Multumesc ,Arrow pt cooperare!Atat eu ,cat si cei care au fost in poligon pt teste.Aparatul este super si a reusit sa ne deschida ochii in ceea ce priveste armele si munitia neletala care se gasesc la noi pe piata.
Rezultatele vor fi afisate curand pe forum,dar mai dureaza pana vor fi triate.Pacat ca nu au fost mai multe tipuri de arme,dar oricum eu cel putin m-am edificat.Acum pot sa spun ca stiu ce vreau.
Si ce spuneai sorin mok,ca revolverul are doar 7,5 jouli ? Ntz! Inmulteste cel putin cu 4!
Puterea e in functie in primul rand de munitie(cantitatea si calitatea pulberii,greutatea proiectilului) si de cat de liber e lasata bila sa treaca prin teava.Bilele au intre 0,68 si 0,85 grame,depinde de producator.Par a fi mai grele cele de la cartusele cu rama(revolver)fata de cele auto(pistol).Incarcatura variaza intre 0,04 grame(nu e greseala,si eu m-am mirat) si 0,16 grame.
Vom reveni cu mai multe date.
Nu in ultim rand trebuie sa spun tuturor pasionatilor de arme din Bucuresti si imprejurimi ca am gasit niste oameni absolut minunati la poligonul Anatolie Salceanu din Joita.Cine ajunge acolo,sigur nu va fi dezamagit si va venii in continuare.Eu,unul,sunt hotarat sa devin client fidel.Pot trage si cei cu ac-uri,se poate trage la talere,iar oamenii de acolo sunt nemaipomeniti.M-am convins ca si la noi sunt iubitori ai armelor ,iar printre ei nu-si au loc tampitii de care se face atata tapaj in presa.Dupa ziua de azi ma simt mult mai increzator.
Cronograf Arrow
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Eu personal sper ca nu te-a afectat foarte mult insolatia. Am nevoie de rezultatele tale si le astept in continuare, chiar daca a trecut termenul care l-ai spus.Babanu wrote:Am sa postez rezultatele oficiale in vreo doua zile, momentan nu ma simt deloc bine, am facut insolatie dupa 6 ore de stat in soare la poligon.
OK, Babanu a revenit din morti
Da, am fost lovit grav zilele trecute de la atata stat in soare (m-am sacrificat pentru pace si popor) si nu m-am simtit bine deloc. Dar acum totul e ok, am procesat datele testului si maine cand o sa am pozele am sa postez in sfarsit mult asteptatele rezultate
Oricum imi pare rau pentru asteptarea cauzata sper ca nu am fost injurat prea tare
PS: Am vazut ca a aparut un P99, hai sa gasim si un HSC si sa mai facem o iesire la poligon pe weekend-ul viitor, am un chef nebun sa mai sparg un milion de lei pe distractie
Macarici, am o mare problema, greutatea la PG nu este clarificata. Stii ca noi am masurat 0.49g dar Barthy zice ca ar fi 0.59. Intre timp am gasit o bila de PG si trebuie neaparat sa o masuram. Spune-mi maine daca esti prin oras poate ne intanlim sa clarificam treaba asta. Este un lucru foarte important cand o sa postez rezultatele sa avem niste informatii clare.
Da, am fost lovit grav zilele trecute de la atata stat in soare (m-am sacrificat pentru pace si popor) si nu m-am simtit bine deloc. Dar acum totul e ok, am procesat datele testului si maine cand o sa am pozele am sa postez in sfarsit mult asteptatele rezultate
Oricum imi pare rau pentru asteptarea cauzata sper ca nu am fost injurat prea tare
PS: Am vazut ca a aparut un P99, hai sa gasim si un HSC si sa mai facem o iesire la poligon pe weekend-ul viitor, am un chef nebun sa mai sparg un milion de lei pe distractie
Macarici, am o mare problema, greutatea la PG nu este clarificata. Stii ca noi am masurat 0.49g dar Barthy zice ca ar fi 0.59. Intre timp am gasit o bila de PG si trebuie neaparat sa o masuram. Spune-mi maine daca esti prin oras poate ne intanlim sa clarificam treaba asta. Este un lucru foarte important cand o sa postez rezultatele sa avem niste informatii clare.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)