Am cumparat de curand (4 zile) un Rohm RG88. Este primul pistol cu bila de cauciuc pe care il detin si din cate am citit pe acest forum am inteles ca este din Zamak. Dar eu cand am pus magnetul pe el se atrage foarte puternic si culisanta si teava.
Am tras cu el cu bila de cauciuc(munitie pobjeda) la o tinta (lada de lemn) la aprox 10 metri 3 gloante dar nu am nimerit-o. o sa incerc si la distante mai mici .. sa fie de la cele 2 opritori pe teava sa "o ia stramb" bila?
( ma scuzati daca dau date eronate dar nu ma pricep. multumesc anticipat)
Rohm RG88 zamak?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Da intradevar dupa ce am scos culanta nu mai atrage magnetul.
BARTHY cred ca asta este motivul pentru care a tras asa slab mai ales ca are 2 opritori. Dar daca pana in 5 metri exista o oarecare precizie eu sunt multumit( o sa fac niste teste azi).
O sa incerc sa gasesc munitie UAG albastra (asta ar fi din cate am citit mai bunicica pe langa pobjeda).
Aveti idee unde mai gasesc in constanta magazine de arme si munitii?
P.S. Babanu intr-un post de-al tau ai spus ca ai lipit niste cauciuc pe opritori sa menajezi culanta. Poti sa imi spui si mie ce adeziv ai folosit? Ca m-ar interesa asa ceva si sa nu se dezlipeasca dupa 2 trageri.
BARTHY cred ca asta este motivul pentru care a tras asa slab mai ales ca are 2 opritori. Dar daca pana in 5 metri exista o oarecare precizie eu sunt multumit( o sa fac niste teste azi).
O sa incerc sa gasesc munitie UAG albastra (asta ar fi din cate am citit mai bunicica pe langa pobjeda).
P.S. Babanu intr-un post de-al tau ai spus ca ai lipit niste cauciuc pe opritori sa menajezi culanta. Poti sa imi spui si mie ce adeziv ai folosit? Ca m-ar interesa asa ceva si sa nu se dezlipeasca dupa 2 trageri.
scuze, abia cum am citit cu atentie si am vazut ca esti constantean. iti recomand sa nu pui nici un fel de cauciuc pt. ca nu are rost. exista posibilitatea ca din cauza cauciucului, mansonul inchizator ( culata cum ii ziceti voi ) sa nu-si mai faca cursa completa si abia atunci apar probleme. atata timp cat folosesti munitia din magazin nu ai de ce sa te temi.Savage wrote:Da intradevar dupa ce am scos culanta nu mai atrage magnetul.
Mercy pentru raspunsuri.
Acum am si eu o dilema...
Am depus factura si notificarea joi la politie si miau zis sa vin luni sa iau permisul si sa aduc si arma (pentru ca atunci nu o aveam la mine).
Au aia vreun stres ca am tras eu 20 de gloante? pentru ca miroase teava daca o aduci la nas...se cunoaste. Pot sa inlatur mirosul fara sa deteriorez arma?
Am depus factura si notificarea joi la politie si miau zis sa vin luni sa iau permisul si sa aduc si arma (pentru ca atunci nu o aveam la mine).
Au aia vreun stres ca am tras eu 20 de gloante? pentru ca miroase teava daca o aduci la nas...se cunoaste. Pot sa inlatur mirosul fara sa deteriorez arma?
Rhom RG88 cal. 10x22T
Savage wrote:Mercy pentru raspunsuri.
20 de gloante??????
cauciucul nu l-am pus pe opritor in interiorul tevii, nu ar fi avut nici un rost... uite o sa postez cateva imagini dupa craciun sa arat mai clar cum am facut. cauciucl l-am atasat exact in locul un mansonul se loveste de cadru armei in punctul maxim de cursa.
PS, Pobjeda are o energie mai mare decat UAG albastru
PS, Pobjeda are o energie mai mare decat UAG albastru
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)