Salut....
Sunt posesorul unui revolver Rohm89 cu caze si as dori sa va intreb daca se poate modifica sa traga si cartuse cu bila de cauciuc, modificarea bineinteles legala...dus la politie...etc.
Va multumesc anticipat
Modificare arma....rog lamurire
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
sckhreech1
Momentan arma este 9mm, nu? Singura varianta pentru un revolver sa taga si cu cauciuc este calibrul .380GUM. Din ce stiu eu .380 este defapt un 9mm "scurt", adica are acelas diametru diferenta fiind doar la lungimea cartusului. Deci ma gandesc ca daca intra 9mm in butoias atunci trebuie sa intre si .380GUM. Mai departe trebuie modificata teava prin scoaterea opritoarelor din interior. Asta cred ca se poate face foarte repede la un atelier dotat cu o freza. De intarit teava si butoiasul nu cred ca este nevoie in special ca .380 nu este o munitie puternica.
am si eu cam aceeasi problema.cu un model de valtro de 9mm.cred ca e copia fidela a unui beretta.trage doar cu gloante de 9mm gaz si zgomot.prezinta un opritor pe teava pe toata lungimea ei.nu stiu daca o pot scoate.pare a avea un filet.mi-ar place sa pot trage si cu gloante de cauciuc.oricum stie cineva macar din ce material e realizat pistolul si daca rezista??si cum pot scoate obturatia?multam
buna
si eu am un valtro de 9mm se poate face ceva sau cumpar inca unu cu bile de cauciuc? ai tras cu valtro? cum este?
-
catalin_suzeanu
Cred ca atat legal cat si..."pecuniar" ar fi mai indicata o tranzactie. Incearca sa vinzi acel revolver cu sicana (doar pentru cartus cu gaz) si sa-ti iei unul prevazut atat pentru gaz cat mai ales pentru bila de cauciu.iulian_c wrote:am si eu cam aceeasi problema.cu un model de valtro de 9mm.cred ca e copia fidela a unui beretta.trage doar cu gloante de 9mm gaz si zgomot.prezinta un opritor pe teava pe toata lungimea ei.nu stiu daca o pot scoate.pare a avea un filet.mi-ar place sa pot trage si cu gloante de cauciuc.oricum stie cineva macar din ce material e realizat pistolul si daca rezista??si cum pot scoate obturatia?multam
O sa ai noptile mai linistite, atunci cand capul iti "hodineste" pe perna moale ca un puf de papadie....
Cu stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)