Pistol cu gaz !

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Mad Max

Post by Mad Max »

10x22T este ilegal in bulgaria, rusia si turcia...ma refer la bila de cauciuc. Sa fim multumiti ca se gaseste la noi... :D
sorin mok

Post by sorin mok »

Mad Max wrote:10x22T este ilegal in bulgaria, rusia si turcia...ma refer la bila de cauciuc. Sa fim multumiti ca se gaseste la noi... :D
In Rusia se vand la orice magazin de arme si fara autorizatie daca au sub 55J!
Si au si10X23T!
http://www.umarex-m.ru/catalog.php?cat=600
http://www.rusak.info/catalog/171.aspx
http://www.spbtir.ru/content.php?nodeid=130
sorin mok

Post by sorin mok »

In atentia userului interesat de pistolul Ekol de pe okazii.r o:

Acest pistol oferit la 600Ron la care se adauga taxele de tranzactie: 100 sau 150 Ron costa in Bulgaria 50 leva, adica 25E, adica
80Ron!!!! Cu acciza ajunge la 160Ron!

http://www.sotisbg.com/gazovo_voltran.htm
barthy

Post by barthy »

sorin mok wrote:In atentia userului interesat de pistolul Ekol de pe okazii.r o:

Acest pistol oferit la 600Ron la care se adauga taxele de tranzactie: 100 sau 150 Ron costa in Bulgaria 50 leva, adica 25E, adica
80Ron!!!! Cu acciza ajunge la 160Ron!

http://www.sotisbg.com/gazovo_voltran.htm
multumesc !!!! eu eram !!! :lol: intrebam asa de "amorul artei"; nu ma incurc cu gaze ca am bila, dar eram curios sa aflu amanunte despre cum le-a adus; si daca stai sa te gandesti, la socoteala ta mai adauga transportul(cca 100E), traducerea legalizata a notificarii, chetuielile marunte pe drum, tot acolo ajungi;
ar fi interesant sa aflam ce munitie 10x22 se gaseste la turci - mai puternica decat ce e in romania sau nu ca degeaba sunt din otel daca au tot 15j;
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
johnny

Salutare tuturor !!!

Post by johnny »

Interesante lucruri,dar....... de unde acest mit universal valabil pe care-l vad cam pe toate topicurile cum ca armele rusesti ar fi in totalitate din metal nu din aliaj?.....si cele nemtesti au teava din metal,dar cred ca si cele rusesti sunt din aliaj cu teava din metal.......poate ne spune cineva mai multe detalii de unde stie ca sunt integral din metal cele rusesti......
Dupa o rapida vizualizare si traducere de pe link-urile site-urilor postate de sorin mok .......
http://www.umarex-m.ru/catalog.php?cat=600

-STALKER are greutatea de 600 Grame,
-"STEEL" nickel - 750 Grame,
-STEEL - 750 Grame
-ТТ "ЛИДЕР" adica TT "LEADER" - 770 Grame
si lista poate continua..... Dar sigur la aceste greutati sunt 100% din aliaj....desigur cu teava din metal,si poate inca cateva componente(cui percutor,gheruta exctractoare,suruburi,magazie,etc....) Astept sa ma contraziceti asa ca.......
Postati si voi alte link-uri cu arme rusesti cal 10x22 T si sa facem traducerea la specificatii si sa vedem.........
Cred ca totusi exageram cu totii un pic visand la mitul armelor integral metalice rusesti care s-ar putea sa fie doar un mit.......

Bafta. 8) 8) 8)
sorin mok

Post by sorin mok »

IJ 79-9T: 0, 650 kg :Steel frame, slide and parts of firing mechanism, heavily loaded in shooting, make the pistol durable and extend its service life

Varianta cu glonte are o, 730kg dar si teava mai groasa. Acesta ar fi asadar punctul de reper.

