poate fi pistolul cu gaz modificat sa traga cu bile?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
DaBears wrote:
barthy wrote: i

asa este; dar chiar nu ai cunoscut nici o gagica capricioasa care atunci cand o tachinai sarea pe tine cu o serie lunga de pumni peste piept si umeri? cam asa e si cu arma cu putere mica;
Barthy,cred ca pana la urma ti-a iesit porumbelul din gura!Degeaba ne strofocam noi,ca ai dreptate!Alt efect decat ala dat de "o gagica capricioasa"nu-l vad de la asa-zisele arme de autoaparare pe care avem.Cel putin in starea actuala!
barthy

Post by barthy »

Nikki wrote:In orice caz,ma gandeam ca daca DOAMNE AJUTA reusesc cei de la ARW sa incheie un contract cu voltran si vom avea arme turcesti(din otel) ne va fi mai usor sa mergem in Basarabia sa cumparam munitie puternica,pentru care nu cred ca am avea nevoie decat de permisul port-arma.

Asta doar daca odata cu armele nu ar veni si munitie puternica :)
nu se stie; deocamdata turcii de ofera rubber buletts de 10x22 iar in basarabia se gaseste numai fort ukrainean de 9 mm; se pare ca suntem in situatia aia cu tusul si libraria
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
Nikki wrote:In orice caz,ma gandeam ca daca DOAMNE AJUTA reusesc cei de la ARW sa incheie un contract cu voltran si vom avea arme turcesti(din otel) ne va fi mai usor sa mergem in Basarabia sa cumparam munitie puternica,pentru care nu cred ca am avea nevoie decat de permisul port-arma.

nu se stie; deocamdata turcii de ofera rubber buletts de 10x22 iar in basarabia se gaseste numai fort ukrainean de 9 mm; se pare ca suntem in situatia aia cu tusul si libraria
Adica?
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:
barthy wrote:

Adica?
adica nu cred ca in moldova sovietica sa gasim inca munitie de 10x22 atata timp cat singurele pistoale cu bila de pe la ei sunt forturile; am vorbit la magazinul cartus si nici ei nu aduc pistoale din rusia; iar toate pistoalele turcesti sunt de 10x22; doar si ei vor in UE
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
macarici

Post by macarici »

[quote="

adica nu cred ca in moldova sovietica sa gasim inca munitie de 10x22 atata timp cat singurele pistoale cu bila de pe la ei sunt forturile; am vorbit la magazinul cartus si nici ei nu aduc pistoale din rusia; iar toate pistoalele turcesti sunt de 10x22; doar si ei vor in UE[/quote]

Pana vin alea din rusia sau turcia,hai sa vedem ca facem cu astea de la noi!
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:[quote="

adica nu cred ca in moldova sovietica sa gasim inca munitie de 10x22 atata timp cat singurele pistoale cu bila de pe la ei sunt forturile; am vorbit la magazinul cartus si nici ei nu aduc pistoale din rusia; iar toate pistoalele turcesti sunt de 10x22; doar si ei vor in UE
Pana vin alea din rusia sau turcia,hai sa vedem ca facem cu astea de la noi![/quote]

LE TINEM ASA CUM SUNT; CEL PUTIN EU UNUL NU AM BANI DE AVOCATI; AVOCATI CARE MI-AR PUTEA OBTINE CEL MULT MINIMUM DE PEDEAPSA CU SUSPENDARE ( 2 ANI ); NU E DE GLUMA !!
macarici

Post by macarici »

Asa sa facem!
Post Reply