplut forumul de clabuci. Incearca si tu la o firma de casting, poate te baga in vreo reclama la detergenti.aurorauno wrote:Un caz concret in care "vigilntes" astia nu au fost inghititi de politisti avem domnul Dandanache? Pana la momentul contrar tot ce ne povestesti sunt din imaginatia ta bogata,logic ca jurnalistul se referea la mister Placinta cand spunea ca agresorul a fugit si LOGIC ca astea erau cuvintele ziaristului,nu declaratia oficiala sau neoficiala a politiei,ce treaba au "organele" cu parerea unui jurnalist? Nenea ala care a tras ca un bun cetatean trebuia sa ramana sa dea o declaratie tot ca un bun cetatean,sau sa se prezinte ulterior la sectie!Parca asa se face,de fiecare data cand faci uz de arma dai un beep la politie.Pentru ca nu a facut-o va suporta consetintele legii,daca il gasesc.Mi se pare fair-play!Bravo lui ca a avut curajul sa foloseasca arma,legal dupa parerea mea,dar o mare bila neagra ca nu a anuntat,asa cum era in continuare legal....Poate nu detinea arma chiar "cu acte in regula",poate s-a speriat ca o sa-l vada lumea la tv si devine vip,sunt n posibilitati,dar il lasam pe Dandanache sa faca scenarii,restul sa vorbim lucruri concrete! Sa speram ca datorita presiunii opiniei publice Placinta primeste ce merita...