Rohm RG 88: 0, 580kg
Walther P22: 0, 480Kg
Walther PP: 0, 600Kg
Melcher 9 para: 0, 675kg
Mauser HSC: 0, 600kg

Blow compact 2002: 0, 825kg
Blow F06: 1, 230kg
Blow Vizor: 0, 600kg
Blow F92: 1, 155kg
Stalker: 0, 600kg
Voltran 99: 0, 750Kg
Voltran F92 compact: 1, 100kg
Voltran aras compact 2005: 0, 735kg
Hatsan Firebird: o, 788Kg
barthy

Re: Salutare tuturor !!!

Post by barthy »

johnny wrote:....... de unde acest mit universal valabil pe care-l vad cam pe toate topicurile cum ca armele rusesti ar fi in totalitate din metal nu din aliaj?.....-STALKER are greutatea de 600 Grame............

la cat e de mic, 600g........sigur e otel; si in plus am vorbit la telefon cu cei de la "cartus"-chisinau si de la hubertus-braila, care au avut la vanzare ij 79-8 cu gaz si mi-au confirmat ca sunt din otel;
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
argusz

Post by argusz »

barthy wrote:...traducerea legalizata a notificarii...
Pentru ce sa traduci notificarea? Iti trebuie numai cand intrii in tara si declari "jucaria" la vama romana, iar apoi la politie. Stiam ca la bulgari nu-ti trebe.... Sau?
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/

CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
barthy

Post by barthy »

argusz wrote:
barthy wrote:...traducerea legalizata a notificarii...
Pentru ce sa traduci notificarea? Iti trebuie numai cand intrii in tara si declari "jucaria" la vama romana, iar apoi la politie. Stiam ca la bulgari nu-ti trebe.... Sau?
presupun ca vanzatorul trebuie sa afle de undeva ca esti autorizat sa-ti cumperi arme; nici engleza care este limba de circulatie internationala nu e cunoscuta de toata lumea, d-apoi romana!!!
sorin mok

Post by sorin mok »

Cred ca la ei se vand armele in baza unui act de identitate, nu a unui act special emis de politie, ca la noi.
barthy

Post by barthy »

sorin mok wrote:Cred ca la ei se vand armele in baza unui act de identitate, nu a unui act special emis de politie, ca la noi.

daca-i asa, bravo lor !!!!! au evoluat
sorin mok

Post by sorin mok »

E vorba de armele de tir cu Ac si cele neletale.
Alex

Post by Alex »

Salutare la toata lumea, sunt vanzatorul pistoalelor Ekol de pe Okazii. Sunt uimit de faptul ca desi sunt cele mai ieftine produse de acest gen oferite in acest moment pe piata ( ma refer la persoane private, anunturi), sunt totusi prea scumpe! Cred ca ar trebui sa luati in calcul drumul Bucuresti-Sofia cam 800 KM, vigneta necesara pt. a circula in Bulgaria, o mica atentie vanzatorului de la magazin (bulgarii cunosc situatia din Romania si profita la maxim pretinzand traducerea notificarii, se rezolva cu cativa euro), acizza care se plateste conform unei facturi externe cu bataile de cap de rigoare, traduceri legalizari, etc, drumuri la AEST, reticenta vamesilor plus altele care imi scapa. Apropos, taxa armurierului este compusa din comision 10% plus un impozit de 10%, total 120 RON din care cumparatorul suporta DOAR 60 RON. Rezulta deci ca ma aleg cu 540 RON pe o arma pe care cumparatorul plateste 660 RON. Ma indoiesc ca un eventual doritor va iesi mai ieftin in cel mai fericit caz cu mai mult de cativa zeci de lei, care nu cred ca justifica pierderea de timp cu drumul si bataile de cap. In plus, nu garantez ca cei de la AEST vor inscrie o arma neomologata. Pentru orice alte informaii, va stau la dispozitie.
barthy

Post by barthy »

