Salutare tuturor!
Trebuie sa spun ca sunt foarte placut impresionat de calitatea
postarilor de pe forum si de munca depusa de voi in special cu testarea armelor.
Acum, iata si dilema mea: intentionez sa cumpar o arma cu bile de cauciuc si nu reusesc sa ma hotarasc intre rg88 si p99t.Despre primul am citit ce s-a scris pe forum, am inteles ca e fiabil si de incredere, dar despre p99t nu prea stiu nimic.
Avand in vedere ca sunt nou in domeniu, v-as fi recunoscator pentru orice sfaturi sau pareri referitoare la subiect.
Dilema: RG88 sau Walther P99T
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Dilema: RG88 sau Walther P99T
sa raspunda idmisto ca stie mai bine !dingo10 wrote:Salutare tuturor!
postarilor de pe forum si de munca depusa de voi in special cu testarea armelor.
Acum, iata si dilema mea: intentionez sa cumpar o arma cu bile de cauciuc si nu reusesc sa ma hotarasc intre rg88 si p99t.Despre primul am citit ce s-a scris pe forum, am inteles ca e fiabil si de incredere, dar despre p99t nu prea stiu nimic.
Avand in vedere ca sunt nou in domeniu, v-as fi recunoscator pentru orice sfaturi sau pareri referitoare la subiect.
La putere P99T sta cam la fel de bine ca RG88 ( din cate cred eu ), magazia de cartuse este mai mare, dar P99T-ul din teste s-a blocat de cateva ori, spre deosebire de RG88-urile din teste care nu s-au blocat deloc.
Nu stiu daca a fost o problema particulara la respectivul pistol sau toate au problema respectiva.
Nu stiu daca a fost o problema particulara la respectivul pistol sau toate au problema respectiva.
Re: Dilema: RG88 sau Walther P99T
nu s a blocat de cateva ori, s a blocat de ff multe ori, si eu vreau sa stiu daca este o problema la pistolul meu, sau o problema generala a pistolului, la o viitoare intalnire, voi veni cu inca 2-3 prieteni cu p99. Asa ca deocamdata iti recomand rg88, pana la solutionarea problemei, nu recomand p99dingo10 wrote:Salutare tuturor!
numai bine
NU mai vand Evanix Hunting Master AR6 5.5mm + Tasco 6-24x50
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)