nu stiu ce mauser ai vazut tu,dar alea cateva in care m-am uitat eu aveau sicanele foarte pronuntate.daca ai gasit ceva la care teava sa fie cat mai "aerisita",deci,cat mai libera,atunci pe ala sa-l iei.cristib wrote:Am avut ocazia sa vad un Mauser zilele astea si m-am uitat la sicane. Am ramas uimit de cat de mici sunt, 3 puncte metalice ca si cum ai pune cate o picatura de cositor atunci cand lipesti piese electronice. La RG sunt mari de tot, acopera 50% din teava. O alta informatie de bine am primit-o de la firma producatoare. Daca nemtii nu mint si sunt la fel de seriosi cum le este renumele atunci informatia data de ei te poate convinge ce sa alegi. Reprezentantul lor a zis cam asa : The Mauser HSC is more powerfull.
revin cu o adaugire:mauser-ul se preteaza celor care au palma mai mare,deoarece are crosa mai lata.daca ai mana mai mica,nu-ti vine prea bine in palma.
daca zici ca ai vazut cu sicane mai mici,"cat o picatura de cositor",ia-l p-ala,indiferent cum iti vine in mana. cu cat mai mici sicanele,cu atat mai bine.
iar ca munitie,in urma testelor,m-a impresionat pobeda(pg),dar cu bila presata cat mai in fund.