Alex wrote:Salutare la toata lumea, sunt vanzatorul pistoalelor Ekol de pe Okazii. Sunt uimit de faptul ca desi sunt cele mai ieftine produse de acest gen oferite in acest moment pe piata ( ma refer la persoane private, anunturi), sunt totusi prea scumpe! Cred ca ar trebui sa luati in calcul drumul Bucuresti-Sofia cam 800 KM, vigneta necesara pt. a circula in Bulgaria, o mica atentie vanzatorului de la magazin (bulgarii cunosc situatia din Romania si profita la maxim pretinzand traducerea notificarii, se rezolva cu cativa euro), acizza care se plateste conform unei facturi externe cu bataile de cap de rigoare, traduceri legalizari, etc, drumuri la AEST, reticenta vamesilor plus altele care imi scapa. Apropos, taxa armurierului este compusa din comision 10% plus un impozit de 10%, total 120 RON din care cumparatorul suporta DOAR 60 RON. Rezulta deci ca ma aleg cu 540 RON pe o arma pe care cumparatorul plateste 660 RON. Ma indoiesc ca un eventual doritor va iesi mai ieftin in cel mai fericit caz cu mai mult de cativa zeci de lei, care nu cred ca justifica pierderea de timp cu drumul si bataile de cap. In plus, nu garantez ca cei de la AEST vor inscrie o arma neomologata. Pentru orice alte informaii, va stau la dispozitie.

nu sunt scumpe dar de cand au aparut cele cu bila de cauciuc au devenit putin neinteresante; referitor la "deranjul" cu transportul si formalitatile vamale sunt de acord cu tine si mai sunt de acord ca trebuie sa-ti ramana si tie ceva in plus ca altfel nu mai e afacere; spune-ne si noua ce atitudine a avut politia vis-a-vis de acest model de arma? ca nu am auzit nimic de omologarea ei si nici de infiintarea autoritatii aleia de omologare a armelor si munitiilor;
sorin mok

Post by sorin mok »

Alex wrote:Salutare la toata lumea, sunt vanzatorul pistoalelor Ekol de pe Okazii. Sunt uimit de faptul ca desi sunt cele mai ieftine produse de acest gen oferite in acest moment pe piata ( ma refer la persoane private, anunturi), sunt totusi prea scumpe! Cred ca ar trebui sa luati in calcul drumul Bucuresti-Sofia cam 800 KM, vigneta necesara pt. a circula in Bulgaria, o mica atentie vanzatorului de la magazin (bulgarii cunosc situatia din Romania si profita la maxim pretinzand traducerea notificarii, se rezolva cu cativa euro), acizza care se plateste conform unei facturi externe cu bataile de cap de rigoare, traduceri legalizari, etc, drumuri la AEST, reticenta vamesilor plus altele care imi scapa. Apropos, taxa armurierului este compusa din comision 10% plus un impozit de 10%, total 120 RON din care cumparatorul suporta DOAR 60 RON. Rezulta deci ca ma aleg cu 540 RON pe o arma pe care cumparatorul plateste 660 RON. Ma indoiesc ca un eventual doritor va iesi mai ieftin in cel mai fericit caz cu mai mult de cativa zeci de lei, care nu cred ca justifica pierderea de timp cu drumul si bataile de cap. In plus, nu garantez ca cei de la AEST vor inscrie o arma neomologata. Pentru orice alte informaii, va stau la dispozitie.
Bine ai venit pe forum!
Faptul ca vinzi acele arme e o chestiune care te priveste iar pretul pe care-l ceri, la fel.
Atunci cand am afirmat ca sunt prea scumpe m-am referit la pretul lor in magazin si la pretul cerut. Intre 60E (cu acciza) si 200E diferenta este prea mare si nejustificata, in opinia mea. Ma mir ca nu ati pus in pret si cele 2 beri reci pe care le-ati baut la o benzinarie de la marginea Sofiei si cele 2 leva date unui cersetor de pe acolo sau amenda pentru depasirea vitezei!
Nu inteleg de ce pe langa un produs oarecare, cumparatorul trebuie sa plateasca si drumul si celelalte cheltuieli ale vanzatorului?
Post Reply