intebare

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Babanu

Post by Babanu »

Cristib, nu e chiar asa, eu am inceput deja procedura, am sunat ieri (vineri) la Arrow dar nu mi-a raspuns nimeni (ce e drept pe la ora 18 :D ) asa ca am sa revin cu un telefon luni. Am dat deja mesaj la "vechea echipa" si am primit deja doua raspunsuri dar din pacate cam nesigure. Am sa incerc in limitele posibilului sa stabilesc intanlirea pe joi sau vineri. Pana atunci mai astept cereri de "inscriere" in "club". Oricine are un model de arma cu gloante de cauciuc este asteptat sa participe la teste. Pana acum am confirmata prezenta la doar doua arme PP (al meu) si un RG88, asa ca astept sa fiu contactat de oricine mai doreste sa participe. Caut in mod special un Mauser HSC90 si un P99, cine are asa ceva chiar il rog in mod special sa ma contacteze.
Va tin la curent :twisted:

PS: daca aceasta intanlire va avea parte de suficienti participanti va garantez o expunere completa si obiectiva insotita de poze din timpul testelor... marca "babanu" :wink:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
cristib

Post by cristib »

Babanu wrote:Cristib, nu e chiar asa, eu am inceput deja procedura, am sunat ieri (vineri) la Arrow dar nu mi-a raspuns nimeni (ce e drept pe la ora 18 :D ) asa ca am sa revin cu un telefon luni. Am dat deja mesaj la "vechea echipa" si am primit deja doua raspunsuri dar din pacate cam nesigure. Am sa incerc in limitele posibilului sa stabilesc intanlirea pe joi sau vineri. Pana atunci mai astept cereri de "inscriere" in "club". Oricine are un model de arma cu gloante de cauciuc este asteptat sa participe la teste. Pana acum am confirmata prezenta la doar doua arme PP (al meu) si un RG88, asa ca astept sa fiu contactat de oricine mai doreste sa participe. Caut in mod special un Mauser HSC90 si un P99, cine are asa ceva chiar il rog in mod special sa ma contacteze.
Va tin la curent :twisted:

PS: daca aceasta intanlire va avea parte de suficienti participanti va garantez o expunere completa si obiectiva insotita de poze din timpul testelor... marca "babanu" :wink:
Mauser HSC90 are reactor. Am vb zilele trecute cu el, dar nu stiu din ce localitate e.
Babanu

Post by Babanu »

Stiu ca Reactor are, am vorbit deja cu el dar este foarte ocupat saptamana care vine din pacate :(
Altcineva cu un HSC90 nu mai este disponibil sa vina?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
cristib

Post by cristib »

Pentru o masurare a vitezei poate vrea Arrow sa ofere un Mauser HSc, desigur ca in ,,curtea" lor. E foarte important pentru mine sa participe si modelul asta deoarece sunt pe punctul de al cumpara (tot de la Arrow) asa ca ii rog si eu sa le dea voie la baieti sa-l testeze.
Post Reply