Discutii diverse

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

“You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.”

:lol:
MrPlici

Post by MrPlici »

Nedumeritu , sincer la matale pe 25 decembrie cine ai vrea sa vina
MOS CRACIUN sau MOS GERILA ?? :roll:
_ Image

nedumeritu

Post by nedumeritu »

MrPlici wrote:Nedumeritu , sincer la matale pe 25 decembrie cine ai vrea sa vina
MOS CRACIUN sau MOS GERILA ?? :roll:
Diadia Marojnaia!
Asta daca mai apuc un Decembrie... :roll:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
MrPlici

Post by MrPlici »

Nedumeritu ai vazut filmul ""Lord of War"" ???? daca nu pune mana , film dupa o intamplare adevarata , sa nu ajungi ca ala cu arme pe bila de cauciuc :lol: :lol: :idea:
_ Image

Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Pai daca studiem dupa cele care se intampla si se discuta inseamna ca eu sunt ca fratele lu ala care era impotriva armelor rele care ucid.... pacat ca trebuie sa ma impuste clientii nemultumiti....
MrPlici

Post by MrPlici »

Nedumeritu ce faceti la Brasov ? vad ca se trage cu arme pe strada , te rugam sa iei masuri :shock: , SE VEDE CA AU VENIT CIOBANII INAPOI ACASA DIN EUROPA , CRED CA DE ACUM NUMAI DE TALHARII DIN ASTEA O SA AUZIM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
_ Image

cyrus12

Post by cyrus12 »

In virtutea celor spuse de MsPlici se pare ca guvernati nostri ne mai pregatesc o "bucurie ".Se pare ca politia este atat de eficienta incat merita toata increderea noastra ,merita sa ne punem siguranta vieti in mainele lor. ATENTIE POLITIA VEGHEAZA.

http://www.ziare.com/Dragnea_vrea_sa_re ... -pag2.html

PS:SINCER ma bucur din toata inima ca am ales sa emigrez si sincer imi dorec sa ma tina D-zeu in viata pana plec(cine stie se poate sa dai peste un infractor inarmat pe care legea in protejeaza care sa iti traga un glonte in cap)
ATENTIE POLITIA VEGHEAZA

Somn usor .Dormiti fara grija :twisted: :twisted:
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/
Image
Emanuel

Post by Emanuel »

Vrei sa emigrezi ? FELICITARI !!!

Mi-e rusine ca n-am avut c...oaie s-o fac si eu prin 2000. :oops:

Sa fii fericit ! Sincer ! :D
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
dcrist

Post by dcrist »

cyrus12 wrote:In virtutea celor spuse de MsPlici se pare ca guvernati nostri ne mai pregatesc o "bucurie ".Se pare ca politia este atat de eficienta incat merita toata increderea noastra ,merita sa ne punem siguranta vieti in mainele lor. ATENTIE POLITIA VEGHEAZA.

http://www.ziare.com/Dragnea_vrea_sa_re ... -pag2.html

PS:SINCER ma bucur din toata inima ca am ales sa emigrez si sincer imi dorec sa ma tina D-zeu in viata pana plec(cine stie se poate sa dai peste un infractor inarmat pe care legea in protejeaza care sa iti traga un glonte in cap)
ATENTIE POLITIA VEGHEAZA

Somn usor .Dormiti fara grija :twisted: :twisted:
Handicapat ca toti guvernanti, ca ala de la brasov avea ,,sigur" permis pt pistolul cu glont pe care la folosit si aia care au ,,cumparat" armele din depozit tocmai le iesise actele de la AEST pt arme automate si cum nu au gasit in magazine le-au luat direct de la depozit fara adaos comercial. :twisted:
sassu

Post by sassu »

Am o intrebare , am cumparat astazi munitie pg 10x22 de la un alt magazin decat arrow, (magazin din Constanta ) si surpriza , camasa cartusului pg in partea superioara se ingusteaza si strange bila aproape ca uag-ul , mentionez ca am primit munitia in cutie clasica de pg de carton alb cu rosu in schimb cutia prezinta data de fabricatie 2008 03 spre deosebire de 2007 04 data de fabricatie de pe cutia mai veche de la arrow. Stie cineva care sunt diferentele intre cele 2 tipuri de pg .Nu mai gasesc cablul de la aparatul foto sa anexez poza.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

sassu wrote:Am o intrebare , am cumparat astazi munitie pg 10x22 de la un alt magazin decat arrow, (magazin din Constanta ) si surpriza , camasa cartusului pg in partea superioara se ingusteaza si strange bila aproape ca uag-ul , mentionez ca am primit munitia in cutie clasica de pg de carton alb cu rosu in schimb cutia prezinta data de fabricatie 2008 03 spre deosebire de 2007 04 data de fabricatie de pe cutia mai veche de la arrow. Stie cineva care sunt diferentele intre cele 2 tipuri de pg .Nu mai gasesc cablul de la aparatul foto sa anexez poza.
probabil au schimbat masina de matisat si acum le scot mai strangulate. am vazut si eu.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
MrPlici

Post by MrPlici »

BARTHY 2 wrote:
sassu wrote:Am o intrebare , am cumparat astazi munitie pg 10x22 de la un alt magazin decat arrow, (magazin din Constanta ) si surpriza , camasa cartusului pg in partea superioara se ingusteaza si strange bila aproape ca uag-ul , mentionez ca am primit munitia in cutie clasica de pg de carton alb cu rosu in schimb cutia prezinta data de fabricatie 2008 03 spre deosebire de 2007 04 data de fabricatie de pe cutia mai veche de la arrow. Stie cineva care sunt diferentele intre cele 2 tipuri de pg .Nu mai gasesc cablul de la aparatul foto sa anexez poza.
probabil au schimbat masina de matisat si acum le scot mai strangulate. am vazut si eu.
Dar ati tras cu ele , cum sunt ???? mai se aud tare ?
_ Image

sassu

Post by sassu »

Se aud la fel de tare ca si un pg mai vechi , in schimb bila ar putea avea viteza mai mare datorita presiunii mai mari care se creaza ,trebuie testat.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

viteza mai mare => energie cinetica mai mare, insa materialul din care e facuta bila lasa de dorit si afecteaza precizia.
asa ca mai bine folosesti uag-urile.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
MrPlici

Post by MrPlici »

Panarama zilei : Rasi sa moara masa , ROMANIA TARA ""LU"" PESTE
Criminalul din Braşov a fost prins! Anunţul a fost făcut chiar de ministrul de Interne, Liviu Dragnea, care a declarat că este vorba despre un cetăţean din Republica Moldova. Iar bărbatul nu este la prima agresiune de acest gen; în urmă cu cinci ani, a avut două acţiuni similare celei de la Braşov, a precizat ministrul de Interne. A fost condamnat atunci la 15 ani de închisoare, încarcerat şi, în mai 2008, a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei pe motive medicale. Instanţa din Dolj l-a eliberat trei luni, după care a dispărut.

Concediu in puscarie
_ Image

Post Reply