sorin mok wrote:Bine ai venit pe forum!Alex wrote:Salutare la toata lumea, sunt vanzatorul pistoalelor Ekol de pe Okazii. Sunt uimit de faptul ca desi sunt cele mai ieftine produse de acest gen oferite in acest moment pe piata ( ma refer la persoane private, anunturi), sunt totusi prea scumpe! Cred ca ar trebui sa luati in calcul drumul Bucuresti-Sofia cam 800 KM, vigneta necesara pt. a circula in Bulgaria, o mica atentie vanzatorului de la magazin (bulgarii cunosc situatia din Romania si profita la maxim pretinzand traducerea notificarii, se rezolva cu cativa euro), acizza care se plateste conform unei facturi externe cu bataile de cap de rigoare, traduceri legalizari, etc, drumuri la AEST, reticenta vamesilor plus altele care imi scapa. Apropos, taxa armurierului este compusa din comision 10% plus un impozit de 10%, total 120 RON din care cumparatorul suporta DOAR 60 RON. Rezulta deci ca ma aleg cu 540 RON pe o arma pe care cumparatorul plateste 660 RON. Ma indoiesc ca un eventual doritor va iesi mai ieftin in cel mai fericit caz cu mai mult de cativa zeci de lei, care nu cred ca justifica pierderea de timp cu drumul si bataile de cap. In plus, nu garantez ca cei de la AEST vor inscrie o arma neomologata. Pentru orice alte informaii, va stau la dispozitie.
Faptul ca vinzi acele arme e o chestiune care te priveste iar pretul pe care-l ceri, la fel.
Atunci cand am afirmat ca sunt prea scumpe m-am referit la pretul lor in magazin si la pretul cerut. Intre 60E (cu acciza) si 200E diferenta este prea mare si nejustificata, in opinia mea. Ma mir ca nu ati pus in pret si cele 2 beri reci pe care le-ati baut la o benzinarie de la marginea Sofiei si cele 2 leva date unui cersetor de pe acolo sau amenda pentru depasirea vitezei!
Nu inteleg de ce pe langa un produs oarecare, cumparatorul trebuie sa plateasca si drumul si celelalte cheltuieli ale vanzatorului?
hai sorine, nu fi rau cu omul !!! tu chiar nu ai facut afaceri niciodata?